bende fikrimi söylemek istiyorum evet gerçekten alışveriş bazen insanlarda psikolojik sorundur bir psikiyatri hastanesinde birinin reçetesini okumuştum çaktırmadan yani reçete derken sevk kağıdı gibi bir şeydi herhalde dr bilgi veriyordu hasta bipolar olup çok fazla alışveriş yapma ve para harcama gibi şikayetleri var.... diye yazmıştı çoğu kadında bu var ki ben klinikte bulundum terapi için benim yattığım serviste kadınlar titizlik hastaları yad alışveriş hastalarıydı aslında asıl sebebi depresyondu yani uzun lafın kısası kadınlarda bu var alışverişe gidip bir ürün alıp onu bir daha giymemek üzerinde etiketi ile bırakamk hiç kullanmamak gibi durumlara inanırım ... hatta kendine olmayanı bile alır sanki olacakmış ay ben zayıflarım bunu giyerim gibi bunlardan biri benim çünkii... benim öyle zamanlarım olduki yüzüğümü satıp alışveriş yaptım dolbımda onlarca kıyafet varken .. ve giymediklerimide sürekli dağıtıyordum kendimi çok mutlu ettim ya kıyafet almaktan birde başkalarını mutlu edip mutlu oluyordum güya... kendime geldiğimde çok şey kaybetmiştim maddi olarak
yani yize uzattım her zamanki gibi ama bu tür durumlara inanırımetiketi üzerinde olan bir sürü kıyafeti olabilir bir kadının... ama tabi işin ucunda para varsa suistimal edilmesi çok mümkün bu durumun ... bu yüzden bir önlem alınmalı ama her durumun suistimali olabilir biraz zor bir durum açıkçası gerçekten bunu kullanmak isteyen insanlar etiketini çıkarır yine satar ayrıca biz KK ünü çok seviyoruz bu yüzden zarar görmesini istemeyiz asla ben mesela senelerce burada bütün dertlerimi paylaştım arkadaşlarımla kimseyle konuşamadıklarımı konuştum dostlar edindim... bu yüzden asla zarar görmesini istemem... onun haricinde takıldığım bir konu daha oldu birisi site yöteicisi Kazen beye erkek olduğu için yadırgamış sanırım ama bundan 3 yıl önceydi sanırım benim MSN de bile vardı kendisinden gerektiği zamanlarda destek alırdım bir şeyler sorardım site ile ilgili asla hiç bir sıkıntı olmadı kendisi gerçekten dürüsttür dürüstlük dışında zaten herkes işini yapmak derdinde ve site kuralları konusunda yine bizlerin rahatlığı ve güveni için hiç kimsseye tavizi yoktur kendisine çok saygı duyuyorum ... ayrıca burası bir internet sitesi topluluğu burayı sanırım başka erkeklerde görebilir bunu biliyoruz ama bir erkek üye olup aramıza giremez bunun içinde gerekli önlemler var... bunu biliyoruz ona göre davranın o zaman sevgili hanımefendiler.. sonuçta hepimizin gerçek kimlikleri belli değil ... genelde bütün forum siteleri böyledir formatını biliyoruz ve geri kalan durumlar biz,im sorumluluğumuzda...
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)