Bitmeyen dertlerim ! 2. bolum

Zaten doktorumda ayninisi soyluyor manipule ediyor ve kullaniyor sizi diyor.. ya adam gitmiyor evden.. ne zaman cocugu odasina goturup oyun oynatsam hemen pesimizden gelir..

Istekleride bitmiyor.. sunu gelir onu gotur.. gecen gun dedim kalk kendin al yoruldum dedim.. senin yine dilin uzadi diyor bana..

Yaptigim yemekleride begenmiyor bazen.. bende dedim begenmiyorsan git baska yerde git dedim..

kendisinden o kadar sogudumki 2.cocuk olmasi imkansiz gibi birsey.. arkadas gibiyiz ayni evin icerisinde.. cocuk olmasi icin afedersiniz yakinlik olmasi gerekiyor.. Birakin yakinligi adami gram arzulamiyorum.. BITTI

Normal bir psikolojide olmadiği çok açik. Ama sen de doktor degilsin onun deliliğini tedavi etmeye. Çekilmez bu adam. Ama ayrilsaniz bile sorun yaratacaği kesin

Hangi ülkedesiniz ? Ve bunca hakarete ve terbiyesizliğe dur demeyip neden boşanmıyorsunuz?
Ulkeyi soylemezsem ama kadin haklari yuksek olan bir ulkede yasiyorum..
Kendisi laflariyla saldirdigi zaman zaten altinda kalmiyorum.. bu sefer dik basli, cok yakinda gorursun, sus lan kes lan seklinde laflar ediyor..

Galiba ben doktorumun bana tavsiye ettigi siddet goren kadinlar kurumuna basvurucam.. Kendisinden hic birsey talep etmiyorum yeterki byby

Normal bir psikolojide olmadiği çok açik. Ama sen de doktor degilsin onun deliliğini tedavi etmeye. Çekilmez bu adam. Ama ayrilsaniz bile sorun yaratacaği kesin
Ben senin bozuk psikolojini cekmek zorunda degilim gidip tedavi ol dedim..

Bazende millettin icinde bagiriyor bana.. cocugumun yanindada yapiyor..

Yap yap eskide kaldı de hiç hoş değil. Bence bir yolunu bulup gerçek yüzünü çıkartın herkesin önünde

Herşeyi geçtim çocuğun için kurtul bu adamdan
Evladim icin cok uzuluyorum zaten.. boyle huzursuz bir ortamda buyumesi mumkun degil
Yap yap eskide kaldı de hiç hoş değil. Bence bir yolunu bulup gerçek yüzünü çıkartın herkesin önünde
Aynen yapiyor yapiyor sonra kalkmis ben adamim diyor..

Eve birsey alsam millete gidiyor sunu aldik bunu yapti evde alacagiz Insallah diyor.. nefret ediyorum be adam neyle alacaksin evi ?!

Ayrica dugunlerde takilan takilardada banane senin akraban sen tak takiyi diyor.. ben neden takayimki diyor.. Su an kendisiyle sohbet etmek istemiyorum
Ama konu acip benimle konusmaya calisiyor.. cevap vermedigim zamanda sana diyorum heyyyyyyy diyor

Bir gun hamileyim hic unutmam tam namaza durdum niyet edecekken bana laf atti.. Bende dedimki Allah seni islah etsin dedim.. Ulann sen ne diyorsun dedi beni aldi kapiya dayadi, kolu bogazimda..

Sonra ne oldu kolundan is kazasi gecirdi simdide guc kaybi var..

Yuh diyorum. Her türlü şiddet var. İnanamıyorum size.

Allah cezasını veriyor ama uslanmıyor Allah sizi kurtarsın inşallah

Bu nedir ya Umarım en yakın zamanda bu garip canlıdan kurtulur ve buraya kurtuldum yazarsınız... Okurken boğulur gibi oldum lütfen bunu kendinize daha fazla yapmayın içten içe tüketiyor sizi yavaş yavaş Bir avukat eşliğinde ilerlemeye başlayın ve kurtulun bu insanımsı pislikten

Allah cezasını veriyor ama uslanmıyor Allah sizi kurtarsın inşallah
O gun icimden yanlis hatirlamiyorsam o kolun kirilsin dedim.. cunku artik hem fiziksel hemde psikolojik siddet, birde hamileyim..

Butun bu sorunlarin uzerine birde preeklampsi oldu.. hala akillanmadi ve hala bana sen kendini annemi zannediyorsun dedi.. bu kadar basit bir insan..

Ben zaten hergun bu psikolojinin icinde yasiyorum.. sogumus oldugum ve duzelmeyecegini bildigim bir insanla yasamak zorunda kaliyorum.. Ama bu sekilde devam edemez.. daha kac yil devam edebilirki
Doktorumda soyledi aynisini eger birseyler yapmazsaniz 2 sene sonra halinizi dusunemiyorum dedi...

Ya birde gelmis bana sen sukretmiyorsun.. millettin kocasi bunu bunu yapiyor benim ickim yok kumarim yok yaranamiyorum sana diyor..

Hem kendini hapsediyor hemde beni..

O kendisini insan mı zannediyormuş utanmaz valla çok sinirlendim keşke ağzına ağzına vurma ihtimalimiz olsa

O kendisini insan mı zannediyormuş utanmaz valla çok sinirlendim keşke ağzına ağzına vurma ihtimalimiz olsa
Evet kendini insan zannediyor.. Cocuga bakmayi sirf banyo yaptirmak bez degistirmek zannediyor.. Gecen gun cocugu kresten alabilirsin arada dedim ben ne anlarim cocugu kresten almaktan dedi..

O zaman psikolojik ve ekonomik şiddet gördüğünüzü kanıtlayın ve boşanma davanızı açın karşı tarafın umrunda bile değilsiniz çünkü parazit gibi sizi kemiriyor maddi manevi sizde akıllı uyanık olun kusura bakmayın ama yiyip giden ömrünüz kabul edip susmak yerine davayı açın bu o kadar zor değil

Egolu değilde ezik biri bence..kıskanma olayı banada saçma geliyor şahsen bende kıskanmam hiç,eşimin kıskançlığından da hazetmem..kıskançlık göreceli bir durum ve bana göre kendine güveni olmayan insan kıskanır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…