Gaz yağı sürebilirsiniz. Sonrasında da hani eskiden kullanılan taraklar vardı bilmiyorum bulabilir misiniz?Arkadaşlar uzun zamandır bit sorunuyla bogusuyorum. Yaklaşık iki aydır filan. Çeşit çeşit bir sampuanlari vs kullaniyorum ama asıl problemim şu ki benim yakınımda ailemden birileri yok. Ben sampuanlansam da ilaç da kullansam kendi kendime sacimdaki lanet sirkeleri göremediğim için bu işi bitiremiyorum arkadaşlar. Yani sirke sorununu bilen bilir tane tane saç telinden çekilmesi gerekir ama bunu tek başıma beceremiyorum taramam da yeterli olmuyor. Nolur bana yol gösterin ne yapmam gerek
Kurtulamiyorum maalesef. Şampuanıni kullanıyorum spreyini kullanıyorum saatlerce tariyorum bitti sanıyorum ama aradan bir hafta on gün geçiyor kaşınmaya başlıyorum. Arkaları göremediğim için saçta sirke kalıyor sanırımHemen bit spreyi alın sampuaniyla birlikte kullanin bit taragiylada iyice temizleyin tek seferde kurtulursunuz. Bizde olmuştuk okuldan geldi bu şekilde kurtulduk tek seferde. Paranitti galiba cok etkili 80 lira gibi birşeydi fiyatı
Saclarını açtır. Orielden sonra bıtane bit kalmaz. Ama sırkelerın de temizlenmesi lazım.
Aynen oyle, ınsallah sac rengi siyah falan degıldır de yaptırır kurtulur+++
Sac acan kimyasal saci yakip geciyor
Şu tarağı görünce istemsiz kafa derim acıyorGaz yağı sürebilirsiniz. Sonrasında da hani eskiden kullanılan taraklar vardı bilmiyorum bulabilir misiniz? Eki Görüntüle 2700036
Bu tarağa bir sıra boyunca arkalı önlü ip geçirin. Saçınızı tarayın. İpin üstüne tutunup düşüyorlarinşallah faydası olur. Bu işlemi bit ilaciyla da gerçekleştirebilirsiniz.
Benim de kırılırdıŞu tarağı görünce istemsiz kafa derim acıyor
Annemin bi hışımla tararken dişlerini kafamda kırması