• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bitkilerden gelen mucize-zayıflatan karışım 15 günde 4 kilo

günaydın ballarım naber nasılsınız gülcanım artık yazmıyorsun güzel mesajlarını mahrum etme bizleri kendinden

bacular cok pardon bu ara bi yoğunluktur gidio yazamadım spora yazıldımda kaydirigubbakcemile5 ilayda hepsinden 250 şer grm alsan 2 ay bilemedin 3 ay gider sekeyim.:oklava:kocişine söle getirsin tabe

kızlar bu arada sporuda tavsiye ederim şiddetlehihoyyyt bi spor centera yazıldım üyelik sistemi olan acık havuz kapalı havuz fıtness step spor aletleri plates hersey dahil hergün istediğiniz saat gidip istediğiniz kadar kalabiliyor ve bunların hepsinden yararlanabiliosunuz aylık fiyatı 100 ytl boş vakitlerde evde pineklemektense böle fırsatınız varsa sizinde değerlendirin bence cok zinde ve hafiflemiş kalkıyorsunuz sabhları. tabi bu 1 senelik spor sonucu kilo vermemek mümkün değil. hem para verince mecbur gidiosunuz ve meburen spor yapıosunuz evde ay üşeniorum kim yürüyüşe gidicek şimdi diyip oturmaya son yani kaydirigubbakcemile3

buarada size kendi uyguladığım bi taktiği önerim herkes dayanabilrmi bilmiyorum bu sok diyetlerden ve 1 hafta yapılması gereken bir diyet sadece tartıda yüzünüzün gülmesini sağlamak için devamı zararlı uyarıyorum . uyguladığınız diyet listesini 1 hafta yapıp arada 1 haftadada bunu uygulayın daha sonra tekrar düzenli beslenme diyetine geri dönmek sartıyla

cicibebe diyeti
eti cicibebenin kızarmış ekmekleri satılıyor etimek gibi olanlar günde 8 tane sabh 3 öğlen 3 akşam 2 dilim olmak üzere üzerlerine kahvaltılık yağ sürüp yiyor ve günde 2 litrede su içiyorsunuz yağ sürdüğünüz ekmeklerin üzerine baharat sevenler kırmızı biber(pul biber) serpebililer damak tadına göre değişir ancak güzel oluyor.ekstra olarak abartmamak sartıyla meyve ve salatada yiyebiliyorsunuz.

tekrar sölüyorum bu sok diyetlerden sadece 1 hafta uygulayıp diyete devam edin:teytey:

buarada size kendi uyguladığım bi taktiği önerim herkes dayanabilrmi bilmiyorum bu sok diyetlerden ve 1 hafta yapılması gereken bir diyet sadece tartıda yüzünüzün gülmesini sağlamak için devamı zararlı uyarıyorum . uyguladığınız diyet listesini 1 hafta yapıp arada 1 haftadada bunu uygulayın daha sonra tekrar düzenli beslenme diyetine geri dönmek sartıyla

cicibebe diyeti
eti cicibebenin kızarmış ekmekleri satılıyor etimek gibi olanlar günde 8 tane sabh 3 öğlen 3 akşam 2 dilim olmak üzere üzerlerine kahvaltılık yağ sürüp yiyor ve günde 2 litrede su içiyorsunuz yağ sürdüğünüz ekmeklerin üzerine baharat sevenler kırmızı biber(pul biber) serpebililer damak tadına göre değişir ancak güzel oluyor.ekstra olarak abartmamak sartıyla meyve ve salatada yiyebiliyorsunuz.

tekrar sölüyorum bu sok diyetlerden sadece 1 hafta uygulayıp diyete devam edin:teytey:

hehehehe ben bu şok diyeti uygulasam 2. güne çıkmam nalları dikerim.

kızlar denizlide "5i bir arada" olarak ünlenen bitkisel bi karışım var ...
neler içeriyor tam bilmiyorum ama tadının da kokusunun da gayet güzel olduğunu söylemem gerek :)

adı her ne olursa olsun çayımızın;herkese faydalı olsun..(ben bugün başladım,diyet yaptığımı öğrenen ev arkadaşım yardımıma yetişti sağolsun:))

Selamlar,

...ben bu caydaki otlari almanyada bulabilirmiyim :1closedeyes: Burda yurtdisinda yasayanlar icin bu sorun malesef...Türkiye gibi aktarlarimiz yok :1no2:

ıyıde boyle otlar bagırsakları bozuyo kullandıktan sonra kabızlık baslıyo sıskınlık gelıyo gercekten onun yerıne haftada ıkı kez yesıl mercımek yesem coladan uzak kalsam sut ıcsem daha yararlı

arkadaşlar merhaba kendim deneyip memnun kaldığım bir karışımı sisiznlede paylaşmak istiyorum. kullandım ve 15 günde 4 kilo verdim bu karışım aktarlarda alışveriş merkezlerindeki otcularda 35 ytl ye satılıo ister ordan alın ister tek tek alıp kendiniz karıştırın.
işte karıştırılacak bitkiler
kiraz sapı, avakado yaprağı, mısır püskül, biberiye, rezene, at kuyruğu, keten tohumu

bu bitkileri eşit miktarlarda 1 litre kaynamış suyun içine atıyorsunuz ve bütün bir gün boyunca içiyorsunuz hepsinden birer tatlı kaşığı yeterli bunun için.
dikkat suyun içine atıp kaynatmıyoruz kaynamış suyun içine atıyoruz ve ılıyınca bütün gün boyunca içiyoruz.

sonuç 15 günde 4 kilo tabi bunu içerken homine gırtlak yemedim az yemeye dikkat edelima.s

canım bu bitkiler ne kadar konacak suya ve ac yada tok karnına içmek farkedermi acaba cevap yazarsan sevinirim

kızlar mate yapragı funda yaparagı kekık yesılcay bıberıye otlarının karısımıda zayıflatıyor ender sarac tavsıyesı ben ıcıyorum uzerıne lımon sıkın gayet ıı oluyor :D

kıslar bendede böyle tarif var bana bitki uzmanı verdi.
TARİFİ;keten tohumu
biberiye
karabaş
mısır püskülü
civan perçim
rezene
funda
kekik
at kuyruğu
zencefil
kantron
anoson BEN BUNLRI AZ MİKTARDA ALDIM 10 MİLYONLUK VE BUNU AKTARDA TOZ HALİNDA ÖGÜTÜLMÜŞ OLARAK ALDIM.ve 1 haftadan beri kullanıyorum fazdasını gördüm hemen hemen 1 kg gitti.1aydan beride yeşil çay içmiştim ama 1gram bile veremedim artık bu bitki çayını içiyorum

bu karısımı bende hazırlattım ama cay olar tuketemıyorum tadı cok kotu gelıyor bende bır tatlı kasıgı agzıma atıp sıcak su ıcıyorum arkasında ınsaallah faydası olur

vallaha ben bunu içtim bi faydasını görmedim ayrıca tadı tiksinç burnumu tutupta içiyordum

Back