- 12 Haziran 2013
- 1.238
- 1.191
-
- Konu Sahibi Pokahontass
Aynen yapmanız gereken bu iste)))Diğer yandan diyorum hamileyim ulan benidare ediversin 3 5 ay daha.
eşin idare edecek tabiki.Aslında hamile olduğumdan dolayı pek sıkıntı etmemeye çalışsam da, huzursuz oluyorum bu durumdan.
İçimi dökmek istedim sadece.
Göründüğü üzere hamileyim, çok kilo aldım ağırlaştım, birde üzerine sıcaklar başladı bunaldım !
İşe zor gelip gidiyorum.
Ayaklarım şişti, resmen tek ayağım iki ayak oldu desem yeridir
Hep bir yatma isteği var üzerimde, hep yorgunum, hep halsizim.
Şimdi çok fazla dert saymadığım ama üzüldüğüm bir durum var.
Eşim..
Gezmeyi, aktiviteyi sever. Hep arkadaş ortamı olmasını ister. Yani evi seven biri değildir
Ona karşı reddetmelerim başladı artık, adamı eve tıkıyorum resmen.
Tv karşına geçiyoruz, 10 dk sonra uyuyakalıyorum.
Balkona çıkıyoruz bi süre sonra sıkılıyorum.
Yürüyüş yapmam gerektiği için zorla beni yürüyüşe çıkartıyor, en fazla yarım saat sonra ya bunalıyorum, ya ayaklarım ağrıyor, ya belim ağrıyor.
Hamile kaldığımdan bu yana artık isteksizlikmidir yoksa ağırlıktan halsizlikten midir nedir yatakta da reddetmeye başladım (böyle bişey yapçağımı hiç düşünmezdim ama) bugün olmaz yarın, yarın olmaz sonraki gün
Bi yandan diyorum haksızlık mı ediyorum acaba,
Diğer yandan diyorum hamileyim ulan benidare ediversin 3 5 ay daha.
Ne yapsam Ne etsem bilemedim.
Ama iyice bunaldığımın farkındayım artık
Bence cinsel yönden reddetme daha çok var doguma
Diğer yönlerden haklısın biz bile sıcaktan baygın haldeyiz
Yani baya büyümüş hamilelik
Benim takatim yok bu havada seninki normal
Eşin için de arada arkadaşları ile çıksın vs bunalmasın ya da işte böyle yaşı yakın akraba vs varsa
Yatağa gelince de idare etsin yani bu sıcakta zaten zor bir de koca karın daha zor
Aynen yapmanız gereken bu iste)))
Mrb arkadasim. sicaklardan dolayi boyle hissediyorsundur eminim. 2 sene once bende ayni senin gibiydim. Insanin birak disari cikmayi evin icinde bile bogulasi geliyordu. Malum havalar cok sicak,Bi de hamileligin son gunleri olunca zor oluyordur tabikide. Bu sıkıntılı gunlerin en kisa zamanda gecmesi dilegiyle.
eşin idare edecek tabiki.
ne haksızlığı.
artık geri sayıma başladığın haftalar.
bu sıcaklarda bitkinlik te yorgunluk ta bir hamile için normal.
baba olmak kolay değil.
arada gezssin de
seni de çok yalnız bırakmasın artık:))
Ben cinsellik olarak reddetmemiştim ama bu bunalma hissi bende de vardı. Ne zaman biticek hamilelik diye gün sayıyodum. Tek bedende tek insan olmak istiyodum. Sıkıntı veriyodu bana. Seni çok iyi anlıyorum canım ama sabretmekten başka çare yok. Doğum olunca bu dertlerin hepsi geçiyo.
Kızın mı olacakher hamilelik farklı derler ya, kendimde gördüm bunu,
ilk hamileliğimde yazılan hiç bir sıkıntıyı yaşamadığım gibi son güne kadar da gayet aktiftim
şimdikinde yaşamaya dermanım yok.
Kızın mı olacak
Yaa erkek mi ne kadar güzelerkek canım,
ben de bu kadar farklı bir hamilelik olunca kızdır kesin diye düşündüm kaç ay
İnş öyle olurr :)Bir de eşiniz artık yalnız gezmeye alışsın yeri gelir o çocuk bakar sen gezersin yeri gelir sen bakarsın o gezer