Bitiyor bu evlilik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba arkadaşlar 3 çocuğum var ikizlerim ve bir oğlum . Suan eşimin görevi doğuda ki ben de doğuda hukuk fakültesi okuyorum yanı sıra önceki bölümüm icin formasyon alıyorum . Eşimin ailesi annemi istemiyor ve sürekli bu konuda eşimi dolduruyorlardı . Eşim çoğunlukla onları dinledi . En son annemle büyük bir tartışma oldu ve kapıyı çıkarıp annemin ayağına vurdu annemin ayağı morardı anneme kalk gidelim dediysem de yuvan bozulmasın dedi sonrasında da annemle karşılıklı büyük bir kavga daha oldu bu seferde annemi savurdu ve sürekli apartmandan inerken bi ton laf söyleyerek indi ki lojmanda oturuyoruz bilen bilir dedikodusu fazla . Ben de artık bunlara dayanamayıp odasına gittim orda bağırdım çağırdım söyleyeceklerim söyledim. İşyernde çok efendi gözüküyor herkes öğrensin istedim . Eşyalarını yere attım ajandalarını da yırttım . Sanki ben suçluymuşum gibi eve gelmeyeceğim sadece çocuklarım ihtiyaçlarını yaz yazmış . Profilinde de hala benim fotoğrafım duruyor . Bu adamın niyeti nedir ? Okula gidiyorum annem çocuklarla evde kalıyor ne yapabilir . ? Buranın üst müdürü ile görüştüm konuşacağım dedi . Üstelik ona ben ararım onları diyormuş . Bazı şeyler çok zoruma gidiyor ama boşanmak en hayırlısı
Annenize darp raporu aldınız mı?

Merhaba arkadaşlar 3 çocuğum var ikizlerim ve bir oğlum . Suan eşimin görevi doğuda ki ben de doğuda hukuk fakültesi okuyorum yanı sıra önceki bölümüm icin formasyon alıyorum . Eşimin ailesi annemi istemiyor ve sürekli bu konuda eşimi dolduruyorlardı . Eşim çoğunlukla onları dinledi . En son annemle büyük bir tartışma oldu ve kapıyı çıkarıp annemin ayağına vurdu annemin ayağı morardı anneme kalk gidelim dediysem de yuvan bozulmasın dedi sonrasında da annemle karşılıklı büyük bir kavga daha oldu bu seferde annemi savurdu ve sürekli apartmandan inerken bi ton laf söyleyerek indi ki lojmanda oturuyoruz bilen bilir dedikodusu fazla . Ben de artık bunlara dayanamayıp odasına gittim orda bağırdım çağırdım söyleyeceklerim söyledim. İşyernde çok efendi gözüküyor herkes öğrensin istedim . Eşyalarını yere attım ajandalarını da yırttım . Sanki ben suçluymuşum gibi eve gelmeyeceğim sadece çocuklarım ihtiyaçlarını yaz yazmış . Profilinde de hala benim fotoğrafım duruyor . Bu adamın niyeti nedir ? Okula gidiyorum annem çocuklarla evde kalıyor ne yapabilir . ? Buranın üst müdürü ile görüştüm konuşacağım dedi . Üstelik ona ben ararım onları diyormuş . Bazı şeyler çok zoruma gidiyor ama boşanmak en hayırlısı
Size boşanın boşanmayın diyemem ama annemin ayağına vuracak savuracak beni büyütmüş yetmemiş çocuklarımızı büyütüyor ... Ben o kocayı camdan atarım l🤬🤬🤬

Tabi canım, profil fotoğrafınız duruyorsa tamamdır. Niyeti ne olacak, mutaassıp ev erkeği kocanız, yılın kocası hatta. Benim kocamın profilinde fotoğrafım yok mesela. Sizinki koymuş, harika bir adam. Sakın ola boşamayın, profil fotoğrafı kırmızı çizgimiz.
Kırmızı çizgimiz profil fotosu degil . Eşimin psikolojik bir manyak olduğunu anlıyorum

Ya ben doğru mu anladım? Kocanız annenize mi vuruyor? Siz hala niyeti ne diyorsunuz. Asıl sizin niyetiniz ne?
Hayır arkadaşlar yanlış anladınız . Niyeti nedir derken şunu soruyorum . Ben okula gidiyorum ve anneme kapıyı arkadaşa kirletiyorum . Acaba ben okuldayken eve girmeye çalışır mı ? Yoksa boşanma davası açacağım ama hop diye boşamıyor hakim

Arkadaşlar bi sakin olun ben adamdan boşanmak istiyorum zaten ✌🏻 Benim korkum bu adamın ben dısardayken eve girmeye çalışma olayı . Karı koca rezilsiniz diyen arkadaşım seni üsluba davet ediyorum

Insallah ironidir 🙄
Kadın dediğin pamuk gibi olmalı sarıp sarmalamalı dua etmeli ne olursa olsun çocuklarının babasına beyine saygıda sevgide hizmette kusur etmemeli
Annelerimiz neler çekmiş yine boşanmamış
Boşanmış kadın olmak kolay mı
Bu zamanda babasız çocuk büyütmek kolay mı
Öyle hemen ufacık şeyde boşan denir mi adam aldatmıyo dövmüyo eve ekmek getiriyo
Hep ailesinin suçu o adam öyle şey yapmazdı aslında ailesi olmasa çok güzel evlilikleri var
Mesleğinden dolayıda sinirli tabi biraz kadın dediğin az alttan alacak anlayışlı olacak
Artık evli barklı kadın olmuş anne de bi yere kadar
Bak adam profil fotosuna bile karısını koymuş bu adam daha ne yapsın

Kadın dediğin pamuk gibi olmalı sarıp sarmalamalı dua etmeli ne olursa olsun çocuklarının babasına beyine saygıda sevgide hizmette kusur etmemeli
Öyle hemen ufacık şeyde boşan denir mi adam aldatmıyo dövmüyo eve ekmek getiriyo
Hep ailesinin suçu o adam öyle şey yapmazdı aslında ailesi olmasa çok güzel evlilikleri var
Mesleğinden dolayıda sinirli tabi biraz kadın dediğin az alttan alacak anlayışlı olacak
Kız sen şaka mı yapiyorsun 😂😂

Arkadaşlar bi sakin olun ben adamdan boşanmak istiyorum zaten ✌🏻 Benim korkum bu adamın ben dısardayken eve girmeye çalışma olayı . Karı koca rezilsiniz diyen arkadaşım seni üsluba davet ediyorum
Yola getirmeye çalışıyor işte, niyeti boşanmak değil. Nesi anlaşılmıyor?

Hehe tabi. Allah beyin vermis hepimize kullanmak icin. Birilerine kölelik yapalim diye degil. Kadin söyle altdan almali böyle sabretmeli diye diye kac kadin harcandi. Adam sinirliyse gidip tedavi olsun. Su erkeklere pas pas olaydan bi vazgecsek mi acaba. O adamin stresi varda kimseye siddet uygulamayan adamlarin yok mu? Düsünüyorum da esim annemin sacinin bir teline dokunacak...ohaa. cocuklari da alet etmeyin. Madem cocuklari konusuyoruz adam sinirine sahip ciksin onun cocuklarina sahip cikan kayinvalidesine sayg8 duysun. Ama dedigim gibi burda asil hedef konu sahibi bana göre. Insallah benimle dalga geciyorsunuz yoksa cidden sinirim ziplar yine. Bosanirken esler bosaniyor, anneler babalar cocuklarindan degil. Bunu da anlatamiyoruz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back