Sonu seninki gibi olmaz inş aminBenimkinin sarısı.
Evet öyleymişYıldız diye biliyorum
Ya dur bakalım bana da yeni düştü daha nolcsk belli değilSonu seninki gibi olmaz inş amin
Allah kurtarsın YıldızıYa dur bakalım bana da yeni düştü daha nolcsk belli değil
Birisi kaktüsü sen görmeden değiştirmediyse güneşsiz kalmış.
Balkonun iç tarafında duruyor. Öğlen güneşi alıyor baya aslındaBirisi kaktüsü sen görmeden değiştirmediyse güneşsiz kalmış.
Benim kaktüs niye boyuna gidiyor acabaKaktüsaşkı
Aynı kaktüsten arkadaşımın da var onun ki de uzuyor ben uzamasına fırsat versen kabını değiştiriyorum çoğalıyorBenim kaktüs niye boyuna gidiyor acaba
Büyük saksıya dikersem enine büyür mü ?Aynı kaktüsten arkadaşımın da var onun ki de uzuyor ben uzamasına fırsat versen kabını değiştiriyorum çoğalıyor
Dalındaki yavrular toprağa deyince kökleniyor ve çoğalırBüyük saksıya dikersem enine büyür mü ?
Arşa kadar uzar o zaman buDalındaki yavrular toprağa deyince kökleniyor ve çoğalıruzun olanlar uzar
Etrafından çıkanlar varya onları koparıp yanına toprağa yapıştır çoğalırBüyük saksıya dikersem enine büyür mü ?
Arkadaşın ki böyle uzun ya da cinsleri farklı bilemedimArşa kadar uzar o zaman bu. Hayır bir de eğiliyor komik duruyor
Benimki de bundan. Çünkü çiçeği böyle turuncu açıyorArkadaşın ki böyle uzun ya da cinsleri farklı bilemedimşimdi ama bnmki de ilk uzun du büyük saksıya alınca uzamadı fazla anca yerleşti yavruları büyüdü bn kışın değiştim böyle oldu dışarda belki bnm ki ondan da okur mu
Bence sizin kaktüs bundan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?