Bitkin, yorgun, halsiz bir Hamile :(

Pokahontass

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2013
1.238
1.191
Aslında hamile olduğumdan dolayı pek sıkıntı etmemeye çalışsam da, huzursuz oluyorum bu durumdan.
İçimi dökmek istedim sadece.

Göründüğü üzere hamileyim, çok kilo aldım ağırlaştım, birde üzerine sıcaklar başladı bunaldım !
İşe zor gelip gidiyorum.
Ayaklarım şişti, resmen tek ayağım iki ayak oldu desem yeridir
Hep bir yatma isteği var üzerimde, hep yorgunum, hep halsizim.

Şimdi çok fazla dert saymadığım ama üzüldüğüm bir durum var.
Eşim..
Gezmeyi, aktiviteyi sever. Hep arkadaş ortamı olmasını ister. Yani evi seven biri değildir

Ona karşı reddetmelerim başladı artık, adamı eve tıkıyorum resmen.
Tv karşına geçiyoruz, 10 dk sonra uyuyakalıyorum.
Balkona çıkıyoruz bi süre sonra sıkılıyorum.
Yürüyüş yapmam gerektiği için zorla beni yürüyüşe çıkartıyor, en fazla yarım saat sonra ya bunalıyorum, ya ayaklarım ağrıyor, ya belim ağrıyor.
Hamile kaldığımdan bu yana artık isteksizlikmidir yoksa ağırlıktan halsizlikten midir nedir yatakta da reddetmeye başladım (böyle bişey yapçağımı hiç düşünmezdim ama) bugün olmaz yarın, yarın olmaz sonraki gün

Bi yandan diyorum haksızlık mı ediyorum acaba,
Diğer yandan diyorum hamileyim ulan ben idare ediversin 3 5 ay daha.

Ne yapsam Ne etsem bilemedim.
Ama iyice bunaldığımın farkındayım artık

Yani baya büyümüş hamilelik

Benim takatim yok bu havada seninki normal

Eşin için de arada arkadaşları ile çıksın vs bunalmasın ya da işte böyle yaşı yakın akraba vs varsa

Yatağa gelince de idare etsin yani bu sıcakta zaten zor bir de koca karın daha zor

Mrb arkadasim. sicaklardan dolayi boyle hissediyorsundur eminim. 2 sene once bende ayni senin gibiydim. Insanin birak disari cikmayi evin icinde bile bogulasi geliyordu. Malum havalar cok sicak,Bi de hamileligin son gunleri olunca zor oluyordur tabikide. Bu sıkıntılı gunlerin en kisa zamanda gecmesi dilegiyle.

eşin idare edecek tabiki.
ne haksızlığı.
artık geri sayıma başladığın haftalar.
bu sıcaklarda bitkinlik te yorgunluk ta bir hamile için normal.
baba olmak kolay değil.
arada gezssin de
seni de çok yalnız bırakmasın artık:))

Ben cinsellik olarak reddetmemiştim ama bu bunalma hissi bende de vardı. Ne zaman biticek hamilelik diye gün sayıyodum. Tek bedende tek insan olmak istiyodum. Sıkıntı veriyodu bana. Seni çok iyi anlıyorum canım ama sabretmekten başka çare yok. Doğum olunca bu dertlerin hepsi geçiyo.

Bence cinsel yönden reddetme daha çok var doguma
Diğer yönlerden haklısın biz bile sıcaktan baygın haldeyiz

Aynen yapmanız gereken bu iste)))

Hepinize teşekkürler desteğiniz için
Bende istiyorum arkadaşlarıyla çıksın etsin ama pek bensiz çıkma taraftarı olmuyo ozaman bende üzülüyorum kendini bağımlı hissettiği için.
İşim ne kadar rahat olsada klima denen şeyden yok ofis tam bunalım.
17,30 da eve gidiyorum ama resmen üzerimden tır geçmişcesine. İftar sofrasını bile zor hazırlayıp ediyorum, isteksiz (Allahm günah yazmasın)
Yatak konusuna gelince de şu son 1 aydır isteksizleşme oldu desem yeridir, oda ilkini geçen akşam yaptım zaten. Yine isteğine cevap vermeye çalışıyorum elimden geldiğince.

Biyerde okumuştum hamileliğin en sıkıcı dönemleriymiş şuan zaten. Artık bunalmaya başlıyormuş hamileler

2.ci çocuk düşünürsem kışa denk getiricem

Bir de eşiniz artık yalnız gezmeye alışsın yeri gelir o çocuk bakar sen gezersin yeri gelir sen bakarsın o gezer

Ya hu hamilesin gerçekten asıl sana anlayışlı davranmamak haksızlık olur. Halin yoksa bu halde gezme tozma veya cinsellik olmasa da olur bu dönem.

Ben daha 3,5 aylığım, bela oldum kocama tabi ki çekecek, idare edecek. Bebeğimizi taşıyorum ben hiç kendimi kasamam.

Gayet de normal bence senin bu durumda olman. En ağır dönemlerin bu sıcaklara gelmiş. Bırak herşeyi ve keyfine bak...

bunalma konusunda bende aynıyım. Evde sızıp kalıyorum resmen, hiçbir şey yapasım gelmiyor enerjimi emiyorlar sanki ama ben dışarı çıkmaya çalışıyorum çünkü hareket önemli hamilelikte kendini zorla biraz insan içine karış, emin ol biraz daha iyi hissedersin kendini. Saatlerce takılın demiyorum ama yorulana kadar biraz gezebilirsiniz. Eşinde biraz daha anlayışlı olabilir zor bir dönemden geçiyoruz, sıcaklar daha da beter yapıyor.
Ayakların içinde iş yerinde falanda sık sık uzatmanı tavsiye ederim. Eve geldiğinde de ilk işin hemen uzanıp kalp hizasının üstüne çıkarmak olsun bırak ev işleri kalsın biraz. Tuzdan da olabildiğince uzak dur.

ben de ekim ayında doğum yapmıştım,bu sıcaklarda işe gidip geldim..bir yandan ağırlaşma bir yandan sıcak,ev iş bunaltıyor nsanı çok haklısın..
bir de gebelik sıkıyor insanı gerçekten,evet bebek doğum harika falan ama ben gebeliği sevmemiştim ve çok sıkılmıştım..
bir de cinsellik istememk normal ki benim riskli gebelikti başından sonuna kadar beraber olmadık..
reddetme diyenler olmuş,neden??? istemiyorsa zorlamanın manası ne? kaçar mı kocası başkasına?? bi zahmet karısı bebklerini taşırken,o da kendi işini halletsin başka kadınlar yerine...

canım insanda ister istemez agırlık oluyor bazen cıkıyoruz tuvaletim olmasa bile tuvaletım varmıs gibi oluyor. yada alt tarafım full agrıyor surunerek yuruyorum . zafen cok sıcak bunalıyorum . susuz gezeniyorum. normal yani 30 lardada bunun gibi seyler yasadım. cinsel ilişki olarakta daha cok var doguma dohum sontasıda var onuda dusun esin için

30 haftalıkken sey ediliyor mu ya Ben gebeliğin ilk zamanlarından dogurana dek

her hamilelik farklı derler ya, kendimde gördüm bunu,
ilk hamileliğimde yazılan hiç bir sıkıntıyı yaşamadığım gibi son güne kadar da gayet aktiftim
şimdikinde yaşamaya dermanım yok.

her hamilelik farklı derler ya, kendimde gördüm bunu,
ilk hamileliğimde yazılan hiç bir sıkıntıyı yaşamadığım gibi son güne kadar da gayet aktiftim
şimdikinde yaşamaya dermanım yok.
Kızın mı olacak

erkek canım,
ben de bu kadar farklı bir hamilelik olunca kızdır kesin diye düşündüm kaç ay
Yaa erkek mi ne kadar güzel
Maşalallah
Rabbim nazarlardan korusun bende kesın kız dedım ya o kadar farrklı olunca

Hamileliğin en rahat dönemindesin aslında.Doğuma az kaldı sandım yazdıklarını okuyunca.Kafeinli içecekler hariç enerji veren sağlıklı besinler tüketebilirsin .Cinsellik senin için de iyi olur aslında kendini daha iyi hissedersin.Bırakma,salma kendini .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…