Bitkin, yorgun, halsiz bir Hamile :(

Ilk haftalarda ve son haftalarda cinsel isteksizlik olabiliyor diye biliyorum ama bende pek olmadı yok isteksizlik,diğer konularda çok Haklısın ben şimdiden kilo almasamda uyumak istiyorum akşama kadar

Valla bende öyle hep telkinlemeye çalışıyorum kendimi. Az kaldı vs diye ama bazen damarım bir tutuyor gözüm görmüyor kimseyi.

Bende de benzer haller var ve zorluyor gerçekten, sıcaklarla da birleşince "Yeterr" diyesi geliyor insanın. Sinirlendiğim çok oluyor, öyle olunca "Bebiş için biraz daha relaks ol, kasma" diyorum. Yazık arada eşimden çıkarıyorum hıncımı ama ne yapalım, olacak o kadar.

Ağustos sonunda doğum senin sanırım, ya da eylül başları... Bir hafta aramız var.
Sıcaklar içinde geçecek... Nefes almak bile zor. Ama öyle de böyle de geçecek bi şekilde.
Bu arada sana teselli vermeye çalışıyorum ama belli olmaz akşamına da bi konu ben açabilirim bdvye

5 eylül görünüyor ama hiç eylülde doğurcakmışım gibi hissetmiyorum
Çok zor bir dönem şu son zamanlar, aldığım kilolarda cabası. Hadi kiloları artık takmıyorum olan oldu elbet gider onlar daha sonrasında ama o kiloların verdiği ağırlık, hararet çok başka birşey.
Yok yok gebeliği gerçekten sevmedim, zaten normalde de sabırsız bir insanımdır beklemekten hiç hoşlanmam. Tek çocukta kalıcam herhal

Bu sıcak havalarda tüm gebelere Allahım serinlik kolaylık versin inş.

Ya poka sonunda hamileliğin bir stresini çekiyorsun. Oh be.
Biliyorsun çok kıskandım seni bulantı kusma meselelerinde, ki bende senin gibi oldum.
O yüzden hiç kıskanmıyorum seni bu sefer
Küsmezsen bir şey dicem. Söylediğine göre ciddi kilo aldın. Fotolardan öyle görünmese de o ağırljk yapıyordur muhtemelen.
Eşin yalnız çıkmaya alışsın diyemicem, pek alışmasın hatta. Yani rutini sensize dönmesin.
İdare etsin birazcık bir şey olmaz.
Başka derdin olmasın. Kalp.

Valla havlar sıcak üzerimde bir tembellik var benim de
Siz gene iyisiniz çalışıyorsunuz da daha nolsun
Allah kolaylık versin sağsalim kucağına al

Aynen bebeğim fotolarda pek belli olmasada olabildiğine kilo aldım ve ağırlığımın sebebide o heralde sıcaklarla karışınca hal böyle oldu.
İnş sonun benim gibi olmaz ama sanmıyorum olcağına kışa denk gelicek seninki hemen hemen.
Bensiz çıkabilir valla sıkıntı yok. Alışkanlık haline getirmesn yeter

İyi de bu hissettiklerin gayet normal. Yaşamayan da bilmez ayrıca ne kadar zor olabileceğini. Bir de havalar böyle sıcaksa. Benim de ayaklarım, ellerim şişiyor artık. Aşırı bunalıyoru.
Yürümeyi çok severim ama uzun süre yürüyemiyorum artık.
Hamileliğin ilk 6-7 ayı gibi olmuyor bu evreler. Bir işi seri halde yapamazsın falan.

Hem benim eşim ilk zamandan bu yana cinsel taleble hiç yaklaşmadı. Ben biraz zorladım onu. Sen de 30. haftadasın cinselliği artık yavaştan rafa kaldırırsanız daha iyi olur bence.
Geçecek bu günler hayırlısıyla sağlıkla bebişlerimizi alalım da kucağımıza inşallah.

Bende yürmeyi falan çok severdim ama şuan çile gibi geliyor bana yürümek. Hemen nefes alışlarım yavaşlıyor zorlanmaya başladım.
Hamileleiklerini dinç bi şekilde geçirenlere gerçkten çok imreniyorum.
Cinsellik konusunda hani öyle illa olucak baskısı yok eşimin zaten hafta da ikiye indirdik hamile kaldıgımdan beri. Doktorumda hala daha sıkıntı yok devam edebilirsniz dedi. Sorun benm canımın istememesi yada üşengeçlik
O yüzden sanki haksızlıkmış gibi geliyor :)
Seninde az zamanın kalmış sağlıkla al bebeğini kucağına inşallah.

Benim eşimde bir şey olacak korkusu var zaten. Doktor ne dese de aksine inandıramadım onu.
Bir de ilk zamanlar düşük tehlikesi geçirince iyice korkar oldu. Hamileliğin orta evresinde cinsel istek artıyor ama bu haftalarda istek azalması oluyor.
O yüzden artık normal diyorum. Kendini sorumlu hissetme. Haksızlık olduğunu düşünmüyorum hamilelik kolay değil.
Amin inşallah hep beraber sağlıkla doğum yaparız.

Bende aynı durumdayım arkadaşım son bir aydır hiç istemiyorum cinsellik hele iki haftadır inanılmaz uykusuzluk sıcaklar bir yandan ellerim ayaklarım balon gibi oldu napalım idare edicekler artık canını sıkma hep böyle kalacak değiliz

Kalmış surda 10 haftan.Eşler gebelikte anlayışlı olmak zorunda bence..Dışarda da reddedersin yatakta da..Saygı göstermek zorunda bana göre..Hele ki bu sıcaklarda hamile olmak hiiiç kolay değil

Daha ortalarında olmama rağmen bende bazen bağırıp kaçmak istiyorum. Geceleri uyuyamıyorum sürekli wc ye çıkmaktan, bebeğim için içiyorum suyu bol bol sonra wc yolu bekliyorum. Şimdiden yemek yerken basıyorlar sıcak basıyor masadan bi anda kalkıp gidiyorum falan. Eşim sabır taşı oldu iyice her saçmalığımı çekiyor. Cinsellik desen son bi aydır bende istek yok. Sürekli uykulu oluyorum. Ben açık açık konuştum eşimle bu konuyu. İdare et dedim. Nadiren istek geliyor o zamanları bekleyiver dedim. Azcık dayansınlar kolay mı tüm yük bizde

Kalmış surda 10 haftan.Eşler gebelikte anlayışlı olmak zorunda bence..Dışarda da reddedersin yatakta da..Saygı göstermek zorunda bana göre..Hele ki bu sıcaklarda hamile olmak hiiiç kolay değil

Valla keşke iyi hesaplasaydım da kışa denk getirseydim dediğim oluyor şu aralar. üşümekten nefret eden ben üşümeyi özledim :)
Haklısınız, ben bu sıcaklarda bir bedende iki kişi olmanın sıkıntısını çekiyorsam oda bazı şeylerden fedakarlık etmeli.
Ama nebileyim işte yazıktır günahtır erkek diyorum canı çeker biyerleri şişer falan
Diyorum ya Allahtan diretmiyo çoğu şey için.

Haklısın valla. İyi yapmışsın konuşmakla.

Sicaklar cok kotu hakkaten..
Ama kendinizi motive edin,halsizim dedikce daha agirlasirsiniz..fazla yorulmicaginiz aktivite duzenleyin esinizle arkadaslarinizla. Oyle oyle acilirsiniz..

Misal ben asiri derece de halsizim.. ayakta dahi duramiyorum ama hamileyim ustune 16 aylik yaramaz,uyumayan,yemeyen bir kizim var..
Iste insan mecbur kalinca bir sekilde adapte oluyor..

:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…