Uyuz salgını olduğu için :/Kuru cilt?
Kiloya bağlı yirtilmalar?
Dermatit?
Egzama?
Bunlar ve daha bircok sey kasintiya sebep olabilir, neden uyuz diye dusunuyorsunuz?
Mantar olabilir misiniz ? Annem bu kasinti için birkaç doktora gitti. Sürekli kıyafet değiştirir. Hijyenine Cook dikkat eder. Mantar dedi en son doktoru. Tedavi için kullandığı krem hemen etkili oldu çok şükür. Önce gittiği doktorlar sebebini anlamamislardi.Uyuz salgını olduğu için :/
Diyabet de ekleyeyim bunlara.Kuru cilt?
Kiloya bağlı yirtilmalar?
Dermatit?
Egzama?
Bunlar ve daha bircok sey kasintiya sebep olabilir, neden uyuz diye dusunuyorsunuz?
Evet baktırdım bir sorun görünmüyor.Karaciğer değerlerinizi kontrol ettirdiniz mi?
Heryerinde kaşıntı varmıydı peki?Mantar olabilir misiniz ? Annem bu kasinti için birkaç doktora gitti. Sürekli kıyafet değiştirir. Hijyenine Cook dikkat eder. Mantar dedi en son doktoru. Tedavi için kullandığı krem hemen etkili oldu çok şükür. Önce gittiği doktorlar sebebini anlamamislardi.
En çok kollarında vardı sonra dizlerinde. Hatta kasimaktan tahriş olmuştu cildi.Heryerinde kaşıntı varmıydı peki?
Çok şükür.Evet baktırdım bir sorun görünmüyor.
Tam olarak hangi bölgeler kaşınıyor acaba?Benimde gece kaşıntısı var daha önce doktora gittim psikolojik deyip gönderdi beni ama araştırıyorum belirtileri dermatit le aynı. Yatağa gircem başlıyor bütün vücudum nerdeyse
Sadece yatakta mi kasiniyorsunuz?Benimde gece kaşıntısı var daha önce doktora gittim psikolojik deyip gönderdi beni ama araştırıyorum belirtileri dermatit le aynı. Yatağa gircem başlıyor bütün vücudum nerdeyse
Kollarım özellikle dirsek üstü omuzlarım da dahil birde bacaklarimTam olarak hangi bölgeler kaşınıyor acaba?
Yok yatağa girince değil yani yatma saati oluyo pijama giyiyorum yatağa oturmadan daha başlıyor. Araştırdım baya doktora da dedim akarlardan mi diye vesaire yok dedi. Yatak çarşafımı sık değişiyorum . Normalde kimyasal alerjim var 15 yaşında test yapıldı o zaman dendi o mu tetikliyor bilmiyorum. Uzun oldu kbSadece yatakta mi kasiniyorsunuz?
Yok estafurullah, kimyasal alerjisi de olabilir, uyudugunuz odanin havalandirmasi sorunlu olabilir yatak mite'lari degilde toz akarları sorun yasatiyor olabilir. Cildiniz kuru olabilir, karaciger enzimleriniz sorunlu olabilir, diabetiniz olabilir, stresli olabilirsiniz.Yok yatağa girince değil yani yatma saati oluyo pijama giyiyorum yatağa oturmadan daha başlıyor. Araştırdım baya doktora da dedim akarlardan mi diye vesaire yok dedi. Yatak çarşafımı sık değişiyorum . Normalde kimyasal alerjim var 15 yaşında test yapıldı o zaman dendi o mu tetikliyor bilmiyorum. Uzun oldu kb
Çok teşekkür ederim tabi giderim herşey olabilir çok sağolunYok estafurullah, kimyasal alerjisi de olabilir, uyudugunuz odanin havalandirmasi sorunlu olabilir yatak mite'lari degilde toz akarları sorun yasatiyor olabilir. Cildiniz kuru olabilir, karaciger enzimleriniz sorunlu olabilir, diabetiniz olabilir, stresli olabilirsiniz.
Kasintinin bircok sebebi var, cildiye cozum olmuyorsa dahiliyeye danisin yonlendirsin.
Geçmiş olsun