lunet Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Aralık 2008 425 3 96 İstanbul 22 Haziran 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi lunet #1 çöktü yine üstüme... gecenin koyu sessizliği.... silemiyorum aklımdan ... gül yüzünün hayalini..... ne acılar çekti bu gönül.... aşamadık engin denizleri.... ne sevdalara sürgün oldum.... acıtıyor içimi kalbimin solan gülleri..... atabildinmi beni yüreğinden...? sendemi unuttun verdiğin sözleri.... oysa ben hala tutuyorum... el ele ettiğimiz yeminleri.......
çöktü yine üstüme... gecenin koyu sessizliği.... silemiyorum aklımdan ... gül yüzünün hayalini..... ne acılar çekti bu gönül.... aşamadık engin denizleri.... ne sevdalara sürgün oldum.... acıtıyor içimi kalbimin solan gülleri..... atabildinmi beni yüreğinden...? sendemi unuttun verdiğin sözleri.... oysa ben hala tutuyorum... el ele ettiğimiz yeminleri.......
txixlsxixm Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Eylül 2006 134 0 96 Edirne 28 Kasım 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi lunet #2 atabildinmi beni yüreğinden...? sendemi unuttun verdiğin sözleri.... oysa ben hala tutuyorum... el ele ettiğimiz yeminleri....... süppersinnnnnnnnnnnn güzelim süpperrrrrrrrrrr:lepi:
atabildinmi beni yüreğinden...? sendemi unuttun verdiğin sözleri.... oysa ben hala tutuyorum... el ele ettiğimiz yeminleri....... süppersinnnnnnnnnnnn güzelim süpperrrrrrrrrrr:lepi: