Bitmeli mi devam mı etmeli... Düşünmekten bir hal oldum

LesMistigris

Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2014
71
28
Merhaba hanımlar, erkek arkadaşımla ilişkim uçurumun kenarında ve ne yapacağımı bilmiyorum. Ben biraz duygularını uç noktalarda yaşayan bir insan olduğum için yanlış karar almamak adına farklı bakış açılarına ihtiyaç duydum ve bu konuyu açıyorum. Uzatmayayım.

Erkek arkadaşımla 1.5 senelik bir ilişkimiz var. Ne yazık ki uzak mesafe ilişkisi ve bu yüzden x2 zor. Kendisi biraz düşüncesiz bir insandır ve ben artık buna tahammül edemiyorum. Ben aramasam beni aramaz. Mesajlaşıyoruz evet ama insan sevdiğinin sesini duymak istiyor. Bi kere 1 hafta boyunca aramadım bakalım napıcak diye. O süreç içerisinde mesajlaştık ama beni hiç telefonla aramadı. Kendisine bu konuyu açtığımda " zaten mesajlaşıyoruz telefonla konuşmaya ne gerek var ki" dedi. Halbuki bana göre ikisi apayrı şeyler. Zaten uzağız 5 dakika da olsa sesni duymak iyi geliyor bana ama o bunu anlamıyor.

Bir şey yapacağı zaman bana hiç haber vermez. "oyun oynayacağım bir süre yazmayabilirim" demez. Direkt oyun oynamaya başlar ben de bilmediğim için mesaj atarım ve o mesajıma saatlerce cevap gelmez. Bu duruma da sinirleniyorum. Halbuki işi olduğunu belirtse mesaj atıp cevap beklemem bunu defalarca rica ettim kendisine hep aynı.

Bana geçen hafta "senin yüzünden kendime zaman ayıramıyorm konuşmayı azaltalım" dedi. Ben de "peki, rahatsız ettim pardon" dedim. "Evet rahatsız ettin" dedi. Tabi bu lafının üstüne özür diledi sinirle söyledim filan dedi ama kırıldım bi kere. Her neyse son 2-3 aydır bu ve bunun gibi olaylar yüzünden geriliyoruz. Pazartesi akşamı aradım bi süre konuştuk sonr bi şey anlatıcaktım "canım tv izlicem yarın anlatsan olur mu" dedi. Kızdım kapattım o gün, gün içerisinde hiç konuşmamıştık akşam da 1-2 mesaj attık. Hani gündüz yoğun konuşsak bunu demesini anlarım ama hiç konuşmamışken böyle beni başından savması gururumu incitti. En son perşembe akşamı tartıştık ben "biraz özeleştiri yapmayı öğren. Özeleştiri yapmak hayatının her alanında sana katkı sağlar" dedim. Bana verdiği cevap "ben senden 7 yaş büyüğüm bana böle konuşamazsın haddini bil" dedi. Ben de "artık aramızdaki yaş da problem oldu demek ki daha fazla konuşmaya gerek yok" dedim kapattım, o günden beri konuşmuyoruz. Kendisi bana o akşam "beraber psikoloğa gidelim" lafını da söyledi. Beni obsesif buluyormuş. Aynı zamanda hoşgörüsüz vs. Ama kendisinde asla hata bulmuyor sürekli benim eksikliklerime odaklanıyor.

Çok uzun oldu ama ben artık çok yıprandım. Sizce abartıyor muyum? Ayrılırsam geri dönüşü olmaz, pire için yorgan yakmak istemiyorum. Ama bir şeylerin düzelmesini bekleyip hayal kırıklığına uğramaktan da sıkıldım. Sizce napmalıyım? Okuyup yorum yapanlara şimdiden teşekkürler.

Sevmek ; karşındakinin asla kusurlarını görmemektir..
gerçekten seviyor musunuz.?
aslında cevap sorunun cevabını verdi. .

Beraberken çok iyiyiz, çok mutluyuz zaten. Ama uzaklık olduğu zaman sorunlar büyüyor çözemiyoruz kendisi zaten sorunları görmezden gelmeyi tercih eden birisi, bense sorunu çözmeden rahat olamayan biriyim. İlk başlarda ruh eşim olduğunu düşünüyordum ama şimdi görüyorum ki ortak zevklermiz haricinde karakter olarak çok zıt insanlarmışız

Karşındaki kişide en ufak sevgi belirtisi göremedim senin anlattıklarından yola çıkıyorum.Böyle bi insan içinde hayatını kendine zehir etmeye değmez.Çünkü seven insan hergün arar ne demek "msjlaşıyoruz konuşmaya ne gerek var".üzgünüm sevgi yok ilişkiyi süründürme var

Sürekli mesajlaştığımız için her gün araması gibi bi beklentim yok kaldı ki telefonla konuşmayı hiç sevmem. Ama insan ihtiyaç duyuyor bazen. Kaldı ki birbirimizi ayda 1-2 defa görüyoruz bari ses duyalım da yok işte. Haftada 2-3 gün konuşsak kafi.

ilişkiye bakış açılarımız farklı ozaman ne diyelim hakkınızda hayırlısı

Bizde de öyledir. Eşimle karakter olarak çok zıttız ve zevklerimiz de birbirini tutmaz. Ama bu bile insanı çekiyor. Gerçek bir sevgi varsa ortada hiçbir şey dinlemiyor..

Uzak mesafe iliskisi ben de yasamistim. 1 - 2 yil falan surmustu. Ayni bu cesit bi iliskiydi. Ben de pire icin yorgan yakmak istemem derken; en sonunda ortada ne pire biraktim ne yorgan. Ortada sevgi belirtisi yok. Sana davranislari cok kaba. İnsan sevdiginin sesini duymak istemez mi? Ne kadar sacma. Mesajla olacak is mi? Bence, "Rahatsiz ettim pardon" turunde de imali tripli laflar soylemeyin. Onu onemsediginizi sanmasin iyice. Siz de gezin eglenin haber vermeyin ya daaa mesajlarina cooook gec ceval verin. Arkadaslarla dalmisim sohbete deyin. Ya da mesajlasirken bir anda kesin sohbeti. Mesaj atmayin. Surtsun burnu :) Hic aramayin ve yazmayin.

Uzun mesafe , yskın zamanda kavuşma olanağı yoksa bence eziyetten başka bir şey değil, hiç gerek yok. Metisa ya katılıyorum.

Benim de içinde bulunmayı düşündüğüm bir durum değildi ama kendisi aşık olduğum ilk erkek. Aşka inanmayan biri olarak bana bu duyguyu yaşattığı için yeri ben de özel bu yüzden risk aldım ama sanırım mantığı dinlemek daha doğruymuş. Artık mesafeleri çekmeye değdiğinden şüpheliyim.

ilgisizlik olsa tek sorun kendini naza çek, konuşma arama sorma, kaybedeceğini hissetsin diyecektim ama mesele sadece bu değil. senin psikolojinin bozuk olduğunu falan iddia ediyorsa. kendi kusurlarını görmüyor suçu sana atıyorsa yol yakınken dönmek iyidir bence. hayırlısı olsun

Uzun sureli bi ilişkise değil ses duymak burnumda tutuyosun cam acalım bı 5dk görüyim seni normL olandır bana göre. Ki 2 sene yurtdısına gönderdiğim sevgilim sayesinde skypte yasadım diyebilirim. Hmm pardon rahtsIZ ettim gibi ergen teipleri atmanıZ zaten ayrı bi olay. Konusmuyomu aramayın, noluyo desin. Pire değil bunlar buyuk olaylar, iletişim kuramamak bi ilişkinin kangrene dönüşmesinin en büyük sebebi. Resti cekin olmuyomu yol verin derim.

Arkadaşlara katılıyorum..bence insan sürekli aramak konuşmak ister uzak mesafelerde..ben 45 yaşındayım..eski flörtümle görüşüyoruz şu an ve her 2 saatte bir arar..ilk zamanlarda 2 saat konuştuğumuzu biliyorum
sen de aynı şekilde davran..arayınca açma..açsan da ilk kapatan sen ol..mesaj atarsa hemen dönme..
buna rağmen birşey olmuyorsa yol ver gitsin..üzme kendini..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…