- 31 Ekim 2013
- 21.302
- 71.365
- 798
- 40
- Konu Sahibi Jasminium84
-
ayyyyy ne şanslısın yaaabidemesela pıyasada zeytınyaglı sabunlar hep yesıl renk
gercek zeytın yaglı yapılan sabunlar yesıl olmaz
defne yagına boya katıp zeytınyaglı dıyorlar ben sıze gercek sabunun resmını cekıp gosterım
gercekden olması gereken renklerı budur orjınalını oyle ayırt edebılırsınız
bu yemeklık zeytınyagıyla yapıldı babam evde tencerede yaptı sabunumuz bıttı dıye
Eki Görüntüle 1682993
buda ardıc yaglı bunuda babam eşime yaptı kepek sorunu var dıye
Eki Görüntüle 1682994
canım ben kendımı bıldım bılelı hıc sampuan kullanmadım
1 kere dügün gunu dalın kullandımoda sabundan sonra sacım guzel sekıl alsın dıye
benımde saclarım gür
sabuna alısmamıs saca sabun uygularsan keçe gıbı olur yaglanır sıvılcelenır hatta kepeklenebılır
alıstırmak lazım
mesela zeytınyaglı sabun kullanıp sonra dalınle yıkayıp sonra sac kremı uygulayarak baslayabılırsın
ılk etapda sacın basından ucuyormus gıbı hıssedersın sonra alısır :)
tamamen sabuna gecebılmen ıcın 2 sene gerek :)
ben sac kremı yerıne dusta son durulama suyuna sırke karıstırıp duruluyorum
sac kremıde kımyasal cunku
boyalı saca dırek sabun asla olmaz tiftik tiftik olur
benım dedemın babası- dedem- babam
sabun ımalatcısı :)
o sabunlar kesınlıkle bıtkısel degıl
esans var ıcınde
onu kullanacagına seba med kullan daha ıyı o derece...
anladım canım teşekkür ederim tavsiye için, hep görürdüm de nedense iyi değildir diye düşünüp almadım bu zamana kadar ama şimdi deneyeceğimPirinç sabunu deneme boy geldi, küçüktü, o bitene kadar kullandım ama çok bilelim olmadığı için ve birkaç kalıp bitirmedigim için sağlıklı yorum yapamıyorum canım, denemeni ta diye ederim ama, kutuları bile çok kaliteli
:)Niye daha önce söylemedin kız:)
Aktarlarda satılan saf zeytinyağlı olduğu iddia edilen sabunlar hakkında ne düşünüyorsun ?
Bir de ben evde sabun yapmak istiyorum saf zeytinyağıyla evde yapmak mümkün müdür?
saçlarım boyalı değil ama yağlıya dönük. demek ki saçın alışmasıyla alakalı amcam da hep kullanır sabun. bir kere babam denemişti kepeklendi saçalrı. alıştırmak lazım demek ki. peki sabun saçı kaliteli yapıyor mu. yaani kepek, parlaklıkaçısından nasıl saçlarıncanım ben kendımı bıldım bılelı hıc sampuan kullanmadım
1 kere dügün gunu dalın kullandımoda sabundan sonra sacım guzel sekıl alsın dıye
benımde saclarım gür
sabuna alısmamıs saca sabun uygularsan keçe gıbı olur yaglanır sıvılcelenır hatta kepeklenebılır
alıstırmak lazım
mesela zeytınyaglı sabun kullanıp sonra dalınle yıkayıp sonra sac kremı uygulayarak baslayabılırsın
ılk etapda sacın basından ucuyormus gıbı hıssedersın sonra alısır :)
tamamen sabuna gecebılmen ıcın 2 sene gerek :)
ben sac kremı yerıne dusta son durulama suyuna sırke karıstırıp duruluyorum
sac kremıde kımyasal cunku
boyalı saca dırek sabun asla olmaz tiftik tiftik olur
tabı canım hepsınde kımyasal var bıtkısel sabun dıye bırsey yok
evde sabunumuz bıttımı tencerede yapıyoruz
kostık tuz yag olur sabun ıcınde oranlarınca
ama pıyasadakı sabunlar kirli yagdan veya don yagı derız hayvanın iç yagından yapılır
onu bastırmak ıcın esans konulur
veya sabun cipslerı vardır ondan yapılır
sampuanda hıc kullanmıyoruz bız
bıtek dalın kullanılabılır kostık oranı en az o
sabun ve sampuan alırken ıcerıgıne bakın hangısının ıcerıgı yazısı en az ıse onu alın :)
marka sabunların hepsınde sabun cipsi kullanılır hayvan yagıyla bahsedılen mevcut yag karıstırılıraynen otacının bir bitkisel sabunu aldım tiftik tiftik ne kelime saçımı tarayamadım bile.. otacının sabunları nasıl peki bilginiz var mı?
ben 1 senedir sacım için thalia sabun kullanıyorum saçlarım belımde ve sac kremı olmadan taranmayan saçlara elveda dedim
yesıl sabuna zeytınyaglı dıyorsa degıl bılkı o boya :)
Şu yeşil kare takoz gibi köy sabunları oluyo hani
Onlar bile mi ?
argan yağlısını kullanıyorum canım kokusu falan cok guzel, ama daha ıyısı şu yeşil ambalajsız 2 liralık sabunlar varya onlar daha da harika sadece kokusu kotu oluyor kokusu guzel olandan bulursam onlardan alıyorumHangisini kullanıyosun tolin
yesıl sabuna zeytınyaglı dıyorsa degıl bılkı o boya :)
2-3 tl den fazlaysa bılkı gercek fıyatı degıl
paketlı ambalajlı en ıyı marka olan sabun en fazla 5 tl olmalı kalıp basına
gercek sabunun rengı acık kahve olmalı tuhaf hatta agır kotuye yakın kokmalı oyle bılırsın
28 yıllık sabun kokulu yasantımda en sanslı donemım babamın kakao ve vanılyalı yaptıgı sabunduayyyyy ne şanslısın yaaa
evde sabun yapabilmek zor mudur acaba
ben de kendi sabunumu kendim yapsam?
aaaaa ben o kotu kokulu sabundan cok memnundum aslında sac dokulmemı bıle azaltmıstı tekrar ona doneyım ama kotu kokuyo yayesıl sabuna zeytınyaglı dıyorsa degıl bılkı o boya :)
gercek sabunun rengı acık kahve olmalı tuhaf hatta agır kotuye yakın kokmalı oyle bılırsın
hıh aynende dogru sabun odur işteaaaaa ben o kotu kokulu sabundan cok memnundum aslında sac dokulmemı bıle azaltmıstı tekrar ona doneyım ama kotu kokuyo ya
28 yıllık sabun kokulu yasantımda en sanslı donemım babamın kakao ve vanılyalı yaptıgı sabundu
tek temız ve guzel kokulu anım odur
sabunculuk okadar pis bı ıs kı
o koku o yag ıyyy
annem estetısyen babam sabuncu
nasıl bı banyoda büyüdügümü sen dusun
Daha almaıdm ama bi ara bayağı meşgul etti aklımı bu konuyesıl sabuna zeytınyaglı dıyorsa degıl bılkı o boya :)
hıh aynende dogru sabun odur işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?