- 9 Şubat 2010
- 18.625
- En iyi cevaplar
- 1
- 42.214
- 1.123
Örümcek ağı deyince aklıma kırmızı örümcek ve külleme geldi. İkisinden biri olabilir. Bitkinin fotoğraflarını çekip bir ziraat mühendisine gösterin derim ben. Zirai ilaç satan yerlerin sahipleri genellikle ziraat mühendisi oluyor. En doğru bilgiyi onlardan alırsınız.Benimde hasta bir gülüm var, iki yıldır hasta, ne kuruyor ne sağlıklı….toprağı küf oldu saksısıyla beraber değiştirdim, ertesi yıl tüm dallarını kestim sadece kök bıraktım, dizine tarçın döktüm…..dallanıyor, yapraklanıyor, yapraklar büyüyünce örümcek ağı gibi birşey sarıyor, tomurcuk veriyor açmaya uğraşıyor, tomurcuklar yapış yapış oluyor, yapraklar kararıyor…..
Var mı bir tavsiyeniz? Yanındaki güle de bulaştı onu kurtardım gibi şimdilik….küçücük ama atmaya kıyamıyorum
https://productimages.hepsiburada.net/s/38/375/10579599687730.jpg için Google Görsel Sonuçları bu bitki var nemi çok güneşi az seviyor.Ben mutfağımda banyomda yeşil birşeyler olsun istiyorum
Su içinde büyütebileceğim birşeyler…..
Bambu dışında öneriniz var mı?
Hmmm bu dediğiniz insanları da etkiliyor mu? Ne zaman o bitkime dokunsam ellerim uzun bir süre aşırı derecede kaşınıyor kızarıyorÖrümcek ağı deyince aklıma kırmızı örümcek ve külleme geldi. İkisinden biri olabilir. Bitkinin fotoğraflarını çekip bir ziraat mühendisine gösterin derim ben. Zirai ilaç satan yerlerin sahipleri genellikle ziraat mühendisi oluyor. En doğru bilgiyi onlardan alırsınız.
Yapraklarının renklerine ve şekillerine hayranım resmen. Hele ısıya duyarlılıkları renk değişimleri hayran bırakıyor kendine, kendime ait bir bahçem olsa kesinlikle sukulent cennetine çeviririm. 12m2 balkon kesmiyorSukulent bir hastalık bana göre
Bağımlı oluyorsun bir süre sonra
İnanılmaz zevkli
Ben daha ziyade çiçek açan kokan türler seviyorum, henüz gardenya dışında hiç kokan bir çiçeğim yok malesef, ilk fırsatta edinmek istiyorum
Mum çiçeğim var ama daha hiç açmadı heyecanla bekliyorum
Çok teşekkür ederimhttps://productimages.hepsiburada.net/s/38/375/10579599687730.jpg için Google Görsel Sonuçları bu bitki var nemi çok güneşi az seviyor.
https://www.ciceksepeti.com/hava-bitkisi---tullandsia-kc6091816 bir de bu var nem sever ama arada güneşe de ihtiyacı oluyor.
Nasip olsun İnşaallahYapraklarının renklerine ve şekillerine hayranım resmen. Hele ısıya duyarlılıkları renk değişimleri hayran bırakıyor kendine, kendime ait bir bahçem olsa kesinlikle sukulent cennetine çeviririm. 12m2 balkon kesmiyor
Ben hiç kaşınmadım, plumeriamda kırmızı örümcek var 3 yıldır ilaçlamaya rağmen kurtaramadım, tam coşuyor, yapraklarında bir tozlanma bir kabarma oluşmaya başlıyor mahvoluyor ağaç. Bu yıl erken yakalamışımdır inşallah da kurtarırım artık. İlaçlayıp duruyorumHmmm bu dediğiniz insanları da etkiliyor mu? Ne zaman o bitkime dokunsam ellerim uzun bir süre aşırı derecede kaşınıyor kızarıyor
Tavsiyeniz için teşekkür ederim
Masallh.Bir maşaallah ınızı alırız
Genelde tarcin ve kul önerilir ama. Bide sirkeli su veya arapsabunlu fisfis ile su sıkın.Benimde hasta bir gülüm var, iki yıldır hasta, ne kuruyor ne sağlıklı….toprağı küf oldu saksısıyla beraber değiştirdim, ertesi yıl tüm dallarını kestim sadece kök bıraktım, dizine tarçın döktüm…..dallanıyor, yapraklanıyor, yapraklar büyüyünce örümcek ağı gibi birşey sarıyor, tomurcuk veriyor açmaya uğraşıyor, tomurcuklar yapış yapış oluyor, yapraklar kararıyor…..
Var mı bir tavsiyeniz? Yanındaki güle de bulaştı onu kurtardım gibi şimdilik….küçücük ama atmaya kıyamıyorum
Bende şimdi oturdum bunu düşünüyordum eşimden fısfıslı bir şişe istedim tam da şimdiGenelde tarcin ve kul önerilir ama. Bide sirkeli su veya arapsabunlu fisfis ile su sıkın.
Sigara külü olur muGenelde tarcin ve kul önerilir ama. Bide sirkeli su veya arapsabunlu fisfis ile su sıkın.
Salon çamı dedi satan kız ama bence başka bir adı vardır kız pek bilgili değildiMasallh.
Bu cam ağacı gibi dalları olan çiçeğin adi nedir
Deneyin ama odun kulu yapılıyor bildiğim kadarıyla. Mangal yaptığınızda kulleri atmayin. Kararmış tencereler de iyi geliyorSigara külü olur mu
Şimdide çiçeğimizin sağlığı için hadi pikniğe gidelim diyeyim eşimeDeneyin ama odun kulu yapılıyor bildiğim kadarıyla. Mangal yaptığınızda kulleri atmayin. Kararmış tencereler de iyi geliyor
Havalar kotu zamani degil benceŞimdide çiçeğimizin sağlığı için hadi pikniğe gidelim diyeyim eşimeyo yoooo asla canım mangal istediğinden değil
Ay içime kötü kaçtı bu akşam
MalesefHavalar kotu zamani degil bence
Camsil şişesi koleksiyonum oldu benimBende şimdi oturdum bunu düşünüyordum eşimden fısfıslı bir şişe istedim tam da şimdi
Ne güzel tevafuk oldu ya
Hiç yok bende yaCamsil şişesi koleksiyonum oldu benimnasıl olsa ilaçlama yaparım diye tutuyorum
Illa bir fis fis sisen vardir hazaarHiç yok bende ya
Pis miyim acaba
Yok pislikten değildir oHiç yok bende ya
Pis miyim acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?