• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bitmek tukenmeyen bilmeyen kapı kapı dolaşan dilenciler !!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Biz artık gerçeğini ayırt edemiyoruz.

İşyerine günde en az 20 ile 30 kişi arasında dilenci geliyor. Bazen acıyıp veriyosun bakıyosun haftaya gene gelmiş. Artık ben de maaş almadım patronumda yok diyorum gelene. Zorla yalan söylettiriyorlar ama ne yapalım.

evet genelde cadde ustu esnaflar çok şikayetci ... ki bırak cadde ustunu pasajları bile dolaşıyolar ama cadde ustundekilerin durumu daha zor ... eskiden benim dukkanada gelirlerdi bi turlu kapıdan ayrılmazlardı bişey almadan :umursamaz:

ohooo ramazan geliyo yandık vallahi, zırıl zırıl kapı susmaz benim, gelende pes etmiyo her gün geliyo ha, ramazandakafamçokkarıştı

bi kere yolda gidiyoruz, bir dilenci oturmus, Allah söyle etsin böyle etsin dua edio, yanindan gectik bisey vermeden, arkamizdan Allah belanizi versin bilmem ne :1shok:

kimin de ne oldugu belli degilki, aciyip veriosun, iki güm sonra bir görüosun adam karun kadar zengin. bizim lisenin orda vardi bi amca. bi gün gördükki, aglu gelmis dil döküo, baba hadi gidelim, evin var kac tane dilenmeye ihtiyacin yok filan. meger adam ne zenginmis.

böyleleri yüzünden gercek ihtiyac sahiplerini bilmio insan :olmaz:

bi kere yolda gidiyoruz, bir dilenci oturmus, Allah söyle etsin böyle etsin dua edio, yanindan gectik bisey vermeden, arkamizdan Allah belanizi versin bilmem ne :1shok:

öyle oluyo valla, allah ne muradın varsa versin, alalh kazandan beladan korusunla başlayıp, allah belanı versinle vs.. vs.. bitiyolar -tatlicadiarzu-

evet genelde cadde ustu esnaflar çok şikayetci ... ki bırak cadde ustunu pasajları bile dolaşıyolar ama cadde ustundekilerin durumu daha zor ... eskiden benim dukkanada gelirlerdi bi turlu kapıdan ayrılmazlardı bişey almadan :umursamaz:

Cadde üstü dükkan olsa kafayı yerdim onu biliyorum:umursamaz:

Hayır işhanının en üst katındayız üşenmeden çıkıyorlar benden daha çalışkanlar :umursamaz:

kesinlikle ya.bir gün annemdeyiz kapı çaldı.bir kadın emin olun benden daha sağlıklı.
işte açım falan filan.neyse annem dediki ne kadar sağlıklısın.niye dileniyorsun.abla iş yok falan dedi.seninde dediğin gibi annem dediki bak bizim kapıcıya ihtiyacımız var.gelde kapıları sil dedi.
annemi bir dövmediği kaldı kadının.ne demek canım demezmi anneme.ben kapı falan silemem dedi.annem nasıl yani dedi.elleri deterjandan tahriş oluyormuş haspamın.
annem nasıl kovdu apartmandan görmenizi isterdim.kadını bir dövüp arkasından sopa fırlatmadığı kaldı.
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kesinlikle ya.bir gün annemdeyiz kapı çaldı.bir kadın emin olun benden daha sağlıklı.
işte açım falan filan.neyse annem dediki ne kadar sağlıklısın.niye dileniyorsun.abla iş yok falan dedi.seninde dediğin gibi annem dediki bak bizim kapıcıya ihtiyacımız var.gelde kapıları sil dedi.
annemi bir dövmediği kaldı kadının.ne demek canım demezmi anneme.ben kapı falan silemem dedi.annem nasıl yani dedi.elleri deterjandan tahriş oluyormuş haspamın.
annem nasıl kovdu apartmandan görmenizi isterdim.kadını bir dövüp arkasından sopa fırlatmadığı kaldı.
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

millette gözünü açsın vermesin..herkes Allah rızası için veriyorum diyor ama gerçektende Allah rızası içinse gidin sosyal yardımlaşmaya ,gidin muhtara ,ihtiyacı olan kişiyi belirleyin verin..onlarınkisi hazırcılık ,üşengeçlikte sizinkide üşengeçlik değilmi? muhtaç kişiyi bulmak için uğraşmıyorsunuz

Son düzenleme:
bizim apartmanada gelişyorlar..kapıda koskacaman yazıyor dilenci satıcı giremez diye..
millet kim o diye sormadan otomatiğe basıveriyor zart diye..sonra kapı kapı dolanıyorlar..
geçende yine geldi..delikten baktım ellerini beline koymuş afedersiniz yüzünde nur yok kadının..bastıkça basıyor..en az kere uzun uzun çaldı..çocukta uyuyor..gider demiştim ama agitmedi..ne var ya ne var dedim açtım kapıyı..açmıyorum işte daha neyin ısrarını yapıyorsun,mecburmuyuz vermeye git çalış,çocuğuda uyandırdın dedim.

gerçekten ihti,yacı olan 1 kere basar sonra utancından gider zaten..böyle alacaklı gibi zar zar basmaz..
uyuz oluyorum yaa

ayy sormayın ya adamı deli ediyolar. ben bi de sanayi de çalışıyorum bir sürü mobilyacılar var. bu çingenelerde biliyo bunlarda iyi para vardır hep bu sanayiye gelıyolar dükkan dükkan dolaşıyolar. bi de pek bi yüzsüzler anlatamam:47:

Back