Bitlendim lütfen yardim

Ben önce saçımı küt kestirmiştim. Sonra bit şampuanı sürüp saçımın her yerine önce normal tarakla sonra kutudan çıkan ince tarakla iyice tarıyordum. Ve böyle birkaç ayda tamamen kurtulmuştum. Şampuanı bir süre tekrarlamak gerekiyor sıklığı prospektüste yazıyordur sanırsam
Bir de yastığınızın üstüne beyaz havlu serip uyuyun. Sabah kalktığınızda bit düşerse görebilirsiniz böylece

Ablacım bitlerin nefes almasını engellemek için havasız bırakcaksın

Traş köpüğü veya saç köpüğü saçına dök iyice yay. Sonra streç film veya poşetle sıkıca sar. Yarım saat kadar beklet ölrler. Bunu limon kolonyasıyla yapanı da duydum
Bitlere acıdım bir an😂

Saç boyası iş görür. Bi 4-5 sene önce okuldaki bebelerden bitlenmiştim. Önce eczaneden aldığjm jel gibi bişey sürüp taradım, üstüne bi güzel boyadım oldu bitti. Oreale, saç açmaya gerek yok boya da aynı işi görüyor.
Aa siz öğretmen miydiniz

Ahh iki sene önce benim de okuldaki yavrulardan böyle bir durum başıma gelmişti ne yazikki çok şey denedim sampuanlar etki etmiyordu sanıyordum vazelin sürünce bitlerin havasız kalıp öldüğünü okudum onu denedim hemen üzerine de boyadım . Tabi benim annem yanımdaydı o dönem o da temizlemisti
Kuzenimin kızında da aynı sorun olmuştu o dönem hatırladığım kadarıyla bir sampuan almıştı ama banyoda kullanılanlardan değildi baya pahalı bir şeydi o dönem. Yağı var bir gün önceden yağı saçına sürüp iyice sarıp bekliyorsun ertesi gün banyoda sampuaniyla yikiyip yanında verilen demir tarafıyla tarayıp bir seferde kurtulduğunu anlatmıştı eczaneye sorarsan belki bulursun bunu denemediysen
Allah yardımcın olsun herkesin başına gelebilir ne yazikki

muhtemelen yastikta carsafta kaliyorlar cnm sık süpür sirke ve camasir suyu ile sil saclarini yikadiginda hani strecler isen sampuanlayip o ara yatak dosek sök yika evde sacin esarpli gez ki olmeyen varsa ilk banyoda ikinci ucuncude ölsün dökülen bit varsa esarpta kalsin o esrbı da yika cnm ama zor ya Allah kolaylik versin vallaha cocuklugumuz hep bitli gecti ön siramda oturan kizin sacindaki bitler artik keneye dönmüştü yürürken bile gorurdum annesi de hic ilgilenmiyordu galiba ondan gecerdi artik cok sıkılmistim bitten onun yuxunden bor de temiz insana daha cabuk gelir onlar

Geçen sene bitlendim. Eşim şöfördü o zamanlar gerçekten büyük sorun. Paranitin şampuanını al üzerinde yazan gibi uygula. Asla ama asla kullandığın tarağı sürme kafana hatta at çöpe. İçinden çıkan tarakla kafa derine bastıra bastıra tara. Ben şampuan bitinceye kadar yapmıştım. Daha sonra yine o içinden çıkan tarakla tara banyoda ardından bolca saç kremle sonra yine tara.
En önemli şeyler bunları yaptıktan sonra bitli saça hiç değmemiş havlu ile kurulan yastığını yorganını kıyafetlerini yıka sonra bolca havalandır tokanı at çöpe. Yoksa hayatta kurtulamazsın.

Arkadaşlar uzun zamandır bit sorunuyla bogusuyorum. Yaklaşık iki aydır filan. Çeşit çeşit bir sampuanlari vs kullaniyorum ama asıl problemim şu ki benim yakınımda ailemden birileri yok. Ben sampuanlansam da ilaç da kullansam kendi kendime sacimdaki lanet sirkeleri göremediğim için bu işi bitiremiyorum arkadaşlar. Yani sirke sorununu bilen bilir tane tane saç telinden çekilmesi gerekir ama bunu tek başıma beceremiyorum taramam da yeterli olmuyor. Nolur bana yol gösterin ne yapmam gerek
3 sene once oglumu tras ettirdigimde kuaforden bulasmisti. Oglumun saclarini sampuan ve tarakla kurtardim ama bana gectimi emin olamadigimdan gidip saclarimi sari renge boyattim. Haliyle ac boya yaptiklari icin ne var ne yok gittigine guvendim cok sukur ki bulasmadan cogalmadan hemen kurtulmustuk

İlkokul 3-5 arası bitliydim uzun zaman uğraştı annem.Ayrıca o zamanlarda okullara düzenli olarak sağlık ocağından bit kontrolüne gelirlerdi.Sınıfa girdiklerinde o çocuk halimle yaşadığım utanç ve korkuyu anlatamam.Maalesef ben ifşalanmıştım.Hala kızarım o öğretmenime içimden.

Bit spreyi sıkıp streçleyip bekleyin. Bit şampuanıyla yıkayın, mentollü traş köpüğünü saçınıza yedirip yine bir süre bekletin. Bit tarağı ile dipten uca uzun süre tarayın. Son durulama suyunu sirke ve su karışımı ile yapın. Bir hafta boyunca gün aşırı tekrarlayın.

Bitleri temizledikten sonra okulda çalışıyorsanız bit rozeti alın ben böyle korunmustum bitlerden gerçekten ise yarıyor sınıfta bit vardı bana geçmedi:))

Küçükken komşu sayesinde bitlenmiştim saçlarım uzun ve gürdü o zaman da..annem kafamdan 33 tane sirke çıtlatmıştı 😎😂😂😂😂 ayrıca haftada bir ve ya 2 gün olan bit şampuanıyla hergün kafamı yıkayıp nerdeyse beni öldürücekti..😂😂😂🤪 ayy çok zor inşallah biran önce kurtulursun

Arkadaşlar uzun zamandır bit sorunuyla bogusuyorum. Yaklaşık iki aydır filan. Çeşit çeşit bir sampuanlari vs kullaniyorum ama asıl problemim şu ki benim yakınımda ailemden birileri yok. Ben sampuanlansam da ilaç da kullansam kendi kendime sacimdaki lanet sirkeleri göremediğim için bu işi bitiremiyorum arkadaşlar. Yani sirke sorununu bilen bilir tane tane saç telinden çekilmesi gerekir ama bunu tek başıma beceremiyorum taramam da yeterli olmuyor. Nolur bana yol gösterin ne yapmam gerek
Lavanta yağı kullan canım kulak arkalarına sür saçlarına da sür daha sonra anti bit diye şampuan var onu al yıka saçlarını bi güzel hatta kafana iyice bi sür sonra saçlarını topla beyaz bişeyle sar bi yarım saat bi saat beklet duşa gir saçlarını önüne ala ala tara hiç bişey kalmaz ama bit tarağı ile tara

X