Ay bir onu denemedim tekrar sineklenirse uygularım sinek ilacı toprağın her yerine sıktım şimdilik şükür 2gundur yok gelmeyesiceler deli ettiler beniSoğan dış kabuğunu kaynatıp o su ile suluyorum ben çiçeklerimi sineklenince. Uzun süreli de faydasını görüyorum. Koku vs olmuyor. Her sulamada değil sinekleri görünce bu suyu hazırlayıp soğutup kullanıyorum.
Olmaz inşallah bir daha. Gerçekten çok sinir bozucu.Ay bir onu denemedim tekrar sineklenirse uygularım sinek ilacı toprağın her yerine sıktım şimdilik şükür 2gundur yok gelmeyesiceler deli ettiler beni
Eki Görüntüle 2898209
Bonus 3 hafta yoktum bol suladım yarı gölgeye bıraktım gittim. ölür bu dedim durum vahimdi. Beni görmeyince mutlu olmuş yeşilleri coşmuş
Içerdeydi mutfaktaSeni görmeyince değil doğru yeri bulmuş işte maşallah bide kuruları temizlersen inş çok rahat edersonbahar kışta yeniden açabilir.
İçerde mi dışardamı durdu?
Bundan sonra bende içerde büyütücem salon çiçeklerim çok kötü oldu zatenIçerdeydi mutfakta
Bu çiçeğin adi ne kizlar bide böyle kuruluklar var nede aceba
Ben de tam buradaki resimleri inceliyordumNatsume buradan sorabilirsin
Şimdi görür gelirlerBen de tam buradaki resimleri inceliyordumteşekkür ederim
Soruma gelecek olursam; bitki bakımından hiç anlamam, başlangıç için bakımı kolay, görüntüsü hoş bir çiçek almak istiyorum ama bu konuda hiç bilgim de yok.
Senin de varmış çiçeklerinŞimdi görür gelirler
KaktüsBen de tam buradaki resimleri inceliyordumteşekkür ederim
Soruma gelecek olursam; bitki bakımından hiç anlamam, başlangıç için bakımı kolay, görüntüsü hoş bir çiçek almak istiyorum ama bu konuda hiç bilgim de yok.
Özellikle tavsiye edebileceğiniz bir türü var mı peki?Kaktüshem çok bakım istemez su istemez güzel güneş görürse büyür büyüdükçe mutluluk verir
Evde değilim olsam yazacağım jajajajSenin de varmış çiçeklerin
Sardunya diyorum.Ben de tam buradaki resimleri inceliyordumteşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?