- 3 Kasım 2020
- 87
- 30
- 38
Merhaba Kizlar, ben 2 ay önce dogum yaptim. İlk dogumum. Cok sükür hamilelik ve dogum iyi gecti. Yavrum saglikli. Fakat 2 ay oldu ve ben hala o lohusa sendromunu atlatamadim. İlk günler korku vardi, ya bebegime birsey olursa diye...Bir iki hafta gectikten sonra, bebegim biraz miz miz ve sik sik aglar oldu...kolik dediler...bebegim iyi olsun da...baska birsey istemiyorum. Ama sanki depresyondayim. Bi yandan hala okuyorum. Bende cok uzadi. Ama birakmadim. 2016 babam vefat etti, cok ağır hastaysmdi, sonra 2017 evlilik derken ve simdi bebek. Birakmiyorum ama zorlaniyorum, cok az kaldi üniversitemin bitmesine. Oda beni bu ruh halime sokuyor. Boguluyorum, ne yapacam bilmiyorum. Sabah kalkiyorum bir saat gectikden sonra boğazım dügümleniyo...agliyorum sebepsizce agliyorum. Sükürsüzlük etmek istemiyorum. Annem yakinimda kocam da yardimci oluyor. Belki bagzilariniz anlayamayacak beni, ama bu his degismiyor. Eskiyi özler gibiyim. Annem ve babam li günleri. Ama bebegimi de cok seviyorum ama o gözlerimdeki yas bir türlü kurumuyor...aynisini yasayan varmi...Ne yapabilirim :*(( cok bocaliyorum...okuluda birqkasim geliyo, ama cok az kaldi diyorum geri kendime ama gücüm yok...