Bir de yastığınızın üstüne beyaz havlu serip uyuyun. Sabah kalktığınızda bit düşerse görebilirsiniz böyleceBen önce saçımı küt kestirmiştim. Sonra bit şampuanı sürüp saçımın her yerine önce normal tarakla sonra kutudan çıkan ince tarakla iyice tarıyordum. Ve böyle birkaç ayda tamamen kurtulmuştum. Şampuanı bir süre tekrarlamak gerekiyor sıklığı prospektüste yazıyordur sanırsam
Bitlere acıdım bir anAblacım bitlerin nefes almasını engellemek için havasız bırakcaksın
Traş köpüğü veya saç köpüğü saçına dök iyice yay. Sonra streç film veya poşetle sıkıca sar. Yarım saat kadar beklet ölrler. Bunu limon kolonyasıyla yapanı da duydum
Aa siz öğretmen miydinizSaç boyası iş görür. Bi 4-5 sene önce okuldaki bebelerden bitlenmiştim. Önce eczaneden aldığjm jel gibi bişey sürüp taradım, üstüne bi güzel boyadım oldu bitti. Oreale, saç açmaya gerek yok boya da aynı işi görüyor.
İvitAa siz öğretmen miydiniz
Anaokulu herhalde. Bebeler falan demişsiniz de
Anaokulu herhalde. Bebeler falan demişsiniz deÇok sevimli meslek
3 sene once oglumu tras ettirdigimde kuaforden bulasmisti. Oglumun saclarini sampuan ve tarakla kurtardim ama bana gectimi emin olamadigimdan gidip saclarimi sari renge boyattim. Haliyle ac boya yaptiklari icin ne var ne yok gittigine guvendim cok sukur ki bulasmadan cogalmadan hemen kurtulmustukArkadaşlar uzun zamandır bit sorunuyla bogusuyorum. Yaklaşık iki aydır filan. Çeşit çeşit bir sampuanlari vs kullaniyorum ama asıl problemim şu ki benim yakınımda ailemden birileri yok. Ben sampuanlansam da ilaç da kullansam kendi kendime sacimdaki lanet sirkeleri göremediğim için bu işi bitiremiyorum arkadaşlar. Yani sirke sorununu bilen bilir tane tane saç telinden çekilmesi gerekir ama bunu tek başıma beceremiyorum taramam da yeterli olmuyor. Nolur bana yol gösterin ne yapmam gerek
çocukken bitlenince annemin kafamıza raid sıktığını sonra da poşetlediğini hatırlıyorum ne kadar etkili bilemiyorum
Lavanta yağı kullan canım kulak arkalarına sür saçlarına da sür daha sonra anti bit diye şampuan var onu al yıka saçlarını bi güzel hatta kafana iyice bi sür sonra saçlarını topla beyaz bişeyle sar bi yarım saat bi saat beklet duşa gir saçlarını önüne ala ala tara hiç bişey kalmaz ama bit tarağı ile taraArkadaşlar uzun zamandır bit sorunuyla bogusuyorum. Yaklaşık iki aydır filan. Çeşit çeşit bir sampuanlari vs kullaniyorum ama asıl problemim şu ki benim yakınımda ailemden birileri yok. Ben sampuanlansam da ilaç da kullansam kendi kendime sacimdaki lanet sirkeleri göremediğim için bu işi bitiremiyorum arkadaşlar. Yani sirke sorununu bilen bilir tane tane saç telinden çekilmesi gerekir ama bunu tek başıma beceremiyorum taramam da yeterli olmuyor. Nolur bana yol gösterin ne yapmam gerek