- 12 Temmuz 2016
- 6.965
- 30.810
- 548
- 31
- Konu Sahibi kackaloribu
-
uzuldum can sıkıcı haklı olan tarafların magdur olması benım hıc kabul edebılecegım bırsey degıl cok sınırlenıyorum bu sıstem noksanlıklarınaKızlar selam ,
Eşimin devam eden bir iş mahkemesi var. 3 yıl kadar oldu mahkeme devam ediyor, bi kazandık diyor avukat bi yargıtay da bi istinafta bi kaybettik derken 3 yıl geçti.
başka bir avukata sormuştuk 5-6 ay kadar önce. avukat değiştirseniz de dava sonuçlanmış sayılır aynı avukatla devam edin dedi. avukatımız istanbul da biz ankaradayız.
toplu bir fesih sonrası çoğu kişi aynı avukata vermiştik.
burda bilenler bilir beni, çok zor dönemlerden geçiyoruz maddi olarak, inanılmaz dardayız öyle böyle değil. ve 20 bin lira civarı bi para alacağımızı sanıyoruz bu mahkemeyi kazanırsak. ve bu para bizim bi borcumuzu kapatır alabilsek inanılmaz iyi gelecek.
ama yok bir türlü sonuçlanmıyor.
uyap tan bakıyorum anlamıyorum zaten, eşimde avukatı arıyor, avukat eşime ' haber gelecekti gelmedi mi daha' diyor. sanki avukat biziz.
ya bu mahkemeler çok mu uzun sürer? 5. dosya açıldı bu yıl 2016 ' dan beri. her dava da iyi haber beklerken yine kalıyor.
geçenlerde eşimin arkadaşı aramış, aynı dava onunki de ama mahkemeleri farklı. o almış parasını. ama bizimki hala ortada yok.
mahkemeyi de aradık bilgi veremiyorlarmış.
öyle işte canım sıkıldı sizlere yazayım dedim. okuyanlara teşekkür ederim.
bukadar ınsanın hakkı ... cok uzucu cok ınsallah sızde zaman asımına ugramadan alabılırsınız hakkınızıben de 2016 yılında eski çalıştığım yere dava açmıştım evet sonuçlandı ama gelen giden para yok benim de 19 bin alacağım var. En son avukat iflas çekmişler paranızı almanız çok zor dedi zaten biraz daha zaman gecsin zaman aşımına uğrayacak. Benim çalıştığım yer şuanda kapalı. İlk mahkemeye verenler paralarını almış geriye kalan yüzlerce kişi beklemede. Ben de paramı alacağımı sanmıyorum zaten. Yaşadığım yerde 15 yıl önce kapanan bi yer var baya meşhur birinin fabrikası hala oradan paralarını alamayan insanlar var.
Çok teşekkür ederim ama hiç umudum yok. İflas çekmişler bir de paralarımızı vermemek için.bukadar ınsanın hakkı ... cok uzucu cok ınsallah sızde zaman asımına ugramadan alabılırsınız hakkınızı
davam sonuçlandı kazandım ama firma iflas çekmiş avukatla görüştüğümde iflas çekmişler kalanların paralarının ödenmesi artık çok zor dedi. O laftan sonra ben de çok üstüne düşmedim artık konunun.Şuanda dava hangı asamada, istinaftan ınanılmaz zor gelıyor. Benım en son 5. ayda buraya gıden bır dosyam var davayı kazandım ustelık ve bana en son orası dedı kı 1 seneyı gecer bu dosyanın bakılıp sonuclanması. Bınlerce dosya var onunde dedıler.
Gecen senede stinaftan dondu ımza eksık dıye ama o zaman 4 ayda donmustu.
haklısınız .. şans..uzuldum can sıkıcı haklı olan tarafların magdur olması benım hıc kabul edebılecegım bırsey degıl cok sınırlenıyorum bu sıstem noksanlıklarına
avukat da doktor ogretmen gıbı tamamen sans meselesı , tası sıkıp suyunu cıkarana denk gelebılmek onemlı
bılgım yok yolunuz acık olsun sansınız acık olsun tez zamanda demeye geldım :)
size de çok üzüldüm ama umarım iyi sonuç alırsınız.ben de 2016 yılında eski çalıştığım yere dava açmıştım evet sonuçlandı ama gelen giden para yok benim de 19 bin alacağım var. En son avukat iflas çekmişler paranızı almanız çok zor dedi zaten biraz daha zaman gecsin zaman aşımına uğrayacak. Benim çalıştığım yer şuanda kapalı. İlk mahkemeye verenler paralarını almış geriye kalan yüzlerce kişi beklemede. Ben de paramı alacağımı sanmıyorum zaten. Yaşadığım yerde 15 yıl önce kapanan bi yer var baya meşhur birinin fabrikası hala oradan paralarını alamayan insanlar var.
telefonu zor açıyor, farklı tellerden defalarca arıyoruız.. açınca da bilgi yok.Avukat bilgi vermek zorunda ben gibi arayın günde 15 kere sıkılıp cevap veriyorlar
sanırım su an istinafta. bölge hukuk mahkemesine gönderilmiş diyor bide. bilemiyorum ki nedir.Şuanda dava hangı asamada, istinaftan ınanılmaz zor gelıyor. Benım en son 5. ayda buraya gıden bır dosyam var davayı kazandım ustelık ve bana en son orası dedı kı 1 seneyı gecer bu dosyanın bakılıp sonuclanması. Bınlerce dosya var onunde dedıler.
Gecen senede stinaftan dondu ımza eksık dıye ama o zaman 4 ayda donmustu. Benım kı de ıs mahkemesı ılk gırıs yapılan yerde ssk yatırılmaması amaclı hakkıma ıade edılmesını ıstedım ,odenmemıs gunlerın odenmesı ıcın yanı
Bende para durumu yok aslında, emeklılık ıcın sıgortanın odenmesı gerekıyor en baslangıcta baslangıc var ama sıgorta yatırılmamıs.sanırım su an istinafta. bölge hukuk mahkemesine gönderilmiş diyor bide. bilemiyorum ki nedir.
umarım siz de bi an önce paranızı alırsınız
inşallah ödeme yapılır diyeyim o zamanBende para durumu yok aslında, emeklılık ıcın sıgortanın odenmesı gerekıyor en baslangıcta baslangıc var ama sıgorta yatırılmamıs.
Sızın baglı bulundugunuz mahkeme sıze ıstınaf numarasını vermedı mı, her ıkı yerıde ara ara arayıp dosyamın durumunu kendım soruyorum
Bızım mahkeme bılgı verıyor ya hatta o kadar cok arıyorum tanıyorlar benıinşallah ödeme yapılır diyeyim o zaman
mahkemeden bilgi alamadık biz uyap vatandaş uzerindne bakıp aradık bi kaç yeri ama bilgi alamadık tabi
ya acaba ben gıcıklara mı denk geliyorum. her yerde şansım yok desene :)Bızım mahkeme bılgı verıyor ya hatta o kadar cok arıyorum tanıyorlar benı
tez vakitte sonuçlanır inşallah.Aynı dert bizdede var 4 yıl olucak her davada yok şu evrak getirilsin yok şahit getirilsin yok bilirkişi raporu yazılsın diye diye 4 yıl oldu kasımın 25inde mahkeme bakalim bu sefer ne diyecekler yorulduk vallaa..üstelik 100 de 100 hakliyiz biz tazminatını vermeden işten çıkardılar bu kadar net bi olay hemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?