Haftada bir çamaşır deterjanı omoyla yıkayın bit şampuanı var onla yıkayın eğer bit olursada hemen saçlarınızı boyayın bunları biliyorumArkadaşlar merhaba. Is yerindeki arkadaşımın küçük oğlu okulda bitlenmis.Çocuk sürekli iş yerine geliyor oyun fln oynuyor. Annesi temizliyorum diyor ama bana bulaşacak diye aklım çıkıyor. Sinirden kaşıntı basıyor resmen bütün günAnnesi ile yemeğe fln gidiyoruz. Bana bulaşır mi. Nasıl bulaşır hicbir fikrim yok. Bulaşmaması için ne yapmalıyım. Arkadasimi kırmamak için birşey diyemiyorum ama kafayi yeme derecesinde bit konusunda korkuyorum. Ilkokulda bitlenmiştim aylarca geçmemişti
Sizinki titizlik değil, haklısınız. Yemeğe ayrı çıkın, çocuk sizin masanıza oturmasın. Bit sıçrayabiliyor ve derinin içine gömülüp hemen temizlenmiyorÇok sağolun bunları uygulucam aşırı titizim malesef bu konuda. Öğretmenlerin işi çok zor
Kaşınmiyor sankiçocuk hala bitli mi kaşınıyor mu?
Sıçrar mı gerçekten offffSizinki titizlik değil, haklısınız. Yemeğe ayrı çıkın, çocuk sizin masanıza oturmasın. Bit sıçrayabiliyor ve derinin içine gömülüp hemen temizlenmiyor
En etkili yöntem bebek yağını başınıza sürüp 1 saat bekleyip yıkayın. Yeğenlerime okuldan gelmişti birazda geç farkedince sadece bunda çözüm bulduk. Duyduğum herkese tavsiye ediyorum üstelik zararlıda birşey değil bebek yağıÇok sağolun bunları uygulucam aşırı titizim malesef bu konuda. Öğretmenlerin işi çok zor
Çok yakından sıçrar, çok yakın durmazsanız bir şey olmaz inşallahSıçrar mı gerçekten offff((
Psikolojiktir merak etmeyin :) bit olunca saçın derisi pütür pütür oluyor. Küçük sert sivilce gibi. Çünkü ayaklarını gömüyorlar derinin içine. Onları kabuk sanıp koparıyorsunuz, bu sefer de yürümeye başlıyorlarSürekli saçımı tarıyorum ince tarakla deliler gibi. Ama hicbir şey yok ama bir yandan da kaşınıyor psikolojik olsun sebebi nolur
Kasinmiyorsa yoktur bit ya. Bit olan insan kasinmadan duramaz. Siz yine de çok yakınına gitmeyin.Kaşınmiyor sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?