- Konu Sahibi kalimero_gxuxlcan
kesınlıkle denemeyı dusunuyorum ınsallah ıse yarar paylasım ıcın sagıol
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar merhaba kendim deneyip memnun kaldığım bir karışımı sisiznlede paylaşmak istiyorum. kullandım ve 15 günde 4 kilo verdim bu karışım aktarlarda alışveriş merkezlerindeki otcularda 35 ytl ye satılıo ister ordan alın ister tek tek alıp kendiniz karıştırın.
işte karıştırılacak bitkiler
kiraz sapı, avakado yaprağı, mısır püskül, biberiye, rezene, at kuyruğu, keten tohumu
bu bitkileri eşit miktarlarda 1 litre kaynamış suyun içine atıyorsunuz ve bütün bir gün boyunca içiyorsunuz hepsinden birer tatlı kaşığı yeterli bunun için.
dikkat suyun içine atıp kaynatmıyoruz kaynamış suyun içine atıyoruz ve ılıyınca bütün gün boyunca içiyoruz.
sonuç 15 günde 4 kilo tabi bunu içerken homine gırtlak yemedim az yemeye dikkat edelima.s
aktarda falan bulabilir miyiz? mesela mısır püskülü ve avakado yaprağını??
merhaba arkadaşlar bu karışımı ilk kez duyuyorum.ben sabahları aç karına sadece kiraz sapını kaynatıp içiordum hazımsızlığa biraz etki ediyo .zayıflamayı cok istiyorum acayip kiloluyum.ne giysem üzerimde cok kötü duruyo:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
slm bayanlar ben bir diyet kürü kullandim cok memnun kaldim domates suyu,patates suyu,enginar suyu ve isirgan otu suyu onun disinda yemek tarifleri hepsi kür halinde %100 katkisiz organik tavsiye ederim
varsa söylesin de bizde yapalım
arkadaşlar merhaba kendim deneyip memnun kaldığım bir karışımı sisiznlede paylaşmak istiyorum. kullandım ve 15 günde 4 kilo verdim bu karışım aktarlarda alışveriş merkezlerindeki otcularda 35 ytl ye satılıo ister ordan alın ister tek tek alıp kendiniz karıştırın.
işte karıştırılacak bitkiler
kiraz sapı, avakado yaprağı, mısır püskül, biberiye, rezene, at kuyruğu, keten tohumu
bu bitkileri eşit miktarlarda 1 litre kaynamış suyun içine atıyorsunuz ve bütün bir gün boyunca içiyorsunuz hepsinden birer tatlı kaşığı yeterli bunun için.
dikkat suyun içine atıp kaynatmıyoruz kaynamış suyun içine atıyoruz ve ılıyınca bütün gün boyunca içiyoruz.
sonuç 15 günde 4 kilo tabi bunu içerken homine gırtlak yemedim az yemeye dikkat edelima.s