Bahçe Bakımı ve Çiçekler Bitkilerimiz 🌱🌵🌿🍀🍃

bir türlü sukulent bakamıyorum bende .Her seferinde hevesle alıyorum ,kendi küçük saksılarından çıkarınca yaprakları yumuşuyor sonrada ölüyor

bir türlü sukulent bakamıyorum bende .Her seferinde hevesle alıyorum ,kendi küçük saksılarından çıkarınca yaprakları yumuşuyor sonrada ölüyor
Çok su mu veriyorsunuz. Aslında en kolay bitkidir sukulent

Bak benimki minnacıktı. 2 yılda bu hale geldi

Çok fenayım demi
Başka çiçek bakamıyorum evde. Hem küçük hemd egüneş almıyor
Bu yıl ben de çiçek bakmaya başladım. Attığım sukulenti balkona atmıştım bakmıyordum bile
Limon ağacının altındaydı bir baktım büyümüş

Bende de durumlar çok saçma bi hal aldı. Uzadılar ama dağılarak.
Bu ikisinde gram ilerleme yok.

Diken gibi olan güzel gelişti. Soldaki uzun kat kat çol tatlı bişeydi. Koptu bi süre uzadıktan sonra anlamadım.

İsmini unuttuğum bir bitki. Mor bi çiçek açıyor güzel ama çok ağır kokulu. Bebiş rahatsız olmasın diye çiçeğini kesip atmıştık 2 çiçek daha verdi. Balkona koy dedim kesme. Kıyamıyom. Daha ne kadar balkonda durur acaba?

Bunu az detaylı anlatsana şimdi bütün yaprakları koparıp ekcem bi sürü sukulentim olsun.
Şöyle ki yaprağı kopardığın taraf üste kalacak şekilde toprağa dik o kadar

Çiçek açmıyor

Eklentiler

• IMG_20200906_224242.jpg
    83,1 KB · Görüntüleme: 50
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…