Bitmeyen dertlerim ! 2. bolum

Kafasizmiyim ! siz benimle hic karsilasdinizmi ?! nasil je ne sekilde hareket ettigimi biliyormusunuz ?! hangi yollardan gectigimi ?! bilemezsiniz ..

Ben zaten her konusmamizda soyluyorum sogudum diyorum o zaman bosanalim diyorum bosan benden o zaman diyorum daha mutlu olursun diyorum.. ANLAMIYOR KURUMA BASVURUCAM

Yazin.. ben zaten net ve dobra yorumlar bekliyorum..

ne olabilirki ben ondan sogudum isinamam daha..
Isınmayın zaten neyine ısınacaksınız?

Sizi ölümle tehdit eden eşle, beş dakika sonra alışverişi ben ödeyeyim deyince birşey olmamış gibi devam ediyorsanız algılarınızda sorun var demek ki. Normal değil yani bu kadar yaşadığınız şeye rağmen birde ölüm tehtidi alıp, o evde oturup kalmanız.

Yaşadığınız ülkede sizin durumunuzda olanlar için alınacak tedbirler vardır. Ne gerekiyorsa yapın gönderin evden. Ailenizle net bir dille konuşun, beni öldürünce mi aklınız başınıza gelecek diye.

Öyle soğudum falan demeyin anlamazlar bunlardan.

Atın IBAN avukat parasını göndericem siz boşanırsanız yeminle üstüne kurban da kesicem.

Şu forumda gerçekten neden katlandığını anlayamadığım tek üye sizsiniz. Var mı elinizde çocuk parası? Var. Polise giderseniz şiddet var tehdit var derseniz polis hemen uzaklaştırm yazar mı? Yazar. Bu adama bir davayla 3000kmlik tekme atıp başka ülkeye gönderebilir misiniz? Evet. her imkanınız var. Millet 2 çocukla 5 kuruşsuz boşanıp merdiven siliyor yine de geçiniyor ama siz polise bir telefon açamıyorsunuz. Ne yazayım? Siz söyleyin ne yazayım?

Son düzenleme:

bebeğin pasaportu var mı?
anne baba ortak izinle çıkılmıyor mu yurtdışına?
boşanma davası neden açmıyorsunuz?
adama git evden dedim gitmedi diye kaderinize razı şekilde avrupa gibi.yerde neden durduğunuzu anlamadım.
adam gitmiyorsa siz gidin yada dava açın gönderin. türkiyeye gelmek istemiyorsanız gelmeyin zorla getirecek hali yok. çıkmazda falan değilsiniz kendinizi çıkmaza sokan sizsiniz. bir an önce harekete geçin.

ya şu mesajınız resmen komik.
boşan benden diyorum boşanmıyor.
kadınların kocalarını boşama hakkı var. adam istemeyince kimse adamı keyfini beklemiyor yani boşanmak için.

Boşanmak için karşı tarafın izni gerekmiyor. O kadar yoldan gecmişsiniz bilmiyor musunuz bunu ? Karşınızda çok yüzsüz biri var zaten. Böyle biri ile anlaşmalı boşanamazsınız. Eninde sonunda çekişmeli olur. Sadece geciktiriyorsunuz çözümü.

Bu adam tehlikeli.. bunu cok iyi cozdum.. beni manipule ediyor.. mesela 5 dakika once tehdit ediyor beni 5 dakika sonra hic birsey olmamis gibi alisverisi ben odeyeyim.. sunu ben yapayim diyor.. sonra tekrar basa sariyor

Ne olursa olsun senin bu herifin yaninda isin yok. Bugün öyle konusan yarin yapar. Bence sen simdiden cikisini hazirlamaya basla bu sagliksiz iliskiden

Daha yazcaktım yanlışlıkla tıkladım cevapla butonuna .
Çocuğu da ne olursa olsun onunla göndermeyin .
Manyak mıdır nedir .
Gondermek istemiyorum kesinlikle..

Annesi olsun, kiz kardesi olsun 3000 km'den cocuga bunu yedirin, sunu yapin, geceleri besleyin vs ordan buraya cocugu ne sekilde bakmak gerekiyor onu anlatiyorlar babasina.. Babasida geliyor eee cocugu gece besle diyor bana.. 1 yasindaki cocuk mama istemiyor zaten geceleri.. Ayrica doktor ne derse ben ona gore hareket ediyorum..

Ailesi kotu insanlar degil fakat arkamdan konustuklarini dusunuyorum.. ayrica cocuguda hic gormediler.. Simdi ben kalkipta cocugu gostermemezlikte yapamam.. sogutamam cocugu onlara karsi.. iste bundan dolayi cikmazdayim..

Ayrica birbirlerini gunde 4 5 kez ararlar.. buraya geleli 3 3.5 yil oldu.. hergun 4 5 kez telefon.. Gecen gun bana bagirdi sen neden ailemle konusmuyorsun diye..

Adam turkiyeye geldiğinde satın evi başka yere gidin bulamasın sizi bir daha.Ayy saçma oldu ama tam olarak bu geçti aklimdan vallahi.
Kiradayiz biz.. kira fatura hepsi benim uze
Adam turkiyeye geldiğinde satın evi başka yere gidin bulamasın sizi bir daha.Ayy saçma oldu ama tam olarak bu geçti aklimdan vallahi.
Kiradayiz.. Kira fatura mobilya hepsi bana yuklenmis durumda.. hatta bir ama tutturdu benim birikimimle ev alalim demeye.. neyseki uyandim

Bu arada hep yakınma var da sonuç?
Boşanma küçük ihtimal sanki.
Oysa bu evlilik olamaz resmen adam sürüngenlerden.
Oturmuş bir de sizi elestiriyor.
Bu adamın evde size en ufak bir katkısı var mı acaba?
Bu adam bazen sinirlenir bagirir bana sonra bir bakarsin eline supurge almis evi supuruyor.. manipulasyon samimiyetine kesinlikle inanmiyorum..

Ayrica alisveris yaptigimda beni hamal gibi alisveris tasiyorum der..

Adamin derdi bebegi almak mi saniyorsunuz cidden? Erkeklerin cogu bebek bakmaya hevesli filan degil, bebegi birak, cocugu alirim diyenler de genelde annenin canini yakmak, korkutmak, eşiniz gibi bahane bulmak icin soyluyor. Evden gitmemesi bebegi alamamaktan degil bence.
Cidden bebe bakmaya merakli degiller, sirf inat olsun diye cocugu alan adamlar anasina kardesine atiyorlar direkt cocugu, bakan gormedim cok azdir.

Boşuna adami kendinize yük ediyorsunuz. Boşanmaniz icin illa evden gitmesine gerek yok siz o yola bir cikin devami gelir. Evden git demeyle olmaz.

Daha iyi gebersin işte siz de kurtulursunuz. Sizi tehdir eden biri ölse daha iyi değil mi??

Ayrıca pallavraaa yani adam gamsız eli cebine gitmiyor elkızı için intihar eder mi bu adam sizce?
Intihar etmez zaten ama kardesi neden boyle birsey soyledi bilmiyorum.. Dedigim gibi bir kurum varmis kadinlar icin oraya basvurucam.

Tek cozum evden gidip ailesinin yanina yerlesmesi.. istedigi zamanda buraya gelip otel tutup cocugunu gormesi.. Baska cozum yokki daha isinamam ben..

Bunun turkiyede issizlik maasi vardi.. dugunden sonra o issizlik maasini annesinin harcamasina izin vermisti.. ben karisamam tabi ama gel gorki adam evin sorumlulugunu ustlenmiyor..

Anneside olmaz oglum ben biriktirip sana veririm demedi.. hoppp onuda harcadilar.. hatta ayda aileme su kadar su kadar para gonderirim calisirsam eger diyordu bir donem..be adam sen ailene bakamiyorsun

Adam net sorunlu yaa. Allah sabır versin kaç kurtar kendini bu ne.

Resmen sizin başınıza salmislar bunu.
Sokağa atılan eşyaya bile geri dönüp bakar insan acaba geri mi alsam diye de buna bir Allah'ın kulu sahip çıkmaz.
Yattığı yerden size kafa tutuyor utanmaz arlanmaz.

Ilk okul terk ailesi okutmamis calistirmis bunu..

Ben bir egitim kurumunda ise basliyorum pazartesi INSALLAH yonetici asistani olarak..

Ailesi Turkiye'de.. calisip Turkiyeye tatile gitmeyi planliyor, amaci ev gecindirmek degil para biriktirmek .. kendisi icin calisiyor.. kafasinda bin bir turlu seyler var biliyorum..

Bir keresinde tatile gitmistik.. ailesi dogalgaz pahali diye petekleri acmiyorlardi.. sabaha kadar sogukta yattim.. simdi ise kendisi petegi sonuna kadar acip birde bana birak kalsin soguk disari diyor.. lafa gelincede biz oduyoruz vs diyor millete.. sanki evi kendi gecindiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…