- 2 Kasım 2023
- 1.434
- 2.192
- 31
- Konu Sahibi Slayer Witch
Kayınvalideniz mal herhalde. Vicdansız. Allah korusun herşey olabilir sizin kendinize ve bebeğinize dikkat etmeniz lazım. Habersiz gelen olmaz herhalde. Arayana da gelmeyin dersiniz. Hatta eşiniz anneniz ve kayınvalidenizi. Demesi lazım sizin değil. Az bı sizi düşünsünlerMerhaba kızlar.
Benim bebegim 37 haftalik dogacak, bobreginin tekinde genisleme oldugu icin zarar gormemesi adina doktor erken alacak. Ve haliyle enfeksiyonlara vs daha da dikkat etmem gerek. Gecen kayinvalidemle konusurken kendi zamanini anlatti iste bana 3. gun misafir gelmeye başladılar bilmemne. Dedim ben de buyuk dusuncesizlik acikcasi ben lohusa halimle kimseyi istemem misafirle asla uğraşmam... Biraz heyheylenmeye basladi ne yapacaksin yapacak bir sey yok gelirlerse falan hani yani diyor ki illa gelen olur. Hic sallamadım uzamasin diye ama icimi sikinti basti taktim kafaya. Ruyalarimda evime gelmeye çalıştıklarını goruyorum birilerinin bebegime yaklaşmaya çalıştıklarını falan, zaten salgin zamani iyice tedirginim ben bile hamile halimle 3 kere hastalandim bu sene. Bebegimin zaten bobreklerden oturu ustumde tedirginligi var bir de ateslense komaya girerim herhalde uzuntuden... Ama bunlar bi sey bi sey olmaz diye evime insan yigacak gibi duruyor, ben lohusa stresiyle kimseyle kotu olup bi de onun gerginligini cekmek istemiyorum, normalde yaparim ama üstüne bir de küslük eklensin istemiyorum hic. Size soracagim o ki acaba doktoruma soyletsem olur mu? Ayip mi olur adama yani doktora boyle seyler denir mi? Dusundum doguma girerken bahsedeyim odaya muayeneye geldiginde yanlarinda soylesin ziyaretci kabul etmeyin kesinlikle diye gozlerini korkutsun. Ise yarar mi sizce. Ya da direkt lohusa deliligine vurup kendim mi kotu olayim. Kafam cok karisik. Dedigim gibi gunlerdir ruyamda misafirlerle telefonlarla bogusuyorum.