Bende de bu semptomlar vardı ve zatürre olmuştum. İlk başta gripti sanırım sonra şiddetli öksürükler olmaya başladı. Sizin gibi oksurunce kusabiliyordum ve oksururken gogsum agriyordu Göğüs hastalıkları bölümüne gidin.
Aslında bu kadar uzun sürünce ve kusma da olunca bende bronşit mi acaba demiştim, ilaçlar, doğal yöntemler falan da fayda etmeyince ama doktor film istemediği içinde ben abartıyorum galiba diye düşünmüştüm. Sanırım göğüs hastalıklarına gidip bir de ona muayene olsam daha iyi olacak. Ben dahiliyeye gitmiştim.
Felaket tellalı gibi yazdım buraya ama belirtiler cidden benziyor.lütfen göğüs hastalıklarına gidin .sağlık ocağına gitmeyin ,orada röntgen çekmiyorlar. Geçmiş olsun umarım sadece griptir
Ah ah öksürük deyince tüylerim ürperiyor yemin ederim.bu sene yakalanmadım henüz ama benimde gribimde öksürüğümde çok uzun sürüyor.bence geçmesi vaktini bekliyor.çünkü benim denemediğim şey kalmamıştı ama yok geçmiyor.ilaçlarla bitkisel şeylerle zar zor atlatıyorum.
Hayır ateşim çıkmıyor ama doktora gittikten sonra verdiği şurubu kullandım o gün aşırı bir üşüme, yanaklarda, gözlerde kızarmalar oldu. İlacın yan etkisinden oldu sanırım parol içince geçti. Ama o ilacı kullanmadan önce ateş yoktu.