• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bitlenme Korkusu :(

Şuan kardeşimin yaşadığı şey :D
Çözümünü bilenler beni alıntılarsa sevinirim :)

Kafa kafaya tokusturmayip, sürekli dip dibe durmuyorsaniz hemen zank diye geçmez😁

saçlarınızı toplayın topuz yapıp üzerine fular bağlayın çepeçevre şu bit tokalarından takın.

arkadaşınızla yemeğe çıkmayın yakın görüşmeyin.

benim bir öğretmen arkadaşıma bulaşmıştı ne olduysa geçiremedi denize girince geçti bitler o da aklınızda olsun.

Ucunda ölüm yok abartmayalim.
Ogretmenim ben.Ilk senemde 2 kez bitlendim ki saclarim hem gur hem de uzundu.toka takin,onlem icin bi sampuanla yikayin.

Benim çocuğumda bitlenmiş okulda. Beraber uyuyorduk bazen , bana bile geçmedi. Arkadaşın çocuğunu sarılıp , saç saça sürtünmezsen neden hemen geçsin. Hem şimdiki şampuanlar çok etkili. Tek yıkama ile hemen kurtulmuştuk bu sorundan. Gereksiz korku yapıyorsun. O çocuğa da günah. Vebalı gibi davranma bari. Bilerek bulaştırmıyor ki kendine. Çocuklarda Temiz saça hemen bulaşıyor bu meret ne yapsın. Annesi biliyorsa önlemini almıştır çoktan.

Yaklaşmazsanız geçmez kolay kolay. Benim iki yıldır çalıştığım iki okulda da bit salgını oldu. Çok şükür hasarsız atlattım.

Ay bende kaşındım şimdi sanki kafamda birsey yürüyor. Bendr küçükken bitlenmistim

Back
X