Bitiyor bu evlilik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İroni yapan belli eder genelde ama 😀
Daha belli etmesi mi kalmış arkadaşım herif kapıyı söküp kadını darp etmiş gözünün önüne bir getirsene
Hatun diyor ki fotoğrafım duruyor acaba niyeti ne el insaf
Niyeti anasını öldürmek daha ne olacak
O söküp anasına vurduğu kapının köşesi konu sahibinin kafasına çarptı herhalde ondan böyle

Ah bacııııım bir yuva kolay kurulmuyor
Tabi anne önemli ama bak üç çocuğun var annen için onları babasız bırakmaya değer mi yazık değil mi o çocuklara babalarına çok düşkünlerdir kocanda çok iyi babadır aslında
Bence kocan çok iyi adam seni çok sever aslında ama bi kötü huyu sinirlenince gözü birşey görmüyor aslında o annene öyle yapmazdıda ailesi dolduruyor hep
Profilinde senin resmin olduğundan bile belli seni seviyor niyeti seni sevdiğini göstermek
Ailesinin doldurduğu büyük ihtimal ama😀 Onlarla görüşülmüyor, ama konu sahibinin annesi eve yerleşmiş, sence bu zorlarına gitmemiş midir? "Hanım köylü, içgüveysi, karının köpeği olmuşsun, tabi meme mi tatlı ..m mı😒" daha neler neler, yemişlerdir adamın beynini. Erkeklik yapmış kendince o da, eline yüzüne bulaştırmış. Neymiş, gazla çalışmayacakmışsın, aklını kullanacakmışsın.

Annem klasik kavgalarda yuvan dağılmasın dedi sonradan zaten bu olaylar yaşandıktan sonra ben onu işyerine rezil ettim zaten
Ya ben sizi hatirliyorum. Egitim anlaminda falan gayet akli basinda gibiydiniz. Elaleme rezil etmek nedir ya. Alsaniza darp raporu.

Annenizin ayagina icim gitti.

Hehe tabi. Allah beyin vermis hepimize kullanmak icin. Birilerine kölelik yapalim diye degil. Kadin söyle altdan almali böyle sabretmeli diye diye kac kadin harcandi. Adam sinirliyse gidip tedavi olsun. Su erkeklere pas pas olaydan bi vazgecsek mi acaba. O adamin stresi varda kimseye siddet uygulamayan adamlarin yok mu? Düsünüyorum da esim annemin sacinin bir teline dokunacak...ohaa. cocuklari da alet etmeyin. Madem cocuklari konusuyoruz adam sinirine sahip ciksin onun cocuklarina sahip cikan kayinvalidesine sayg8 duysun. Ama dedigim gibi burda asil hedef konu sahibi bana göre. Insallah benimle dalga geciyorsunuz yoksa cidden sinirim ziplar yine. Bosanirken esler bosaniyor, anneler babalar cocuklarindan degil. Bunu da anlatamiyoruz
Dalga geçiyor bencede sürekli konu sahibinin dikkat çeken bölümlerini yazmasından belli...

Annem klasik kavgalarda yuvan dağılmasın dedi sonradan zaten bu olaylar yaşandıktan sonra ben onu işyerine rezil ettim zaten
Elameme rezil etmek nedir?
Alırsınız darp raporu, uzaklaştırma kararı sonrası yapılacakları yaparsınız.
Şimdi de eve gelir mi diye korkuyorsunuz.

Ah bacııııım bir yuva kolay kurulmuyor
Tabi anne önemli ama bak üç çocuğun var annen için onları babasız bırakmaya değer mi yazık değil mi o çocuklara babalarına çok düşkünlerdir kocanda çok iyi babadır aslında
Bence kocan çok iyi adam seni çok sever aslında ama bi kötü huyu sinirlenince gözü birşey görmüyor aslında o annene öyle yapmazdıda ailesi dolduruyor hep
Profilinde senin resmin olduğundan bile belli seni seviyor niyeti seni sevdiğini göstermek
Bu yorum ciddi mi ?yoksa şaka mı?

Hehe tabi. Allah beyin vermis hepimize kullanmak icin. Birilerine kölelik yapalim diye degil. Kadin söyle altdan almali böyle sabretmeli diye diye kac kadin harcandi. Adam sinirliyse gidip tedavi olsun. Su erkeklere pas pas olaydan bi vazgecsek mi acaba. O adamin stresi varda kimseye siddet uygulamayan adamlarin yok mu? Düsünüyorum da esim annemin sacinin bir teline dokunacak...ohaa. cocuklari da alet etmeyin. Madem cocuklari konusuyoruz adam sinirine sahip ciksin onun cocuklarina sahip cikan kayinvalidesine sayg8 duysun. Ama dedigim gibi burda asil hedef konu sahibi bana göre. Insallah benimle dalga geciyorsunuz yoksa cidden sinirim ziplar yine. Bosanirken esler bosaniyor, anneler babalar cocuklarindan degil. Bunu da anlatamiyoruz
Sizinle dalga geçmiyorum Estağfirullah konu sahibine aklım durdu
Profilinde fotom duruyor yok iş yerinde bağırdım rezil ettim diyor hala
Boşanmayı “düşünüyormuş” gidip darp raporu alıp dava etmiyorlar da hayal kuruyorlar ana kız
Daha denecek birşey varmı bu insanlara, akıl alınacak ne var ortada, kıyameti çoktan koparmaları gerekiyordu

Tabiki şaka
Var mı böyle birşey ya herif kapıyı sökmüş kapıyı
Bir dahakine üstlerine duvarı yıkacak bu hala fotoğrafım duruyor niyeti ne diyor ya
Anlamıştım zaten 😂 ama konu sahibinin o yazması da bence affetmeyi düşündüğünden değil gibi o detayı vermesi gereksiz olmuş tabi. Ama dışarıya adam kendini mükemmel gösteriyormuş o resmi kaldırmaması da oyüzden...

Aldım darp raporunu
Ay cok sevindim. Olayin sokuyla profil fotosu falan sorguladiginizi dusunuyorum. Cunku benim aklimda gayet mantikli biri olarak kalmissiniz. Umarim en kolay sekilde kurtulursunuz o adamdan. Korkmayin lojmandasiniz. Gelip rezillik cikarmaya yemez bitarafi.

Ailesinin doldurduğu büyük ihtimal ama😀 Onlarla görüşülmüyor, ama konu sahibinin annesi eve yerleşmiş, sence bu zorlarına gitmemiş midir? "Hanım köylü, içgüveysi, karının köpeği olmuşsun, tabi meme mi tatlı ..m mı😒" daha neler neler, yemişlerdir adamın beynini. Erkeklik yapmış kendince o da, eline yüzüne bulaştırmış. Neymiş, gazla çalışmayacakmışsın, aklını kullanacakmışsın.
Onların oğlu karısına para yetiştiremiyor, karı üç çocuk doğurmuş okul okul geziyor
Ahhhh bacı ah neler çekiyor bu oğlan karısıyla kaynanasının elinden

Şaka mısınız siz??? Annenize bunları yapmasına nasıl müsade ettiniz, o an insanları başınıza nasıl toplamadınız??
Niyeti sizi köle yapmak böyle devam.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back