- 3 Mayıs 2018
- 2.876
- 8.194
- 158
Kendi ayaklarımın üstünde duruyorum diyorsunuz önceki mesajlarınızda. Bunu nasıl yapıyorsunuz tam olarak?Evet iş basvuruları yapıyorum. Kesınlıkle cok haklısınız
Ama simdi soyle bişey var ayrılırsam tek basıma cocuguma yetemem maalesef
bakamam yanidaha cok kucuk zaten
Karaman da iş bulun boşanın taşının. neden bu şehri seçtim onu da bilmiyorum sizle konuşurken içime doğdu. Çevresi çok büyük arazi olduğu için erzak ve malzeme ucuzdur. Çok doğuda da değil. Tatil yapmak istesen mersin alanya yakın.Evet haklısınız .peki ne yapmam lazım sızce
Cocugumuz daha cok küçük bebek.Evet haklısınız oyle dememem lazım esımeÖnce eşinizle konuşun sakince pısırık erkek değilsin vs demeden eleştirmeden sonra terapiye gidin sonra ailesiyle o tek gorussun siz gitmeyin ve cocunugunuzu bu hengameden ayrı tutun eğer olmuyorsa da boşanın
Ben dogum yuzunden calısamıyodum.Calısma hayatına gerı donecegım su sıralar.Yoksa hayatım boyunca hep calıstımKendi ayaklarımın üstünde duruyorum diyorsunuz önceki mesajlarınızda. Bunu nasıl yapıyorsunuz tam olarak?
Bu soruyu sormaktan yıldık artık aslında ama bu adam hamile kalmanızdan sonra mı böyle oldu?Ben dogum yuzunden calısamıyodum.Calısma hayatına gerı donecegım su sıralar.Yoksa hayatım boyunca hep calıstım
Karaman mıKaraman da iş bulun boşanın taşının. neden bu şehri seçtim onu da bilmiyorum sizle konuşurken içime doğdu. Çevresi çok büyük arazi olduğu için erzak ve malzeme ucuzdur. Çok doğuda da değil. Tatil yapmak istesen mersin alanya yakın.
Bebeğim var, çok küçük diyorsunuz önceki mesajlarınızda. Şimdi de “çalışma hayatına gireceğim şu sıralar”diyorsunuz. Çelişkili cevaplar bunlar.Ben dogum yuzunden calısamıyodum.Calısma hayatına gerı donecegım su sıralar.Yoksa hayatım boyunca hep calıstım
Yanı hamile kalınca da degıstı tabı ki.Ama oyle dememın nedenı evlılık hayatı nedır bilmiyo evlılık ıkı kıslıktır.Benımle evlenıyosa benı savunması koruması laf soyletmemesı lazım .yoksa ben oyle bi kelime kullanmam ama yeter edıyo artık. aılesıne karsı.Erkekten gecer ,erkek savunursa karısını herkes kitlenır kimse laf soylemeyemez.erkek karısını rezıl de eder vezır deBu soruyu sormaktan yıldık artık aslında ama bu adam hamile kalmanızdan sonra mı böyle oldu?
Ne bileyim git bez bağla ananın evine deyince susan bir adam mı oldU?
Birden anneci mi oldu?
Öyle olmalı ki bu duruma gelmişsiniz Imarım çıkış yolu bulursunuz
Evet bende oyle dıyorum ona .Maalsef aılem yokEşiniz size saygı duymuyor ki ailesi duysun. Çok gençsiniz birde çocuk var yazık gerçekten. Ailenizin bu duruma tepkisi nedir?
Evet kucuk ama calısacam.Bunun nesı tuhaf ?Bebeğim var, çok küçük diyorsunuz önceki mesajlarınızda. Şimdi de “çalışma hayatına gireceğim şu sıralar”diyorsunuz. Çelişkili cevaplar bunlar.
Çocuğunuz çok küçük mü destek olan olmayınca ayaklarınızın uzerinde durmanız da zor olur. Aile başta olmayınca sahipsiz bilip tepenize binmişler. Allah yardımcınız olsun...Evet bende oyle dıyorum ona .Maalsef aılem yok
Bakıcı ayarladım konustum cok da yakın evıme.Isten gerı donusler olumlu olursa hemen baslayacagım.Celısklılı bı cevap yokBebeğim var, çok küçük diyorsunuz önceki mesajlarınızda. Şimdi de “çalışma hayatına gireceğim şu sıralar”diyorsunuz. Çelişkili cevaplar bunlar.
Zaten ayrılık olursa cocuga ben tek bakamam maalef .onlar bakar .Çocuğunuz çok küçük mü destek olan olmayınca ayaklarınızın uzerinde durmanız da zor olur. Aile başta olmayınca sahipsiz bilip tepenize binmişler. Allah yardımcınız olsun...
Haklısınız tamamen insanlıkla alakalı size sıcak bir yuva verebilirlerdi... çocuğa karşı davranisları nasıl siz ayrılınca hıncını ondan çıkarabilirler o yüzden soruyorum. Enine boyuna mantıklı düşünmelisiniz.Zaten ayrılık olursa cocuga ben tek bakamam maalef .onlar bakar .
Ailem yok evet ama herkes de bu sekıl davranmıyo aılesı olmayan ınsanlara karakter meselesı tamamen .
COCUGUHaklısınız tamamen insanlıkla alakalı size sıcak bir yuva verebilirlerdi... çocuğa karşı davranisları nasıl siz ayrılınca hıncını ondan çıkarabilirler o yüzden soruyorum. Enine boyuna mantıklı düşünmeli
Kesınlıkle oyle .Kardesı saygısız ıste ki etme bulma dunyası kendısı de kız hiç korkmuyo mu gercekten anlamıyorum.Yarın obur gun kendısıne ne olacagı belli mi.Cocugu cok sevıyolar cok duskunler.ondan yana hıc sıkıntı yok .Ben ayrılöak ıstıyrum esım dıyo senı cok svıyırum yemınler edıyo .Bı daha yapmayacaö kardesımle konusacm bı daha boyle davranamayacak falan dıyoHaklısınız tamamen insanlıkla alakalı size sıcak bir yuva verebilirlerdi... çocuğa karşı davranisları nasıl siz ayrılınca hıncını ondan çıkarabilirler o yüzden soruyorum. Enine boyuna mantıklı düşünmelisiniz.
.
Haklısınız tamamen insanlıkla alakalı size sıcak bir yuva verebilirlerdi... çocuğa karşı davranisları nasıl siz ayrılınca hıncını ondan çıkarabilirler o yüzden soruyorum. Enine boyuna mantıklı düşünmelisi
Bizden ne dememizi bekliyosun peki aplaCocuk var olmasa coktan bıtırmıstım.Maalaef aılesıne yapısık bı tip.
Bitirip hayatıma bakmak kendi hayatımı kurmak ıstıyorum ama işte cocugu dusunuyırum .
Tavsiye mesela ?Bizden ne dememizi bekliyosun peki apla
Adamın hamuru belli. Çocuğum var boşanmam da diyosun. Ne tavsiye vericez peki sana? Kardeşi sana o kelimeyi kullanmasına rağmen bişi demediyse ne düzeltebilir bu adamı?Tavsiye mesela
Çocugum var boşanamam demedim.Var dogru evet ama boşanamam diye bi cumle kurmadım .Ayrıca bısey demek ıstemyosan yorum yapmak zorunda degılsın.Adamın hamuru belli. Çocuğum var boşanmam da diyosun. Ne tavsiye vericez peki sana? Kardeşi sana o kelimeyi kullanmasına rağmen bişi demediyse ne düzeltebilir bu adamı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?