- 19 Mayıs 2020
- 46.673
- 209.109
- 548
- Konu Sahibi Baloglusunannesiii
-
Kessin var ya, amcam gibi gidip anasına ağlanmış durmuş vaktinde, anasını doldurmuş, herkes gelini kötü bilip saldırmış, şimdi de onun ceremesi çekiliyordur. Ben dinledim yengemi, kadıncağız resmen bizim koca bebek ile uğraşıyormuş. Sonra bizimkilere dedim , sizin oğlunuz da az değil, elin kızına mok atana kadar ona bakın. Dedikoducu erkek modeli, aldım kokusunu.Onların oğlu karısına para yetiştiremiyor, karı üç çocuk doğurmuş okul okul geziyor
Ahhhh bacı ah neler çekiyor bu oğlan karısıyla kaynanasının elinden
Gidip kocamı öpesim geldi evlerden ırak yaKessin var ya, amcam gibi gidip anasına ağlanmış durmuş vaktinde, anasını doldurmuş, herkes gelini kötü bilip saldırmış, şimdi de onun ceremesi çekiliyordur. Ben dinledim yengemi, kadıncağız resmen bizim koca bebek ile uğraşıyormuş. Sonra bizimkilere dedim , sizin oğlunuz da az değil, elin kızına mok atana kadar ona bakın. Dedikoducu erkek modeli, aldım kokusunu.
Bundan sonra ona amca değil teyze de benceKessin var ya, amcam gibi gidip anasına ağlanmış durmuş vaktinde, anasını doldurmuş, herkes gelini kötü bilip saldırmış, şimdi de onun ceremesi çekiliyordur. Ben dinledim yengemi, kadıncağız resmen bizim koca bebek ile uğraşıyormuş. Sonra bizimkilere dedim , sizin oğlunuz da az değil, elin kızına mok atana kadar ona bakın. Dedikoducu erkek modeli, aldım kokusunu.
Iki ucu b.......klu deynek...Şaka şaka sakin olun
Olay o kadar rezil ki sözün bittiği yerdeyiz
Allah aşkına şaka mısın sen? Kapıyı ayağına geçirecek kadar ne tür fıttırma bekliyorsun sen???Kapi nasil sokulur ayağa atılır..
Asil mesele ne orasını anlat durup duruken kimse çıldırmaz .. annen uslu uslu oturuyor bebeklere mi bakiyor dırdır ediyor mu kocani fittirtacak laflar ediyor mu . Okuyunca sütten çıkmış ak kaşık gibi anlatıyorsunuz. Puzzl detayı görmüyor derdinizi okuyan. Bu seviye gelene kadar bi birikim olmalı. Hersey nasip kismette okulunuza devam edecektiniz dogurmayacaktiniz . 3 çocukla annende zor bakar kadının psikolojisi bozulur kolay mi bebek bakmak helede ikiz bakmak... annen bakacakti bebeklerine yanına ev tutup aksam evine gidecekti kadıncaz onunda dinlenmeye hakki var .herseyin suçlusu sensin.
Nasıl ya annenizi itip kalkıyorMerhaba arkadaşlar 3 çocuğum var ikizlerim ve bir oğlum . Suan eşimin görevi doğuda ki ben de doğuda hukuk fakültesi okuyorum yanı sıra önceki bölümüm icin formasyon alıyorum . Eşimin ailesi annemi istemiyor ve sürekli bu konuda eşimi dolduruyorlardı . Eşim çoğunlukla onları dinledi . En son annemle büyük bir tartışma oldu ve kapıyı çıkarıp annemin ayağına vurdu annemin ayağı morardı anneme kalk gidelim dediysem de yuvan bozulmasın dedi sonrasında da annemle karşılıklı büyük bir kavga daha oldu bu seferde annemi savurdu ve sürekli apartmandan inerken bi ton laf söyleyerek indi ki lojmanda oturuyoruz bilen bilir dedikodusu fazla . Ben de artık bunlara dayanamayıp odasına gittim orda bağırdım çağırdım söyleyeceklerim söyledim. İşyernde çok efendi gözüküyor herkes öğrensin istedim . Eşyalarını yere attım ajandalarını da yırttım . Sanki ben suçluymuşum gibi eve gelmeyeceğim sadece çocuklarım ihtiyaçlarını yaz yazmış . Profilinde de hala benim fotoğrafım duruyor . Bu adamın niyeti nedir ? Okula gidiyorum annem çocuklarla evde kalıyor ne yapabilir . ? Buranın üst müdürü ile görüştüm konuşacağım dedi . Üstelik ona ben ararım onları diyormuş . Bazı şeyler çok zoruma gidiyor ama boşanmak en hayırlısı
Sen durup dururken birine bisey fırlatıyor musun yada kapiyi sokuyor musun.. .Allah aşkına şaka mısın sen? Kapıyı ayağına geçirecek kadar ne tür fıttırma bekliyorsun sen???
Anneye şiddet uygulamaktan bahsediyoruz farkında mısınız? Kendisini döven damadı hâlâ yuvan yıkılmasın diyen bir anne sizce tür dırdır edip de adamın fıttırma derecesine getirmiş olabilir.? Yada sizce hangi durumlarda bir şerefsiz kapıyı söküp annemize şiddet uygulamalı???Sen durup dururken birine bisey fırlatıyor musun yada kapiyi sokuyor musun.. .
Durumu onaylamıyorum evet; lakin durup duruken akli melikesi yerinde değilse saldırmaz ..
Anneme bunu yapan beni basinin üstünde gezdirse ne faydaKadın oraya keyfine mi gelmiş?! Kapıyı çıkartıp ayağa vurmak nedir?!
Çüş denilir buna kocalığı geçtim insan değil ki bu!!
Annenize bunu yapmakta beis görmeyen size de şiddet uyguluyordur.
Ya arkadaş yere batsin onun niyeti. Annenize şiddet uygulamiş. O saatden sonra ferhat olup dağlari delse yani affedermjsiniz??? Defedin bu manyak ruh hastasini. Tovbeler olsun. Kadinlarimiz nelere katlaniyor yaMerhaba arkadaşlar 3 çocuğum var ikizlerim ve bir oğlum . Suan eşimin görevi doğuda ki ben de doğuda hukuk fakültesi okuyorum yanı sıra önceki bölümüm icin formasyon alıyorum . Eşimin ailesi annemi istemiyor ve sürekli bu konuda eşimi dolduruyorlardı . Eşim çoğunlukla onları dinledi . En son annemle büyük bir tartışma oldu ve kapıyı çıkarıp annemin ayağına vurdu annemin ayağı morardı anneme kalk gidelim dediysem de yuvan bozulmasın dedi sonrasında da annemle karşılıklı büyük bir kavga daha oldu bu seferde annemi savurdu ve sürekli apartmandan inerken bi ton laf söyleyerek indi ki lojmanda oturuyoruz bilen bilir dedikodusu fazla . Ben de artık bunlara dayanamayıp odasına gittim orda bağırdım çağırdım söyleyeceklerim söyledim. İşyernde çok efendi gözüküyor herkes öğrensin istedim . Eşyalarını yere attım ajandalarını da yırttım . Sanki ben suçluymuşum gibi eve gelmeyeceğim sadece çocuklarım ihtiyaçlarını yaz yazmış . Profilinde de hala benim fotoğrafım duruyor . Bu adamın niyeti nedir ? Okula gidiyorum annem çocuklarla evde kalıyor ne yapabilir . ? Buranın üst müdürü ile görüştüm konuşacağım dedi . Üstelik ona ben ararım onları diyormuş . Bazı şeyler çok zoruma gidiyor ama boşanmak en hayırlısı
bu erkekler de ne kadar şanslı ya, ne yaparlarsa yapsınlar hiç bir zaman suçları yok, kabahatler yok. illa birileri onlari çıldırtır, delirtir. yoksa nasıl da pamuk gibi bir cinsiyettir. fettan, dırdırci kadınlar olmasa hepsi pirüpak.Kapi nasil sokulur ayağa atılır..
Asil mesele ne orasını anlat durup duruken kimse çıldırmaz .. annen uslu uslu oturuyor bebeklere mi bakiyor dırdır ediyor mu kocani fittirtacak laflar ediyor mu . Okuyunca sütten çıkmış ak kaşık gibi anlatıyorsunuz. Puzzl detayı görmüyor derdinizi okuyan. Bu seviye gelene kadar bi birikim olmalı. Hersey nasip kismette okulunuza devam edecektiniz dogurmayacaktiniz . 3 çocukla annende zor bakar kadının psikolojisi bozulur kolay mi bebek bakmak helede ikiz bakmak... annen bakacakti bebeklerine yanına ev tutup aksam evine gidecekti kadıncaz onunda dinlenmeye hakki var .herseyin suçlusu sensin.
Bu adamın niyeti nedir ? Okula gidiyorum annem çocuklarla evde kalıyor ne yapabilir . ? Buranın üst müdürü ile görüştüm konuşacağım dedi .
Katip konudaki koca için ne söylesek az zaten ama eş ailesiyle görüşmeyip, evine sokmayıp, ilk önce çocuklar küçük diye, sonra okul okuyacağım diye anneni yanına almak mantıklı insan işi değil.Ailesinin doldurduğu büyük ihtimal amaOnlarla görüşülmüyor, ama konu sahibinin annesi eve yerleşmiş, sence bu zorlarına gitmemiş midir? "Hanım köylü, içgüveysi, karının köpeği olmuşsun, tabi meme mi tatlı ..m mı " daha neler neler, yemişlerdir adamın beynini. Erkeklik yapmış kendince o da, eline yüzüne bulaştırmış. Neymiş, gazla çalışmayacakmışsın, aklını kullanacakmışsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?