Kazen bey mi? Bu siteyi erkek mi yönetiyor? Millet iç çamaşırı falan koyuyor.. Ay şoktayım. Çok kötü
konu güncellemeleri ile ilgilide birşeyler yapılmalı bence tmm haklısınız yasaklamakta ama benim konum şimdi kim bilir kaçıncı sayfada nasıl bulup da bir şey alsın insanlar?? gerçi alan yok ama neysseebirde şu özel mesajda 5 dk şartı neden var ki çok sinir bozucu.......
Pardon?
kimse kimseyi kandırmasın,julyyye ve medcezire katılıyorum
ay bunun
başka renkleri olsaydı keşke ?..
patttt, al şekerim bak kırmızısı hatta başka renkleri de var...
gıcır gıcır el sürülmemiş hepsi.
hönk
nasıl yani
bırakın gerçekten bunu.
anlıyoruz, farkındayız,biliyoruz..
ha etketmi sorun okey o zaman,
etiketi çıkarayım, madem öyle satayım
.durumu buna getirdiniz şimdide.
umarım bir gün yapılan anlaşılır.
dipnot.
kıskanmıyorum. çünkü satılş yapmıyorum
hoşuma gidiyor bit pazarındaki satılanlara bakmak.
kazen bey,
diğer sayfaları okumadım.
benım sıkıntım şu çok fazla alışveriş yaptım ve bır çoğu çöplük cıktı?
bu durumun nasıl önüne geçeriz.
yok 1 kez giydim yazılıyor ama haşatı çıkmış bişey geliyor.
çok üzücü gerçekten detaylı resimlerini isteseniz veya baştan konuşsanız iade hakkınızı hem memnuniyet topiği var orada yazın öyle kandıran kişiler bir daha da satış yapamasın ... pardon Kazen beye sormuşsunuz ama ben nacizane fikrimi söyledim
kazen bey,
diğer sayfaları okumadım.
benım sıkıntım şu çok fazla alışveriş yaptım ve bır çoğu çöplük cıktı?
bu durumun nasıl önüne geçeriz.
yok 1 kez giydim yazılıyor ama haşatı çıkmış bişey geliyor.
çok üzücü gerçekten detaylı resimlerini isteseniz veya baştan konuşsanız iade hakkınızı hem memnuniyet topiği var orada yazın öyle kandıran kişiler bir daha da satış yapamasın ... pardon Kazen beye sormuşsunuz ama ben nacizane fikrimi söyledim
Farkli konularla ilgili tek baslik altindan devam etmek yeterli olmuyor. Ben birsey satmadigim daha cok alici oldugum halde "araniyor" konulu basliklari daha fazla acmamam tek baslik altindan devam etmem isteniyor.
Kalaba olmasin diye bu yapilmali tabii ki anliyorum, anlasilir birsey bu. Cok fazla uye var. Ama 30-40 sayfalik basliklarda zaten yavas acilan site iyice kasiyor isin teknik boyutu da var benim gibi mobile takilanlar bilir.
Ancak bu konuyla ilgili bir onerim var yonetime. artik aradigi bulunmus isi bitmis onceki basliklarini kilitleyip dondurup veya cop oldu forumuna tasimak gibi bir hakka sahip olsun. Bu kullanicinin insiyatifine kalmis olur, bit pazarinda yine baslik siniri olur ama bu sekilde kullanicinin kontrolunde olmus olur, adil olur. Ha yok kullanicilara kullanicilara boyle bir yetki verilemez denirse, bu ise bakan bir mod olur ve kullanicilardan "bu baslikla isim bitti" seklinde gelen ricalarla o basligin forumda yerini degistirir, kilitler filan. Boylece Bit Pazarindaki baslik sayisi dengesi korunmus olur.
Bence tam super olurdu!
Bunu yapıyoruz zaten, üyenin satışı tamamlanmışsa veya aradığı ürünü bulmuşsa açtığı topik kapatılıyor, ayrıca yönetim izin verirse o kapanmış konuları da burdan kaldırırız o zaman sizlerde zorluk çekmezsiniz
Bunu yapıyoruz zaten, üyenin satışı tamamlanmışsa veya aradığı ürünü bulmuşsa açtığı topik kapatılıyor, ayrıca yönetim izin verirse o kapanmış konuları da burdan kaldırırız o zaman sizlerde zorluk çekmezsiniz
canım gönderen kişi böyle göndermeye tenezzül ediyor belki ama ben tekrar gönderemem o ürünü
benimde GG dan aldığım bir çok şey elimde öyle kalmıştı anlıyorum sizi
Bunun yapiliyor olmasi zaten muhtemeldi de, peki aradigimi buldum bu basligi kaldirin dedikten sonra bu bana yeni baslik acma hakki veriyor mu, vurguladigim bu benim :)
Elbette, eğer satış yapıyorsanız toplamda en fazla 3 topik açma hakkınız var, o da ürünlerim birbirinden çok farklı şeyler karışsın istemiyorum, o yüzden kategorilere ayırdım derseniz 3 topik açabilirsiniz, hangi şartlarda olursa olsun 3 topik dışına çıkarmıyoruz üyeleri.
Arıyorsanızda aradığınız şeyi bulduğunuzda kapattırıp, tekrar başka bir ürün için arama topiği açabilirsiniz.
Malesef bölümde şu yapılıyor x üye aynı anda kaban, ayakkabı, çanta ve aksesuar gibi ürünler arıyor ve diyelimki aradığı ürün 10 parça hepsi için ayrı ayrı topik açmaya kalkıyor, o zaman müdahale ediyoruz çünkü 10 parça ürün için tek tek konu açılınca bu bir sayfanın yarısını o kişinin kaplaması demek, bu durumda diğerlerinin topikleri arka sayfalara düşüyor.
Satanlarda bunu yapmaya kalkıyor, zaten o yüzden de kurallar koyduk ya, sınırlamalar getirdik.
Dediğim gibi aradığınızı bulduğunuzda bölüm editörü Nevreste'ye mesaj atıp konumu kapatır mısınız dersiniz kapatır, sizde yeni ürün aramak için konu açarsınız
Ya bu tek bir ürün için konu açamama kötü ama mune , tamam mantığı çok doğru ve haklısınız da , mesela üye satacak tek bir şey var elim de diye söz verse ...Daha ederi yüksek ürünlerden bahsediyorum 10 - 20 tl lik değil de , teknolojik 2. el .
Ben mesela ...
PS 2 mi satışa çıkaracaktım ama tek ürüne konu açılmıyormuş . Şimdi yanına iki üç penye mi ekleyeyelim illa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?