Ay güldüm affet.yerini filan da sevmemiş olabilir bence. Benim evimde de çok coşmuyo çiçekler.
Ben de bi öncesi sonrası atacam sanaaynen gulmussun ask olsun hahahaha yok ya gul sonucta ıkı resmı karsılastırınca o bıberse bu ne dıyesı gelıyor hahha
aynen sanırım sevmedı yerını
topragı guzel
her pazartesı bı sıvı almıstım onu verıyorum
yumurta haslama suyu ve kabuklarını ufalatıp verıyorum
konusuyorum, sevıyorum daha ne yapayım anasını satayım yaaaaaaaaa
Ben de bi öncesi sonrası atacam sana
Ben tüm aloe veraları öldürdüm daha da almamKızlar merhaba ,
Benim iki aloe veram var ama sürekli uçları kuruyor neden acaba bilen var mı ?
Benimkiler de hiç büyümüyor ve sürekli uçları kuruyorBen tüm aloe veraları öldürdüm daha da almamMune'ye sor valla onunkiler çok coşmuş.
Ya güneş sevmez dedi güneş almayan balkona koydum normal suluyorum ekstra bir şey yapmadım. Toprağı da yeni çok güzel. Öldü ölulecek dedikçe altlar saçma sapan. Ama uzuyo.Ne yaptigini yaz ama
Bi de domatesm var o da mutsuz
Ama yasaklar bitince saksi toprak ve cicek alacagim Hahahah umudum hep var
Ne güzel konubende koyayım çiçeklerimi ilk fırsatta
Ya güneş sevmez dedi güneş almayan balkona koydum normal suluyorum ekstra bir şey yapmadım. Toprağı da yeni çok güzel. Öldü ölulecek dedikçe altlar saçma sapan. Ama uzuyo.
Benimkiler de tomurcuklandıBiberlerimde yoldaEki Görüntüle 2848160
Ama bi şey olmuş töbe estValla bence boyuna gitmis bu cocuk haha ay pardon cicek
Ben sevdim ya benimkiler gibi hayattan umudunu kesmis gibi degil sonucta hahah
Benimki de coştuBen tüm aloe veraları öldürdüm daha da almamMune'ye sor valla onunkiler çok coşmuş.
Yeter be kadın yeter çatlicam hasedimden.
Şebboy olmuş okşan hahahhahaYeter be kadın yeter çatlicam hasedimden.Benim şebboyu gördün di mi töbest
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?