Geçmiş olsun.Bir geldi mi zor gider nalet öksürük.Benim söyleyeceğim yöntemleri kullanmışsınız zaten.Doktor ilacınızı mı değiştirse acaba.Balgam söktürücü verdi mi?
Çok teşekkür ederim. Gitmiyor valla, öksürmekten ne kadar kasılıyorsa artık karın kaslarım sabahları karın acısıyla uyanıyorum o derece. Hayır vermedi. Öksürük şurubu, antibiyotik ve boğaz spreyi verdi. Öksürük şurubu bu sabah bitti zaten. Ama hiçbir faydasını göremedim. Aslında balgam katılaşmış yapıda da değil. Neden bu kadar öksürtüyor anlamıyorum.
Çıkaramıyorsun balgamı ondan zorluyor böyle.Doktoruna danış o sana güçlü bir balgam söktürücü yazsın rahatlarsın.Ah bilirim o öksürükten giren krampımsı ağrıları.Bir de ciğer filmi çektir çektirmediysen.Bol bol dinlen.
Geçmiş olsun. Ben ağustosun sonunda bi hasta olmuştum ekime kadar sürmüştü. Ayy çok korkunçtu hatırladimda simdi. Gece nefes alamayıp taksiye atladım hastaneye gittim oksijene bağlamışlardı okadar kötüydüm ve bende her öksürmeden sonra kusuyor gibi oluyordum. Millet sokakta bana bakiyordu. Yani şunu demeye geldim. Bana ne doktorun ne hastanenin hicbir faydası olmadi. Mutlaka bu ilaçtan bulup almalisin. Yemin ederim sinirden agladim. 6 hafta cektigim öksürük, 10 saniyede gecti. Niye daha önce almadım diye kendime kizdim. CODEIN içerikli herhangi bir ilaç olabilir. Bana cok iyi geldi ve EBEGÜMECİ çayı içmelisin. Bana fayda etti sanada eder insAllah
Bende grip sonrası bir ay böyle bir şey yaşamıştım. Doktorum akciğer röntgeninden sonra bronşların şişmiş demişti. Ona göre ilaç yazmıştı ve iyileşmiştim. Bir iki yıl sonra yine aynısı oldu. İki hafta geçmeyince hemen doktora gittim. İkisi aynı doktor değildi. Röntgen bile çektirmeden bronş problemin var aslında hasta değilsin ama hasta gibisin deyip ilaç yazdı. Ve kısa sürede toparladım.
merabalar bnim kizimda gecen haftalarda grip oldu bayada agirdi gripten sonra oksuruk gecmrk bilmedi geceleri hic uyuyamiyordu ilaclar zaten bi ise yaramiyo bnde ilik suyun icine bi miktar bal ve limon sıktım ara ara icirdim yatarkende gogus ustune boynuna biraz altlarina lavanta yagi ve viks surdum kisa surede gecti zaten o balgami atamadigimiz icin oksuruk oluyo cok zor gecmis olsunHerkese merhaba öncelikle. Mutlu hafta sonları.
Benim sorunum başlıktanda anlayacağınız gibi öksürük. 1 ay önce bi grip oldum, griple birlikte öksürükte başladı. Grip 1,5 haftada geçti ama bu öksürük gitmek bilmiyor. Azalacağı yerde daha da şiddetleniyor. Doktora git diyeceksiniz ona da gitti 5 gün önce. Sırtımı dinleyip ilaç yazdı. Hava değişiminden dolayı uzun sürmüştür dedi. Doktorun verdiği öksürük şurubu da bitti bu sabah ama öksürük krizleri bitmedi!! Birde üstüne şiddetli öksürük krizinden sonra kusma, mide bulantısı da başladı. Sanırım balgamı atamadığım için oluyor o da. Balgamda aslında katılaşmış değil. Mukusumsu yapıda. (Çok ayrıntılı anlattım biliyorum ama yaşayan vardır aynısını belki bana da bir yol söyler diye açıklıyorum). İlaç dışında da çok yol denedim. Sıcak su ile buhar tedavisi, ılık süt, ballı zencefil karışımı (iyileştikten sonra uzun bir süre bal görmek istemiyorum)...
Yaşam kalitemi etkiliyor artık. Nereye gitsem bi öksürük başladığı zaman insanlar topluca bana bakmaya başlıyor, sinemaya gidecektim aylardır beklediğim film vardı öksürüğüm ile insanları rahatsız etmemek için gitmiyorum.
Bu seneki grip virüsünden mi kaynaklı uzun süren öksürük acaba. Sizinde başınıza geldi mi? Nasıl geçirdiniz? Elbet başına gelen vardır diye konu açayım dedim. Bir süre daha geçmezse tekrar başka doktora gideceğim zaten.
antihistamik ilaclar iyi geliyorHerkese merhaba öncelikle. Mutlu hafta sonları.
Benim sorunum başlıktanda anlayacağınız gibi öksürük. 1 ay önce bi grip oldum, griple birlikte öksürükte başladı. Grip 1,5 haftada geçti ama bu öksürük gitmek bilmiyor. Azalacağı yerde daha da şiddetleniyor. Doktora git diyeceksiniz ona da gitti 5 gün önce. Sırtımı dinleyip ilaç yazdı. Hava değişiminden dolayı uzun sürmüştür dedi. Doktorun verdiği öksürük şurubu da bitti bu sabah ama öksürük krizleri bitmedi!! Birde üstüne şiddetli öksürük krizinden sonra kusma, mide bulantısı da başladı. Sanırım balgamı atamadığım için oluyor o da. Balgamda aslında katılaşmış değil. Mukusumsu yapıda. (Çok ayrıntılı anlattım biliyorum ama yaşayan vardır aynısını belki bana da bir yol söyler diye açıklıyorum). İlaç dışında da çok yol denedim. Sıcak su ile buhar tedavisi, ılık süt, ballı zencefil karışımı (iyileştikten sonra uzun bir süre bal görmek istemiyorum)...
Yaşam kalitemi etkiliyor artık. Nereye gitsem bi öksürük başladığı zaman insanlar topluca bana bakmaya başlıyor, sinemaya gidecektim aylardır beklediğim film vardı öksürüğüm ile insanları rahatsız etmemek için gitmiyorum.
Bu seneki grip virüsünden mi kaynaklı uzun süren öksürük acaba. Sizinde başınıza geldi mi? Nasıl geçirdiniz? Elbet başına gelen vardır diye konu açayım dedim. Bir süre daha geçmezse tekrar başka doktora gideceğim zaten.
merabalar bnim kizimda gecen haftalarda grip oldu bayada agirdi gripten sonra oksuruk gecmrk bilmedi geceleri hic uyuyamiyordu ilaclar zaten bi ise yaramiyo bnde ilik suyun icine bi miktar bal ve limon sıktım ara ara icirdim yatarkende gogus ustune boynuna biraz altlarina lavanta yagi ve viks surdum kisa surede gecti zaten o balgami atamadigimiz icin oksuruk oluyo cok zor gecmis olsun
Özelden atıyorum canım. 6 hafta evet. Saka gibiydi. 4 hafta izine ayrilmistim. Ikinci haftası ölü denizdeydim. Islak giysilerle uzandım klimada açıktı öyle hasta oldum. Ne izinden birsey anladim ne izinden sonra ise gidebildim
Kizlar ayaklarınızı sıcak suya koymakta iyi geliyormus. Bu öksürük çekilecek şey değil ya. Ufak çocuklar oksurunce içim gidiyor. Biz dayanamıyorken
Ibrahim saracoğlunun hatmi çiçeği kürsünü uygula bak bakalim kronikleşen öksürük kalıyor mu nasil memnun kalacaksın dene ve gör
Merhaba. Kıyamam yaKüçük çocuklar nasıl dayanıyor biz kocaman insanlar dayanamıyorken. İlaçlar gerçekten de işe yaramıyor. 2 tane ayrı öksürük şurubu bana mısın demedi. İnan artık bal yüzü görmek istemiyorum o kadar çok yedim ki ama ılık suyun içine limon sıkıp içeceğim mutlaka. Teşekkür ederim.
rica ederim evet aynen cocuk oksurmekten mahfolmustu bogazi tahris olmustu uclerde dortlerde yatiyodu yinede uyuyamiyoduk netten arastirdim zaten balgamli oksuruge surubun hic etkisi yokmus hatta bazi ilaclar dahada tetikliyo en iyisi bitkisel seyler
Siz hastalığa davetiye çıkarmışssınız resmen. Off olan izninize olmuş resmen :/
Dün annem söyledi bana da başladım ayağımız sıcak suya koymaya
Aktar yolu gözüktü banaTeşekkür ederim, deneyeceğim.
Bence tekrar gidin doktora film çekerler bronşit olmuş olabilirsin.Merhaba. Kıyamam yaKüçük çocuklar nasıl dayanıyor biz kocaman insanlar dayanamıyorken. İlaçlar gerçekten de işe yaramıyor. 2 tane ayrı öksürük şurubu bana mısın demedi. İnan artık bal yüzü görmek istemiyorum o kadar çok yedim ki ama ılık suyun içine limon sıkıp içeceğim mutlaka. Teşekkür ederim.
Siz hastalığa davetiye çıkarmışssınız resmen. Off olan izninize olmuş resmen :/
Dün annem söyledi bana da başladım ayağımız sıcak suya koymaya
Aktar yolu gözüktü banaTeşekkür ederim, deneyeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?