- 16 Haziran 2014
- 71
- 28
-
- Konu Sahibi LesMistigris
Karşındaki kişide en ufak sevgi belirtisi göremedim senin anlattıklarından yola çıkıyorum.Böyle bi insan içinde hayatını kendine zehir etmeye değmez.Çünkü seven insan hergün arar ne demek "msjlaşıyoruz konuşmaya ne gerek var".üzgünüm sevgi yok ilişkiyi süründürme var
ilişkiye bakış açılarımız farklı ozaman ne diyelim hakkınızda hayırlısıSürekli mesajlaştığımız için her gün araması gibi bi beklentim yok kaldı ki telefonla konuşmayı hiç sevmem. Ama insan ihtiyaç duyuyor bazen. Kaldı ki birbirimizi ayda 1-2 defa görüyoruz bari ses duyalım da yok işte. Haftada 2-3 gün konuşsak kafi.
Beraberken çok iyiyiz, çok mutluyuz zaten. Ama uzaklık olduğu zaman sorunlar büyüyor çözemiyoruzkendisi zaten sorunları görmezden gelmeyi tercih eden birisi, bense sorunu çözmeden rahat olamayan biriyim. İlk başlarda ruh eşim olduğunu düşünüyordum ama şimdi görüyorum ki ortak zevklermiz haricinde karakter olarak çok zıt insanlarmışız
Uzun mesafe , yskın zamanda kavuşma olanağı yoksa bence eziyetten başka bir şey değil, hiç gerek yok.Metisa ya katılıyorum.
ben de onu diyecektim :)yskın zamanda kavuşma olanağı yoksa