Bitlendim lütfen yardim

16 yaşında bitlenmiştim saçımın renginde boya alıp boyamıştım 2 saate bitler ölmüştü.

Su zamanda sinek, karafatma, fare sorunuyla uğraşmakta eşdeğer. Neden üzücü olsun ki insanlık hali. Hele ki okulda cocuklar birine oradan aile uyelerine bulaştiriyor pislikten olan bir durumda değil. Surekli temiz saci daha cok seviyorlar üstelik.

Saç duzlestirici ile saclarinizi duzlestirin yada utuleyin..sirkelere kesin cozum

Sacinizi kesinlikle kısa kestirin uzun zamandir devam eden bir durumsa ucunda vs tararken birakiyorsnuz en azindan onuz ustu olmali. Paraniti alin onun taragi var onunla tarayin. Arkadasn dedigi taraga (beyaz atmis ya) ip gecirip tekrar tarayin 2~3 gun icinde tekrarlayin. Ve bit getirmeyen kokular var kareydi eskiden ondan yakaniza takin ya da bit tokasi alin. Buyuk ihtimal ortamnizda var.
Carsaf yastik kılıfı her seyi 60 derecede uzunda yikayin

Paranit sprey aliyorsun kullaniyorsun ve onun taragiyla sacini gunde iki defa tarayip bit sampuani kullaniyosun biseycik kalmaz
Paranitin taragi cok cok iyi sirke birakmaz

Ayy sizin için çok üzücüymüş.. Şimdilerde bit kontrolü yapıldığında çocuklara gece diyip yüzlerini sıraya kapatıyorlar. Hemşireler bakıyor kimde varsa sesizce işaret ediyor ve öğretmen adını yazıp veliye bildiriyor. Böylece çocuk ifşa olup utanmıyor

Kızımdada olmustu bı cok sprey samsuan denedım ıse yaramadı alvıta ısımlı aldım bıtane o cok etkılı cıktı ıcınde demır taragıda vardı. Kafana sıkıyorsun poset sarıp bogulmasını beklıyorsun 4 5 saat fılan sonra tarayıp yıkıuorsun. O kucucuk cıkmayan yumurtalar var onlar cekmeylede cıkmıyor yapacagın sey sac duzlestırıcısıyle saclarını duzlestırıp onları yakacaksın. Yoksa bıt kolay kolay olmuyor bız bıtane alıp kaba koyup denemıstık esımle tıner sınek ılacı kolonya dezenfektan hıc bırı oldurmedı bayılıyor gerı canlanıyor

Saç boyasi en temiz çözüm.oglum bitlendi bu yaz kuzenlerinden geçti.farkedene kadar çoğalmış iyice.kendimde rastlamadım.ama her ihtimale karşı gidip hemen boyattım.hic bişey çıkmadı.sizde boyayın.hatta içiniz rahat etmezse actirin saçınızın rengini garanti çözüm olur.gecmis olsun.

Acaba bu bitler yastığınızda yatağınızda falan mı var da sürekli doluyor kafanıza ?

Acaba bu bitler yastığınızda yatağınızda falan mı var da sürekli doluyor kafanıza ?
Hersyeyi yıkıyor kaynatiyorum. Paranit bitrin herşeyi de deneyip kullanıyorum bitti sanıyorum tekrarlıyor. Ben arkalari görüp detayli tarayamadigim için tek tük kalıp çoğaldığını dusunuyorum

Saçlarınız çok uzunsa önce kesmeniz lazım. Küçükken çok yaşadık kardeşlerimle. O saçları kesmeyince onca ilaca rağmen geçmiyordu

Bit şampuanını söylenen sürelerde kullanın. Sık sık değil yani. Onun dışında çam terebentini sürün saçlarınıza.

1. Sınıfta iken bitlenmiştim bütün okul bitlenmişti yani annem geçiremeyince çamaşır deterjanı ile yıka tavsiyesine uymuştu. Ayy saçım pasparlak olmuştu ne güzel geçmişti de.

Bit spreyi paranit alıyorsunuz. Bakın şampuan haricinde mutlaka ama mutlaka bunu alın ve yerde satan işportacılardan plastik iki tarafı dişli, kare şeklinde taraklar var. Ondan alın ve kullanın. Spreyi kafanıza sıkıp, saçınızın diplerinden uçlarına bu tarakla, kafanızı öne eğip lavabo veya küvette tarayıp her tarama sonrasında pamukla tarağı temizlemeniz gerekiyor. Tarak dişlerinerini iyice temizleyin ve artık saçtan bir şey gelmeyene kadar devam edin. Biter merak etmeyin.

Bit spreyi bir gece kafanızda kalmalı. Sprey bit yumurtaları- sirke için. Sonra bir süre sonra tekrar ediyorsunuz. Merak etmeyin paranit sprey ile geçer.

Bit şampuanıyla güzelce yıkayın. Sonra sprey sıkıp 1 gece streçle sarıp bekleyin. Tarama yapın. Bu arada tüm durulamayı sirkeli su ile bitireceksiniz. Sirke yumurtayı öldürür. En son da bir güzel boyayın. Birinin yardım etmesine gerek yok. Bana da yardım eden yoktu. Sirkeli su ve boya işi bitiriyor.

Bir de önemli noktalardan biri evdeki eşyalar. Kullandığınız yatağı, kılıfları, kıyafetleri, havluları yüksek ısıda yıkamanız lazım. Mesela onlarda kalmışsa size tekrar geçebilir.

Metal taraklı biraz daha pahalı bir şampuanları var sirkeye de etkili. Onlardan alıp üzerinde yazdığı şekilde kullanırsanız tamamen kurtulursunuz merak etmeyin. Düzenli olarak o tarakla saçınızı tarayın ve gerekirse ekstra bir kutu daha alın. Bit dış ortamda 3 günden fazla yaşamaz evdeki eşyaları ve kıyafetlerinizi da yüksek ısıda yıkayın. Başka bişi yapmanıza gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…