- 8 Eylül 2011
- 598
- 100
- 318
Bende de bu semptomlar vardı ve zatürre olmuştum. İlk başta gripti sanırım sonra şiddetli öksürükler olmaya başladı. Sizin gibi oksurunce kusabiliyordum ve oksururken gogsum agriyordu Göğüs hastalıkları bölümüne gidin.
Aslında bu kadar uzun sürünce ve kusma da olunca bende bronşit mi acaba demiştim, ilaçlar, doğal yöntemler falan da fayda etmeyince ama doktor film istemediği içinde ben abartıyorum galiba diye düşünmüştüm. Sanırım göğüs hastalıklarına gidip bir de ona muayene olsam daha iyi olacak. Ben dahiliyeye gitmiştim.
Felaket tellalı gibi yazdım buraya ama belirtiler cidden benziyor.lütfen göğüs hastalıklarına gidin .sağlık ocağına gitmeyin ,orada röntgen çekmiyorlar. Geçmiş olsun umarım sadece griptir
Sağlık ocağına gitmedim aslında dahiliyeye gittim ama gerek duymadı röntgene sanırım istemedi bir şey. Teşekkür ederim, umarım öyledir :/
Yatarken ayak altina viks sur,corap giyip uyumayi dene bir de.
Soganin ortasini oyup icine bal koy,bardagin ustune oturtup soganin altina delik ac. Bal soganin icinde bekleyip bardaga akacak,O da oksurugu kesiyor
Teşekkür ederim, deneyeceğim soğan-bal kürünüde.
Ah ah öksürük deyince tüylerim ürperiyor yemin ederim.bu sene yakalanmadım henüz ama benimde gribimde öksürüğümde çok uzun sürüyor.bence geçmesi vaktini bekliyor.çünkü benim denemediğim şey kalmamıştı ama yok geçmiyor.ilaçlarla bitkisel şeylerle zar zor atlatıyorum.
Benimde denemedim şey kalmadı nerdeyse ve hem yoruldum hem de çokça sıkıldım bu durumdan
Merak ettim ateşiniz çıkıyor mu
Hayır ateşim çıkmıyor ama doktora gittikten sonra verdiği şurubu kullandım o gün aşırı bir üşüme, yanaklarda, gözlerde kızarmalar oldu. İlacın yan etkisinden oldu sanırım parol içince geçti. Ama o ilacı kullanmadan önce ateş yoktu.
Kür çok basit ılık sütün içine 4 5 ader hatmi çiçeği koyup bi iki taşım ısıtıp ılıkken iciyosun ve kronikleşen öksürük şıp diye kesiliveriyor
Bunu söyleyen 3.kişisiniz sanırım. Alacağım mutlaka hatim çiçeğini. Teşekkür ederim.
Bence tekrar gidin doktora film çekerler bronşit olmuş olabilirsin.
Bu hafta sonu da geçmezse göğüs hastalıklarına gideceğim zaten. Çekilecek çile değil bu hastalık