Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Su zamanda sinek, karafatma, fare sorunuyla uğraşmakta eşdeğer. Neden üzücü olsun ki insanlık hali. Hele ki okulda cocuklar birine oradan aile uyelerine bulaştiriyor pislikten olan bir durumda değil. Surekli temiz saci daha cok seviyorlar üstelik.Size değil sözüm yanlış anlamayın sakın ama bu devirde hala bit sorunuyla uğraşıyor olmamız üzücü gerçekten.
Kadın olunca daha zor tabi. Saçı kestirip kurtulamıyorsunda. Bitkisel çözümü vardır belki baktınız mı hiç?
Kurtulamiyorum maalesef. Şampuanıni kullanıyorum spreyini kullanıyorum saatlerce tariyorum bitti sanıyorum ama aradan bir hafta on gün geçiyor kaşınmaya başlıyorum. Arkaları göremediğim için saçta sirke kalıyor sanırım
Aynı şeyi söylemeye geldim. Önce paranit uygulaması ardından yüksek derecede saçı birkaç kez düzleştirdiniz mi sirke falan kalmaz.Saç duzlestirici ile saclarinizi duzlestirin yada utuleyin..sirkelere kesin cozum
İlkokul 3-5 arası bitliydim uzun zaman uğraştı annem.Ayrıca o zamanlarda okullara düzenli olarak sağlık ocağından bit kontrolüne gelirlerdi.Sınıfa girdiklerinde o çocuk halimle yaşadığım utanç ve korkuyu anlatamam.Maalesef ben ifşalanmıştım.Hala kızarım o öğretmenime içimden.
Ayy sizin için çok üzücüymüş.. Şimdilerde bit kontrolü yapıldığında çocuklara gece diyip yüzlerini sıraya kapatıyorlar. Hemşireler bakıyor kimde varsa sesizce işaret ediyor ve öğretmen adını yazıp veliye bildiriyor. Böylece çocuk ifşa olup utanmıyorİlkokul 3-5 arası bitliydim uzun zaman uğraştı annem.Ayrıca o zamanlarda okullara düzenli olarak sağlık ocağından bit kontrolüne gelirlerdi.Sınıfa girdiklerinde o çocuk halimle yaşadığım utanç ve korkuyu anlatamam.Maalesef ben ifşalanmıştım.Hala kızarım o öğretmenime içimden.
Acaba bu bitler yastığınızda yatağınızda falan mı var da sürekli doluyor kafanıza ?Arkadaşlar uzun zamandır bit sorunuyla bogusuyorum. Yaklaşık iki aydır filan. Çeşit çeşit bir sampuanlari vs kullaniyorum ama asıl problemim şu ki benim yakınımda ailemden birileri yok. Ben sampuanlansam da ilaç da kullansam kendi kendime sacimdaki lanet sirkeleri göremediğim için bu işi bitiremiyorum arkadaşlar. Yani sirke sorununu bilen bilir tane tane saç telinden çekilmesi gerekir ama bunu tek başıma beceremiyorum taramam da yeterli olmuyor. Nolur bana yol gösterin ne yapmam gerek
Hersyeyi yıkıyor kaynatiyorum. Paranit bitrin herşeyi de deneyip kullanıyorum bitti sanıyorum tekrarlıyor. Ben arkalari görüp detayli tarayamadigim için tek tük kalıp çoğaldığını dusunuyorumAcaba bu bitler yastığınızda yatağınızda falan mı var da sürekli doluyor kafanıza ?
Saçlarınız çok uzunsa önce kesmeniz lazım. Küçükken çok yaşadık kardeşlerimle. O saçları kesmeyince onca ilaca rağmen geçmiyorduKurtulamiyorum maalesef. Şampuanıni kullanıyorum spreyini kullanıyorum saatlerce tariyorum bitti sanıyorum ama aradan bir hafta on gün geçiyor kaşınmaya başlıyorum. Arkaları göremediğim için saçta sirke kalıyor sanırım
Hersyeyi yıkıyor kaynatiyorum. Paranit bitrin herşeyi de deneyip kullanıyorum bitti sanıyorum tekrarlıyor. Ben arkalari görüp detayli tarayamadigim için tek tük kalıp çoğaldığını dusunuyorum