How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Nişan Bitaneciğime hazırladığım bohçadan...

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

yakutunkizilatesi

Tusra
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2012
1.552
473
173
pr_01_125_max.jpg
pr_01_515_max.jpg
pr_01_569_max.jpg
pr_01_657_max.jpg
pr_01_967_max.jpg
pr_01_1028_max.jpg

Canım bayıldım ne kadar şık güzel böyle aşkla kullanın herşeyinizi :nazar::KK60:
Canımmmm beniiimm beğenmene sevindim ..Çok hevesle aldım gerçekten ..Bu kadarını da yapamam dediğim ne varsa çok şükür yapıyorum Allah yardım eder derlerdi yuva kuracak olana ... Gerçekten ummadığım kapılar açıldı ve ben de gönlümce dilediğimce alabiliyorum istediklerimi , sevdicek bana bıraktı zaten :)

Canımmmm beniiimm beğenmene sevindim ..Çok hevesle aldım gerçekten ..Bu kadarını da yapamam dediğim ne varsa çok şükür yapıyorum Allah yardım eder derlerdi yuva kuracak olana ... Gerçekten ummadığım kapılar açıldı ve ben de gönlümce dilediğimce alabiliyorum istediklerimi , sevdicek bana bıraktı zaten :)

Rabbim gönlüne göre verdi hep de öyle olsun canım:KK68:

Seccadesi takkesi ,traş & bakım ürünleri, çorabı vs daha eklenecekler var tabii ki bu kadarla kalmayacak kiii son halini sizlerle paylaşmayı iple çekiyorum :nazar::KK68:

Cok begendim, çok zarif seçimler yapmissin canim.. Mutlu günlerde kullanin sevdiceginle insaAllah :KK68:
Amin inşallah canım çok teşekkür ederim. Çok severek , büyük bi hevesle aldım gerçekten ... Zamanım da var bohça götürmek için. Acele etmeden herşeyi tamamlayacağım, çok eksiği kalmasa da :nazar::KK16:

Back