- 2 Mart 2017
- 1.118
- 1.409
- 83
- 40
Psikolojiktir merak etmeyin :) bit olunca saçın derisi pütür pütür oluyor. Küçük sert sivilce gibi. Çünkü ayaklarını gömüyorlar derinin içine. Onları kabuk sanıp koparıyorsunuz, bu sefer de yürümeye başlıyorlar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Psikolojiktir merak etmeyin :) bit olunca saçın derisi pütür pütür oluyor. Küçük sert sivilce gibi. Çünkü ayaklarını gömüyorlar derinin içine. Onları kabuk sanıp koparıyorsunuz, bu sefer de yürümeye başlıyorlar
Müdür bey laf etmiyor biz nasıl söyleyelim offgetirmesin işe bitli bebeyi söyleyin.
Şu an görünürde bir şey olmamasına rağmen aldım saçıma sürdüm bekliyorum zaten. Ben de cok takıntılı biriyim. Bit lafından bile huylanırım bit lafı edilsin günlerce kaşıntım tutar.okuyunca kaşınmaya başladım bak çok huylanırım ben debit şampuanları var onlarla yıka saçını psikolojik olarak rahatlarsın hem de çok kuvvetli onlar eskisi gibi değil artık.
Hı hı sonra o bebe yağı saçtan arınmasın bitler 1 iken 100000 olsunEn etkili yöntem bebek yağını başınıza sürüp 1 saat bekleyip yıkayın. Yeğenlerime okuldan gelmişti birazda geç farkedince sadece bunda çözüm bulduk. Duyduğum herkese tavsiye ediyorum üstelik zararlıda birşey değil bebek yağı
Saçın boyalıysa gelmez. Haftada bir kez tedbir amaçlı bit sampuanıyla yıka saçlarınıArkadaşlar merhaba. Is yerindeki arkadaşımın küçük oğlu okulda bitlenmis.Çocuk sürekli iş yerine geliyor oyun fln oynuyor. Annesi temizliyorum diyor ama bana bulaşacak diye aklım çıkıyor. Sinirden kaşıntı basıyor resmen bütün günAnnesi ile yemeğe fln gidiyoruz. Bana bulaşır mi. Nasıl bulaşır hicbir fikrim yok. Bulaşmaması için ne yapmalıyım. Arkadasimi kırmamak için birşey diyemiyorum ama kafayi yeme derecesinde bit konusunda korkuyorum. Ilkokulda bitlenmiştim aylarca geçmemişti
![]()
Hı hı sonra o bebe yağı saçtan arınmasın bitler 1 iken 100000 olsun![]()
Ben sınıf öğretmeniyim. Gerçekten de çok zor. Bit kontrolü yaptığımda sınıfımdaki öğrencilerin yarısında bit olduğunu görmüştüm. 12 senelik öğretmenliğimde sadece 1 defa bulaştı. Yani yakın temasta bulunmazsanız bir şey olmaz, korkmayın. Eğer bulaşacak olursa da aklınızda bulunsun Paranit bit spreyi en iyisi.Çok sağolun bunları uygulucam aşırı titizim malesef bu konuda. Öğretmenlerin işi çok zor![]()
Çok sağolun teselli icin. :) Çok kutsal çok zor bir işiniz var gerçekten. Lavanta yağı yarın mutlaka alicam. Şampuan yaptım taradim hicbir sey yok ama benim derdim bit gelmemesi için önlem almak zaten. O yüzden lavanta mutlaka alicamSınıf öğretmeniyim kuzum ben ne yapayım, şimdiye kadar hiç bulaşmadı ama sürekli tehlikedeyimAktardan lavanta yağı al kulak arkalarına ve saç diplerine sür, bulaşmaz. Öte yandan bit yakın temasa geçmediğiniz sürece bir çocuğun yüksek vücut sıcaklığını bırakıp size gelmez zaten
![]()
Lavanta ve kafirun tası var aktarda bulabilirsiniz nasıl kullanmanız gerektiğini söylerler her duşta saçınızı bit şampuanıyla yıkayın ve sacınızı boyayınArkadaşlar merhaba. Is yerindeki arkadaşımın küçük oğlu okulda bitlenmis.Çocuk sürekli iş yerine geliyor oyun fln oynuyor. Annesi temizliyorum diyor ama bana bulaşacak diye aklım çıkıyor. Sinirden kaşıntı basıyor resmen bütün günAnnesi ile yemeğe fln gidiyoruz. Bana bulaşır mi. Nasıl bulaşır hicbir fikrim yok. Bulaşmaması için ne yapmalıyım. Arkadasimi kırmamak için birşey diyemiyorum ama kafayi yeme derecesinde bit konusunda korkuyorum. Ilkokulda bitlenmiştim aylarca geçmemişti
![]()
Offf çok zor çok. Ben olsam çıldırırımBen sınıf öğretmeniyim. Gerçekten de çok zor. Bit kontrolü yaptığımda sınıfımdaki öğrencilerin yarısında bit olduğunu görmüştüm. 12 senelik öğretmenliğimde sadece 1 defa bulaştı. Yani yakın temasta bulunmazsanız bir şey olmaz, korkmayın. Eğer bulaşacak olursa da aklınızda bulunsun Paranit bit spreyi en iyisi.
Aynı travma bende var işte sürekli huylanır kaşıntım tutar.Benim buyuk travmam.
13 yaşinda komşu kizindan bana geçti. Tam kurtuldum sandım 2 ay sonra yine peydah olunca erkek gibi kisa kestirdik sacimi, okula oyle gittim. Çok dalga geçtiler, cok hirpalandim :/ kaşınma huyum o zamandan kaldı. Surekli kaşınan bir insanım..
Bende kizima lavanta yagi sureyim bari :)Aynı travma bende var işte sürekli huylanır kaşıntım tutar.![]()