- 28 Temmuz 2012
- 677
- 144
-
- Konu Sahibi pembesalyangoz2
Doktormu verdi nerden aldınız biraz bilgi verirmisin. Benim yüzüm ben içindeBiliyomusun benim 11. Gun psikolojim berbat fondöten bile kapatmıyor herkese dert anlatmazdan biktim !!!
Son durumuz nedir? Ben de gördüm o sayfayı . kulllanmak istiyorum ama cesaret edemedim.merhabalar ben aldım bugun 6.gün kendiliğinden düşmesi için yaklaşık 10 gunn beklmeenız lazım bnm cok psıkolojım bozuldu bır yere cıkamıorum yüzümde cok ben vardı sürdüm sürünce daha cok belirginleşiyo bıraz sabır ve zaman ısteyennbır durum belkı yenı oldugu için ve yuzume her bakan bunu sırdugu ıcındır bılmıyorum ama cok pişman oldum yaralar cok derin kapanması ıcın ne kadar beklemem lazım bılmoyorum bu sekılde aynaya bıle bakamıyorum inanın cok kotuyum ve moralım bozuk allahtan tek dılegım bi an once düşsün bu benler ve yaralarım kapansın derın cukurluklar var verdıklerı kremle geçer dıyolar ama bılmıyorum bır ıkı ayı bulur herhalde aırıs stres ve kafaya taktım sonuc alanlar olöuş bnm benım ikisi düştü biri içinde azıcık sıyahlık kalmış bu iş tamamen sabır ısteyen bır durum ama keske yapmasaydım dıyorum yara daha kötü fondoten bıle kapatmıyor
İz kaldı mı cildinizde?O kadar sabır isteyen bir iş ki.ilk benim 7.günde düşmüştü.güvenip diğerine de sürdüm 15.günde düştü ki daha küçüktü.
Siz intgramda ki bitkiselbensilmekremi adlı sayfadan mı almıştınız? Bende almayı düşünüyorum. Tavsiye eder misiniz? Yüzümde çok ben var.1 ay oldu kırmızılık hala geçmedi
Bende aldım kullandım yaklaşık 2 ay oldu kırmızılık asla gitmiyr daha kötü oldu diyebilirim aska tavsiye etmiyorum. Benlerinizi sevmeye çalışın. Yerine bıraktığı hasar daha berbatSiz intgramda ki bitkiselbensilmekremi adlı sayfadan mı almıştınız? Bende almayı düşünüyorum. Tavsiye eder misiniz? Yüzümde çok ben var.