• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bitmeyen hastalık kaygım

Miraybeyza

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2018
7
1
36
45
Merhabalar, sitenin sürekli takipçisiyim
Benim yaygın anksiyete ve hastalık hastalığı kaygı rahatsızlığım var 8 senedir yaşıyorum bugün acilden batın ağrısı ve mide bulantısı nedeniyle hastaneye başvuru yaptım kan tahlili verdim oradaki değerlerden bazısı yüksek çıktı internetten bakma hatasına düştüm ve şimşek açıklama alerji ya da bazı kanser rahatsızlıkları al sana beynine bir damga sonra tomografiye girdim yarın sonuç çıkacak ama o kadar korkuyorum ki elim ayağım buz iştahım hiç yok rahat olamıyorum Allahım ne olur Rabbim Şafi ismi ile herkese şifa bana hayırlı haberler nasip et
Beynindekileri yazmak İçin açtık bu mesajı herkese iyi pazarlar

Şöyle ki veya ne yazık ki İnternet'e her yazilan sizin hastalığınız olabileceğiniz bazi semptomların belirtisi vs olmuyor. İnternete basim ağrıyor yazsanız AMAN DIKKAT BAS AGRISI BEYIN TÜMORU SEBEBI OLABILIR başlığı bile çıkabilir lakin sizin belki de migreniniz vardır neme lazım.
Çoğu doktorlar İnternet'e birsey araştırmayın der ve çokta haklılar.
Benimle senin yaşadığın bir olmayabilir.
Soyle dusun su an pandemi dönemindeyiz ve herkes covid belasını farklı semptomlar ile anlatıyor.
Düşünürsen hastalığı çağırırsin bunu sakin unutma bilincin neye inanirsa o başına gelir.
SAKIN !
Sakin evrene bu mesajları verme...
Hastalığı cagirma.
Kurtul .
Bilincalti kitapları oku
sağlıklı yaşam kitapları oku
Ama asla ve asla hastalığı ayağına çağırma,olmasa bile oldurursun aman diyeyim

Back