- Konu Sahibi kalimero_gxuxlcan
-
arkadaşlar merhaba kendim deneyip memnun kaldığım bir karışımı sisiznlede paylaşmak istiyorum. kullandım ve 15 günde 4 kilo verdim bu karışım aktarlarda alışveriş merkezlerindeki otcularda 35 ytl ye satılıo ister ordan alın ister tek tek alıp kendiniz karıştırın.
işte karıştırılacak bitkiler
kiraz sapı, avakado yaprağı, mısır püskül, biberiye, rezene, at kuyruğu, keten tohumu
bu bitkileri eşit miktarlarda 1 litre kaynamış suyun içine atıyorsunuz ve bütün bir gün boyunca içiyorsunuz hepsinden birer tatlı kaşığı yeterli bunun için.
dikkat suyun içine atıp kaynatmıyoruz kaynamış suyun içine atıyoruz ve ılıyınca bütün gün boyunca içiyoruz.
sonuç 15 günde 4 kilo tabi bunu içerken homine gırtlak yemedim az yemeye dikkat edelima.s
emziren anneler kullana bilirmi bi sakıncası varmıarkadaşlar merhaba kendim deneyip memnun kaldığım bir karışımı sisiznlede paylaşmak istiyorum. kullandım ve 15 günde 4 kilo verdim bu karışım aktarlarda alışveriş merkezlerindeki otcularda 35 ytl ye satılıo ister ordan alın ister tek tek alıp kendiniz karıştırın.
kiraz sapı, avakado yaprağı, mısır püskül, biberiye, rezene, at kuyruğu, keten tohumu
bu bitkileri eşit miktarlarda 1 litre kaynamış suyun içine atıyorsunuz ve bütün bir gün boyunca içiyorsunuz hepsinden birer tatlı kaşığı yeterli bunun için.
dikkat suyun içine atıp kaynatmıyoruz kaynamış suyun içine atıyoruz ve ılıyınca bütün gün boyunca içiyoruz.
sonuç 15 günde 4 kilo tabi bunu içerken homine gırtlak yemedim az yemeye dikkat edelima.s
arkadaşlar merhaba kendim deneyip memnun kaldığım bir karışımı sisiznlede paylaşmak istiyorum. kullandım ve 15 günde 4 kilo verdim bu karışım aktarlarda alışveriş merkezlerindeki otcularda 35 ytl ye satılıo ister ordan alın ister tek tek alıp kendiniz karıştırın.
a.s.selam valla ne güzel tarif vermişsin bende deniycem boyum bir yetmiş üzeri ama kiolda yetmiş bi on kilo vermeyi istiyorum inşallah faydasını görürüm ellerine saglık ne güzel düşünmüşsünüz bu topikki açmayıhihoyyyt
a.s.eger istedigin buysa neden olmasın belki birgün olur ama gerçekten inşallah işe yarar öyle olursa çok sevinirim hemen bugün aktarlara gidiyorum mazemeleri almaya sizlere keyifli sohbetler sevgiyle kalın Şeniz
olay kilo wermek olunca denemiyceğimiz yok :))) yalnız bişe sorucam,şimdi bi litrelik kaynamış suya attık bu otları..sonra süzüp içicez dimi..nekadar süreyle kalıcak içinde otlar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?