Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kumar mı değil mi bilmem ama bu işler zor bence neye yatırım yaptığını çok iyi bilmek lazım mazallah batan çok var
Merhaba arkadaşlar eşim binance ye 6 bin para yatırdı ben karşı çıktım 2 haftada 10 bin oldu çekmesini söyledim çekmedi 6500 e düştü ben şahsen kumar gibi bişey olduğunu düşünüyorum o yüzden karşıyım haydan gelen huya gider hesabı para kazanmak o kadar kolay mı sanki çaba sarf etmeden sizin düşünceleriniz nedir bu konuda
eşinizle beraberseniz zaten çok iyi.Telegram gruplara falan girdim, zamanla az biraz grafik yorumlama öğrendim, biraz YouTube kanallarında gezdim. Eşimle beraberiz bu işte de. Keyif alıyorum yani.
Bilmeyen biri için medyanın pompaladığı evini kaybetti, işini kaybetti haberleri haliyle korkutucu oluyor hak veriyorum. Ama o sistem öyle değil :)
İnan o kadar kolay ki para kazanmakMerhaba arkadaşlar eşim binance ye 6 bin para yatırdı ben karşı çıktım 2 haftada 10 bin oldu çekmesini söyledim çekmedi 6500 e düştü ben şahsen kumar gibi bişey olduğunu düşünüyorum o yüzden karşıyım haydan gelen huya gider hesabı para kazanmak o kadar kolay mı sanki çaba sarf etmeden sizin düşünceleriniz nedir bu konuda
Sizce dünya üzerinde manipülasyon ve spekülasyon yapılmayan bir para birimi var mı?Bu tür şeylerin helal olması için manipülasyon ve spekülasyon yapılmıyor olması lazım.
Bu bilgi uzak durmam için bana yeter açıkçası.
Amaaa benim eşim de uğraşıyor az miktarla, eğlenceymiş.
Kazandığını kaybedip bırakır diye düşünüyorum.
ben de girmeyi çok düşündüm ama bu yapılan yorumlar, yok battı yok batacak diye sürekli söylentilerden insan çekiniyor.Aslında normal insanlar için batmak bayağı zor.
Kaldıraç mı ne deniyor, onu yapmayacaksın. Elindeki para kadar işlem yapacaksın.
30 kuruştan iki günde 4 liraya çıkmış paraya gidip 4 liradan girmeyeceksin. Girdiysen de panik yapıp çıkmayacaksın, yerine geliyor ama uzun vadede.
Panik olmamak için de unutacağın para ile gireceksin. Mesela yukarıda bir arkadaş demiş, karımı çektim diye. Mantıklı. Ben de yatırdığım parayı çekip tamamen karla devam ediyorum. Pratik olarak para yatırmamış olmak panik olmamı engelliyor.
Beni geçen bir firma aradı mesela. Diyor ki x100 kazanabilirsiniz. Nasıl olacak? İşte a düşecek diyecekmişim, bilmem kaç dk içinde düşerse kazanıyormuşum. E dedim düşmezse kaybım ne, onda da x100. Kumar bu. Bunda işim olmaz. O ev araba kaybedenler bu grup. Aç gözlülüğün alemi yok. Zaten o kadar bilsem ohooo.
Kredi falan çekip girilmez.
Maaş alınca buraya aktarılmaz.
Tamamen yok sayacaksın orayı, yani kredi kartını yatırmama 1 hafta var o arada değerlendireyim gibi yatırım yapmayacaksın.
Yine de zarar edilebilir mi, edilebilir. Ama bunları yapınca göz göre göre gelmiyor o zarar.