- 3 Temmuz 2018
- 4.044
- 17.726
- 208
- Konu Sahibi AlerjikRinit
1 haftadır covidliyim. Vücudumda ağrımayan noktam yok . Covid olabilirsiniz:/
Geçmiş olsun
Geçmiş olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bunda kas ağrısı olmuyor. Önce boğaz yanması sonra baş ağrısı dahil oluyor o kadar. Ama tabi konu sahibi covid testi yaptırırsa daha iyi olur.1 haftadır covidliyim. Vücudumda ağrımayan noktam yok . Covid olabilirsiniz:/
Geçmiş olsun
Yok hiç bakmadım haklısınızKendisi ne yapıyormuş? Eşiniz insanlığın ne olduğunu biliyor mu?
Ya kusura bakmayın sinirlendim. Hasta olursa sakın bakmayın. Bir çorba bile yapmayın, maskeni tak yap dersiniz.
Bahsettiğiniz spreyi biliyorumAcilen kovid testi yaptırın
Doktora danışın uygun görürse majezik sprey var boğaz için bademciklerinize sıkıyorsunuz ve anında etki ediyor, saatlerce de etkisi sürüyor
Ben neremle okuduysamBunda kas ağrısı olmuyor. Önce boğaz yanması sonra baş ağrısı dahil oluyor o kadar. Ama tabi konu sahibi covid testi yaptırırsa daha iyi olur.
Bahsettiğiniz spreyi biliyorum
Evde gargarası var ama hiç bir işe yaramadı.
Geçmiş olsun size de.Ben neremle okuduysam
Benim de boğaz ağrım yoktu, 3-4 gün sonra eklendi, şu anda kaslarının sanki her yerim ağrıyor tat koku hiç bişey yok :/ çok sinir bozucu
Yemin ederim bu ben benim 2ekimden beri ağrıyor gecmek bilmiyor doktora gitim lenf şişmesi USG. Çekti orada birşeyler ama çok korkuyorum kulagima vuran agri genel cerrahi gitim USG istedi KBB git bı sıkıntı yok gibi dahilye gittim kanlara baktı birşey yok dedi ama sterden karnım ağrıyor .dilim ağrıyor halsizim çok yani hiç bir şey yapamaz hale geldim kizima bakamıyorum kanserim diye ağlamaya başladım son olarak KBB gidecem ayın 9da halen devam eden ağrı ve öksürük gerçekten çok korkuyorum inşallah birseyimzde yokturKızlar Selamm,
Ağrıdan çıldırmak üzereyim. Pazartesi günü boğazım acımaya başladı. Hani grip soğuk algınlığı öncesi boğaz yanar gribe çevirir ya öyle.
Dedim grip oluyorum. Yok gribe falan dönmedi ama nasıl şiddetli bir boğaz ağrısı. Yanma, kuruma, boğulurcasına kuru öksürük bazen öğürtecek kadar. Kulaklarıma, göğsüme vuruyor ağrı.
Doktora gittim. Soğuk algınlıgı dedi ve bir gargara ve soğuk algınlığı ilacı verdi. Kesinlikle iyi gelmiyor. Gece asla uyuyamıyorum. Boğazım sürekli kuruyor ve öksürerek uyanıyorum, tıkanıyorum.
Bu sabah burnum tukalı uyandım, ayrıca şiddetli baş ağrımda var.
Hayatımda ilk defa bu kadar uzun süren bir boğaz ağrısı ile karşı karşıyayım.
İki doktora gittim bu arada ikiside soğuk algınlığı diyor. Çok yoruldum geçmiyor
İnternette bakiyom 2ekimden beri hepsi saçma sapan şeyler ve ben de sanki öyle hastayım gibi doğru düzgün hiç yemek yemiyom 9 Kasım iple çekiyorumKızlar Selamm,
Ağrıdan çıldırmak üzereyim. Pazartesi günü boğazım acımaya başladı. Hani grip soğuk algınlığı öncesi boğaz yanar gribe çevirir ya öyle.
Dedim grip oluyorum. Yok gribe falan dönmedi ama nasıl şiddetli bir boğaz ağrısı. Yanma, kuruma, boğulurcasına kuru öksürük bazen öğürtecek kadar. Kulaklarıma, göğsüme vuruyor ağrı.
Doktora gittim. Soğuk algınlıgı dedi ve bir gargara ve soğuk algınlığı ilacı verdi. Kesinlikle iyi gelmiyor. Gece asla uyuyamıyorum. Boğazım sürekli kuruyor ve öksürerek uyanıyorum, tıkanıyorum.
Bu sabah burnum tukalı uyandım, ayrıca şiddetli baş ağrımda var.
Hayatımda ilk defa bu kadar uzun süren bir boğaz ağrısı ile karşı karşıyayım.
İki doktora gittim bu arada ikiside soğuk algınlığı diyor. Çok yoruldum geçmiyor
Nasıl oldunuzMerhaba konu sahibi nasıl oldunuz acaba?
Benimde 5 gündür geçmeyen Faranjit öksürük durumum var.
Antibiyotik kullanmama rağmen şikayetlerim geçmiyor ve çok halsizim.
Kan tahlilimde de enfeksiyon çıktı.
Çok şükür iyiyim.Nasıl oldunuz