6 senelik ilişkim bitti ben onu sildim attım kafamdan ama ablam bana hatırlatana kadar. Ablamla konuşuyorum anlatıyorum ama benim yaramı daha çok kanatıyor. Onunla ilgili artık konuşmak istemiyorum diyorum iyi konuşmayız 3,4 ay sonra barışınca barıştık deme o zaman diyor. Bende bitti artık dedim. Sonra dedi ki yakışıklı çocuk kapmışlardır çoktan onu bırakmazlar dedi. Ben şok oldum sustum sadece sonra da şaka şaka dedi. Çok canımı acıttı bu laflar ben onu tam unuttum diyorum bana kalkıp bu lafları söylüyor o kadar çok ağrıma giti ki yanımda oluyormuş gibi yapıyor ama olmuyor. Ne yapmalıyım sizce çok sinirim bozuk. Kendisi 41 yaşında ablam. O çocugu zaten sildim hayatımdan. Dışarıdaki insan bunu dese umursamam ama kendi içimdeki insan söyleyince ağır geldi. Bak seni bıraktı şimdi de başkası kapmıştır diyor. Kendimi aşağılanmış gibi hissettim. Şuan kendimi toparlama sürecindeyim aklıma gelmeyen insanı aklıma sokuyor zorla. Banane nereye giderse kime giderse bunu bana söyleyip eline ne geçiyor. Ben mi büyüttüm sizce nedir sinirim bozuk sadece sinirden oturup ağladım