Daha once psikologa gittim bir kere gorustuk ama annem bana anlatmadigini ona anlat tabi diye trip atmisti bende kestim gitmeyi dun yine konustum gitsemmi diye git ama o kizda cok kucuk yardim edemez sana staj goruyo galiba dediYani tüylerim diken diken şuan.allahım bolca sabır ve sağlık versin sana.ailenle problemlerin için destek aldınmı.psikolog falan
Ben beyin kanamasi gecirip hastahanede yattim gecen sene acimi bikere yasadilar ya artik viz geliyo bugun iki kere bela aldim ders calisiyim dedim bi sayfa yazdim annem notlari onume atip iki cizdi birakti kimi kandiriyosun dedi gitti . Ne yapsam yetersizlik ne yapmaliyim yeterli olmak icinSoylediklerine inanmak cok zor cnm ama eger gercekse rabbim annene ve babana evlet sevgisini vede merhametini bol bol nasip etsin insallah cok gecmis olsun biran once atlatirsin insallah
Bilmiyorumki cnm annenin ne yapmakbistedini cozmek cok zor bencede bir pisikiyatrite gitmwlisin ve gerekirse ailenle birlikte aranizdaki bu kopuklugun neden oldugunu bulmak onemli iliskiniz icin sana en destek olmalari gereken zamanda neden boyle davraniyorlar bulmak gerekBen beyin kanamasi gecirip hastahanede yattim gecen sene acimi bikere yasadilar ya artik viz geliyo bugun iki kere bela aldim ders calisiyim dedim bi sayfa yazdim annem notlari onume atip iki cizdi birakti kimi kandiriyosun dedi gitti . Ne yapsam yetersizlik ne yapmaliyim yeterli olmak icin
Bilmiyorumki cnm annenin ne yapmakbistedini cozmek cok zor bencede bir pisikiyatrite gitmwlisin ve gerekirse ailenle birlikte aranizdaki bu kopuklugun neden oldugunu bulmak onemli iliskiniz icin sana en destek olmalari gereken zamanda neden boyle davraniyorlar bulmak gerek[/QUOTEannem cok takintili biri biseyi asla unutmuyor yani ben sabah uyandigimda surekli kavga ediyor okula gidicem diyorum kapidan cikarken bile bagiriyor yolda agliyorum geri donuyorum eve bu donem cok berbatti okul devam ediyor alttan kalab dersler olbilir ama bunu anlamiyolar annem babama surekli baski surekli beni kotuleme kahvaltida durduk yere babam bana bagiriyor yemek yerken birden aglatiyolar beni sonra babam pisman oluyor annem bunu gorunce daha cok kuduruyo babam en son evden git evlen dedi gecen gunde ölde mezarini bilelim dedi ben intihari ciddi anlamda dusunuyorumBilmiyorumki cnm annenin ne yapmakbistedini cozmek cok zor bencede bir pisikiyatrite gitmwlisin ve gerekirse ailenle birlikte aranizdaki bu kopuklugun neden oldugunu bulmak onemli iliskiniz icin sana en destek olmalari gereken zamanda neden boyle davraniyorlar bulmak gerek
Sen nediyosun canim Allahin verdigi cani Allah alir sirke dusuyosun hic hic dusunme dile bile getirme boyle birseyi sakin rabbimin gucune gider sen imtihandasin cnm oyle dusun bnde 9 senelik evliyim ve cocum olmuyo daha 4 gun once tup bebek tedavimin yine olumsuz sonuclandini ogrendim cok uzuluyorum anne olamadigim icin ama buda bnm imtihanim diye dusunuyorum ve bunu sabirla Allaha inanarak ve dua ederek atlatmaya calisiyorum sende bol bol dua et namaz kil cnm
cok dua ediyorum ve butun dualarim onu nekadar sevdigim ve beni sevip yanina almasini istedigimle ilgiliSen nediyosun canim Allahin verdigi cani Allah alir sirke dusuyosun hic hic dusunme dile bile getirme boyle birseyi sakin rabbimin gucune gider sen imtihandasin cnm oyle dusun bnde 9 senelik evliyim ve cocum olmuyo daha 4 gun once tup bebek tedavimin yine olumsuz sonuclandini ogrendim cok uzuluyorum anne olamadigim icin ama buda bnm imtihanim diye dusunuyorum ve bunu sabirla Allaha inanarak ve dua ederek atlatmaya calisiyorum sende bol bol dua et namaz kil cnm
Ozaman sabir cnm sadece sabir ve aklindaki o dusunceyi sileceksin dedigim gibi bi pisikiyatriste gitmelisin tek yada ailenle gerekirse annenler bile soyleme iyi bi yol katedene kadarcok dua ediyorum ve butun dualarim onu nekadar sevdigim ve beni sevip yanina almasini istedigimle ilgili
insallah bi bebeginiz olur . Bolumum geregi tup bebek alanina yonelirsem ve okulu bitirebilirsem belki karsilasiriz :)Ozaman sabir cnm sadece sabir ve aklindaki o dusunceyi sileceksin dedigim gibi bi pisikiyatriste gitmelisin tek yada ailenle gerekirse annenler bile soyleme iyi bi yol katedene kadar
Belkide neden olmasin bitirirsin insallah cnm sagol bak neguzel bi gelecegin var bak sen hep iyi yonlerini dusuninsallah bi bebeginiz olur . Bolumum geregi tup bebek alanina yonelirsem ve okulu bitirebilirsem belki karsilasiriz :)
Ben anneme sarildigimda istemiyor cok karsi koyuyor . İyiler aslinda ama bana asiri kizginlar sebebide ozel okulun maddi gerginligi ben bu aralar eve gec geliyorum onada kiziyolar cokcanım yazının tamamını okudum üzüldüm senin adına öncelikle geçmiş olsun kaplumbağana karışmaları çok yanlış o duyguyu biliyorum zaten hastasın bir de o şekilde duygusal yönden zedelemişler seni okulunu bitirince bir iiş bulursun canım karşına hayırlı biri çıkar kendi aileni kurar ve bu saygısız mutsuzluk veren aileden bir nebze uzaklaşırsın inş. onlar yok gibi davran bence hiç konuşma muhatap olma çalışırsan da evde olmassın sadece otel gibi kullan evi kıymet bilirler belki