Bahçe Bakımı ve Çiçekler Bitkilerimiz 🌱🌵🌿🍀🍃

Ay bir onu denemedim tekrar sineklenirse uygularım sinek ilacı toprağın her yerine sıktım şimdilik şükür 2gundur yok gelmeyesiceler deli ettiler beni

Ay bir onu denemedim tekrar sineklenirse uygularım sinek ilacı toprağın her yerine sıktım şimdilik şükür 2gundur yok gelmeyesiceler deli ettiler beni
Olmaz inşallah bir daha. Gerçekten çok sinir bozucu.

Bonus 3 hafta yoktum bol suladım yarı gölgeye bıraktım gittim. ölür bu dedim durum vahimdi. Beni görmeyince mutlu olmuş yeşilleri coşmuş

Eki Görüntüle 2898209

Bonus 3 hafta yoktum bol suladım yarı gölgeye bıraktım gittim. ölür bu dedim durum vahimdi. Beni görmeyince mutlu olmuş yeşilleri coşmuş

Seni görmeyince değil doğru yeri bulmuş işte maşallah bide kuruları temizlersen inş çok rahat eder sonbahar kışta yeniden açabilir.
İçerde mi dışardamı durdu?

Size bir taktik vereyim brnde birinden öğrendim. 1 tatlı kaşığı kuru maya 1 tane aspirin 2 bardak kadar suya karıştırıp, bitkinin yaprağına çiçeğine gelmeyecek şekilde dokun ayda bir falan inanılmaz çoğalıyor, büyütüyo, besliyor ölmeye başlayan çiçeğim vardı onu bile yeşillendirdi. Bitkide bazen küçük kucuk sinekler oluyor oda zarar veriyormuş, onun içinde toz tarçın serpin biraz toprağına yada suyla seyreltilmis elma sirkesi bunda yaptım ben gitti sinekler

Bende 1 senedır falan merak saldım bu çiçek işlerine cok güzeller ya gercekren balkonda onları görünce içim açılıyor

Seni görmeyince değil doğru yeri bulmuş işte maşallah bide kuruları temizlersen inş çok rahat eder sonbahar kışta yeniden açabilir.
İçerde mi dışardamı durdu?
Içerdeydi mutfakta

Maşallah selvi boylum uzadıkça uzamaya başladı bunlar aşk yaaa

Eklentiler

• 20210816_121915.jpg
    135 KB · Görüntüleme: 43
Bu çiçeğin adi ne kizlar bide böyle kuruluklar var nede aceba

Eklentiler

• 20210905_124306.jpg
    70,8 KB · Görüntüleme: 46
  • 20210905_124300.jpg
    81,2 KB · Görüntüleme: 44
Şimdi görür gelirler

Kaktüs hem çok bakım istemez su istemez güzel güneş görürse büyür büyüdükçe mutluluk verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…