- Konu Sahibi kalimero_gxuxlcan
-
günaydın ballarım naber nasılsınız gülcanım artık yazmıyorsun güzel mesajlarını mahrum etme bizleri kendinden
buarada size kendi uyguladığım bi taktiği önerim herkes dayanabilrmi bilmiyorum bu sok diyetlerden ve 1 hafta yapılması gereken bir diyet sadece tartıda yüzünüzün gülmesini sağlamak için devamı zararlı uyarıyorum . uyguladığınız diyet listesini 1 hafta yapıp arada 1 haftadada bunu uygulayın daha sonra tekrar düzenli beslenme diyetine geri dönmek sartıyla
cicibebe diyeti
eti cicibebenin kızarmış ekmekleri satılıyor etimek gibi olanlar günde 8 tane sabh 3 öğlen 3 akşam 2 dilim olmak üzere üzerlerine kahvaltılık yağ sürüp yiyor ve günde 2 litrede su içiyorsunuz yağ sürdüğünüz ekmeklerin üzerine baharat sevenler kırmızı biber(pul biber) serpebililer damak tadına göre değişir ancak güzel oluyor.ekstra olarak abartmamak sartıyla meyve ve salatada yiyebiliyorsunuz.
tekrar sölüyorum bu sok diyetlerden sadece 1 hafta uygulayıp diyete devam edin:teytey:
bacular cok pardon bu ara bi yoğunluktur gidio yazamadım spora yazıldımda kaydirigubbakcemile5 ilayda hepsinden 250 şer grm alsan 2 ay bilemedin 3 ay gider sekeyim.klava:kocişine söle getirsin tabe
Bu karışımın ismi ne?
kızcazım ilaydam yazdımya bacumm :)sositososito
arkadaşlar merhaba kendim deneyip memnun kaldığım bir karışımı sisiznlede paylaşmak istiyorum. kullandım ve 15 günde 4 kilo verdim bu karışım aktarlarda alışveriş merkezlerindeki otcularda 35 ytl ye satılıo ister ordan alın ister tek tek alıp kendiniz karıştırın.
işte karıştırılacak bitkiler
kiraz sapı, avakado yaprağı, mısır püskül, biberiye, rezene, at kuyruğu, keten tohumu
bu bitkileri eşit miktarlarda 1 litre kaynamış suyun içine atıyorsunuz ve bütün bir gün boyunca içiyorsunuz hepsinden birer tatlı kaşığı yeterli bunun için.
dikkat suyun içine atıp kaynatmıyoruz kaynamış suyun içine atıyoruz ve ılıyınca bütün gün boyunca içiyoruz.
sonuç 15 günde 4 kilo tabi bunu içerken homine gırtlak yemedim az yemeye dikkat edelima.s
kıslar bendede böyle tarif var bana bitki uzmanı verdi.
TARİFİ;keten tohumu
biberiye
karabaş
mısır püskülü
civan perçim
rezene
funda
kekik
at kuyruğu
zencefil
kantron
anoson BEN BUNLRI AZ MİKTARDA ALDIM 10 MİLYONLUK VE BUNU AKTARDA TOZ HALİNDA ÖGÜTÜLMÜŞ OLARAK ALDIM.ve 1 haftadan beri kullanıyorum fazdasını gördüm hemen hemen 1 kg gitti.1aydan beride yeşil çay içmiştim ama 1gram bile veremedim artık bu bitki çayını içiyorum
vallaha ben bunu içtim bi faydasını görmedim ayrıca tadı tiksinç burnumu tutupta içiyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?