Düzenleme yapıyorum çünkü biraz sakin yorum yapın hanımlar :) arkadaşlar boşanma davası açıyorum ayrıca klasik tartışmalarda annem yuvanı bozma demişti . O kapı olayından sonra işyerinde rezil edip darp raporu aldım . Benim sormak istedigM su ben okula gittigimde bu adam eve gelmeye yeltenir mi ? Yoksa baska derdimiz yok . Profil fotosu olayına gelirsek bu kadar kötülük yapn bir insan neden hala beni görmek istiyor bu bir sapkınlık mı amaç nedir olayı . Öyle yorum yapanlar varki gazel okuyor mübarek .Merhaba arkadaşlar 3 çocuğum var ikizlerim ve bir oğlum . Suan eşimin görevi doğuda ki ben de doğuda hukuk fakültesi okuyorum yanı sıra önceki bölümüm icin formasyon alıyorum . Eşimin ailesi annemi istemiyor ve sürekli bu konuda eşimi dolduruyorlardı . Eşim çoğunlukla onları dinledi . En son annemle büyük bir tartışma oldu ve kapıyı çıkarıp annemin ayağına vurdu annemin ayağı morardı anneme kalk gidelim dediysem de yuvan bozulmasın dedi sonrasında da annemle karşılıklı büyük bir kavga daha oldu bu seferde annemi savurdu ve sürekli apartmandan inerken bi ton laf söyleyerek indi ki lojmanda oturuyoruz bilen bilir dedikodusu fazla . Ben de artık bunlara dayanamayıp odasına gittim orda bağırdım çağırdım söyleyeceklerim söyledim. İşyernde çok efendi gözüküyor herkes öğrensin istedim . Eşyalarını yere attım ajandalarını da yırttım . Sanki ben suçluymuşum gibi eve gelmeyeceğim sadece çocuklarım ihtiyaçlarını yaz yazmış . Profilinde de hala benim fotoğrafım duruyor . Bu adamın niyeti nedir ? Okula gidiyorum annem çocuklarla evde kalıyor ne yapabilir . ? Buranın üst müdürü ile görüştüm konuşacağım dedi . Üstelik ona ben ararım onları diyormuş . Bazı şeyler çok zoruma gidiyor ama boşanmak en hayırlısı