Bit pazarı için söz sizde ...

bende fikrimi söylemek istiyorum evet gerçekten alışveriş bazen insanlarda psikolojik sorundur bir psikiyatri hastanesinde birinin reçetesini okumuştum çaktırmadan yani reçete derken sevk kağıdı gibi bir şeydi herhalde dr bilgi veriyordu hasta bipolar olup çok fazla alışveriş yapma ve para harcama gibi şikayetleri var.... diye yazmıştı çoğu kadında bu var ki ben klinikte bulundum terapi için benim yattığım serviste kadınlar titizlik hastaları yad alışveriş hastalarıydı aslında asıl sebebi depresyondu yani uzun lafın kısası kadınlarda bu var alışverişe gidip bir ürün alıp onu bir daha giymemek üzerinde etiketi ile bırakamk hiç kullanmamak gibi durumlara inanırım ... hatta kendine olmayanı bile alır sanki olacakmış ay ben zayıflarım bunu giyerim gibi bunlardan biri benim çünkii... benim öyle zamanlarım olduki yüzüğümü satıp alışveriş yaptım dolbımda onlarca kıyafet varken .. ve giymediklerimide sürekli dağıtıyordum kendimi çok mutlu ettim ya kıyafet almaktan birde başkalarını mutlu edip mutlu oluyordum güya... kendime geldiğimde çok şey kaybetmiştim maddi olarak :1: yani yize uzattım her zamanki gibi ama bu tür durumlara inanırımetiketi üzerinde olan bir sürü kıyafeti olabilir bir kadının... ama tabi işin ucunda para varsa suistimal edilmesi çok mümkün bu durumun ... bu yüzden bir önlem alınmalı ama her durumun suistimali olabilir biraz zor bir durum açıkçası gerçekten bunu kullanmak isteyen insanlar etiketini çıkarır yine satar ayrıca biz KK ünü çok seviyoruz bu yüzden zarar görmesini istemeyiz asla ben mesela senelerce burada bütün dertlerimi paylaştım arkadaşlarımla kimseyle konuşamadıklarımı konuştum dostlar edindim... bu yüzden asla zarar görmesini istemem... onun haricinde takıldığım bir konu daha oldu birisi site yöteicisi Kazen beye erkek olduğu için yadırgamış sanırım ama bundan 3 yıl önceydi sanırım benim MSN de bile vardı kendisinden gerektiği zamanlarda destek alırdım bir şeyler sorardım site ile ilgili asla hiç bir sıkıntı olmadı kendisi gerçekten dürüsttür dürüstlük dışında zaten herkes işini yapmak derdinde ve site kuralları konusunda yine bizlerin rahatlığı ve güveni için hiç kimsseye tavizi yoktur kendisine çok saygı duyuyorum ... ayrıca burası bir internet sitesi topluluğu burayı sanırım başka erkeklerde görebilir bunu biliyoruz ama bir erkek üye olup aramıza giremez bunun içinde gerekli önlemler var... bunu biliyoruz ona göre davranın o zaman sevgili hanımefendiler.. sonuçta hepimizin gerçek kimlikleri belli değil ... genelde bütün forum siteleri böyledir formatını biliyoruz ve geri kalan durumlar biz,im sorumluluğumuzda...

yakalayana kadar zaten kadın voleyi vuruyor satıyor elindekileri.. konusu kapansın yeni üye olup başka açıyor :))) birde konular kapanmıyor ya o isme özelden msjda atılıp satışa devam ediliyor konusu kapansa bile buyuzden ztn bu işi ticarete dokenler farkındaysanız devamlı özele gelin mail verin yazıyor.

Ben bu açıklamanızın özelle ilgili kısmını kabul etmiyorum.......özele gelin deniyorsa bu üyelerin daha sağlıklı resimleri göre bilmesi içindir....
Sohbet alanına dönmemesi adınadır...ben kendi adıma belirteyim ki....bunu sadece düzenin bozulmaması için istiyorum.....her eşya için pazarlık yapıldığını düşünün konularda.....ürün nerde araki bulasın........hatta bu iş öyle abartılıyorki bazen kendi konumda başkaları gelip ürün reklamı bile yapıyorlar........madem böyle bir yere emek verip konu açıyor isek düzenine de dikkat etmek gerekiyor......
Sadece bit pazarı için değil bence forumun her alanı için buna dikkat etmek gerektiğini düşünüyorum.....kişilerin konularına saygı göstermek benim için çok önemli:34:

Ben bu açıklamanızın özelle ilgili kısmını kabul etmiyorum.......özele gelin deniyorsa bu üyelerin daha sağlıklı resimleri göre bilmesi içindir....
Sohbet alanına dönmemesi adınadır...ben kendi adıma belirteyim ki....bunu sadece düzenin bozulmaması için istiyorum.....her eşya için pazarlık yapıldığını düşünün konularda.....ürün nerde araki bulasın........hatta bu iş öyle abartılıyorki bazen kendi konumda başkaları gelip ürün reklamı bile yapıyorlar........madem böyle bir yere emek verip konu açıyor isek düzenine de dikkat etmek gerekiyor......
Sadece bit pazarı için değil bence forumun her alanı için buna dikkat etmek gerektiğini düşünüyorum.....kişilerin konularına saygı göstermek benim için çok önemli:34:

herşey ulu orta yayınlanıyorken özele çagırmak saçma adres ve benzeri konular özelde konuşulmalı diye duşunuyorum.. benmde konum karman çorman ama olsun ben tekrar kalanları yayınlıyorum.. okadar para kazanıyorsunuz azcık emekte veriverin yani

bunu senmi yazıyorsun :1: kim satacak o sıfır cantalarını guzelim yoksa :( kokteylde giydiklerini :/

Neden bana kafayı taktın JULYY......niye rahatsız etti benim kokteylde giydiklerim......seni inandırmak zorunda hissetmiyorum kendimi....yönetim istesin göndereyim o özel günlerin resimlerini ..... o zaman özür diler misin bu alaycı usluptan dolayı?
Benim her eklediğim beğeni topluyor diye mi bu rahatsız haller:1:

Neden bana kafayı taktın JULYY......niye rahatsız etti benim kokteylde giydiklerim......seni inandırmak zorunda hissetmiyorum kendimi....yönetim istesin göndereyim o özel günlerin resimlerini ..... o zaman özür diler misin bu alaycı usluptan dolayı?

1. ben çanta satmıyorm var 3 5 tane satılmış satılmamış cok lazım değil
2. ayakkabıda öyle..
burda pazardan envai çeşit senin gösterdiklerin tarz var tanesi 20 tl cok taksam gider toptan alır koyarım .. ben giyimlerimi satıyorum buyuzden senle aynı kulvar değilim. herkesi o guzel klavyenle kandırabilir şirini oynayabilirsinde bu insanlar saf değil sattıgın ürünlerin neler olduugunu görüyorlar guzelim. ve sen gibi konu açan etiketli satan herkes için gecerli yazılarım daha dogrusu buradaki herkesin yazıları okey

ve dahada konuyu uzatacak değilim kararı YÖNETİM vericektir diger konularını kapattıkları gibi ii geceler.

Son düzenleme:

bende tam sizi uyaracaktım önceki sayfaya bakın sizin hakkınızda itham var bence fazla yorum yapmayın kenidinizden emin olun yeter iyi satışlar diliyorum herkese gerçekten bu bölüm suistimal edilmesin ve KK da sıkıntıya girmesin bunu istemeyiz hiç birimiz

1. ben çanta satmıyorm var 3 5 tane satılmış satılmamış cok lazım değil
2. ayakkabıda öyle..
burda pazardan envai çeşit senin gösterdiklerin tarz var tanesi 20 tl cok taksam gider toptan alır koyarım .. ben giyimlerimi satıyorum buyuzden senle aynı kulvar değilim. herkesi o guzel klavyenle kandırabilir şirini oynayabilirsinde bu insanlar saf değil sattıgın ürünlerin neler olduugunu görüyorlar guzelim. ve sen gibi konu açan etiketli satan herkes için gecerli yazılarım daha dogrusu buradaki herkesin yazıları okey

Burada bu konu birilerine sataşılsın diye açılmamış.....iyi okur musun Kazen fikirlerimizi sormuş.....kıskançlık krizlerimizi değil okey:34:

Kaliteden çok anladığın belli oluyor ........ben senin tarzında biri değilim.....sanada malzeme olmaya hiç niyetim yok...

Benimle ilgili görüşlerini özelden yaz burayı gereksiz sohbet topiğine çevirme bence:35: Hadi sana iyi geceler.

bakın işte biri konu açmış işyerimi kapatıyorum çanta satıyor elinde kalanları satacakmış işte bu ticaret olmuyor burası yeri değil bu bölüme zarar vericekler bize tanınan bu hak gidecek elimizden üzülüyorum gerçekten ticarete dönüyor artık

bence aynı üründen bir sürü satılmamalı ama tabi kiminde çanta takıntısı oluyor kiminde ayakkabı benimde genelde elbise ama değişik değişik yani bilemiyorum yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal durumu oldu iyice mesela dikkat edilirse satışı yapan kişilerin sattığı ürünler aynı beden ayakkabı ise aynı numara yani kendine ait olduğu en azından burdan belli olmalı benim böyle mesela bilemiyorum lütfen suistimal edip kimsenin hakkına girmeyeliiiiiiiiimmm

Ben bu bölümün ticarethaneye çevrilmesini son derece yanlış buluyorum.
Bizim de vardı etiketi üzerinde ürünümüz. Misal ben yurt dışından çizme aldım, olmadı ayağıma..Koydum onu konuma..

Ama bazı arkadaşlar resmen dışarıdan alıp alıp buradan satmaya çalışıyorlar, hani hiç birimiz çocuk değiliz, anlıyoruz.
Bir kaç üye tarafından ticari olarak kullanılmaya başlandı bu bölüm. Bölümün amacı bu değil ki..

GG, sahibinden gibi siteler var bunun için..Ayrıca oraları için dükkan kirası, ürün başına para ödeniyor sitelere..
Burası bedava ya nasılsa, cılkını illa çıkaralım:ssz:

o kadar bariz ki, ben de ayakkabı numaralarından farketmiştim, her biri farklı :1:
kendim kullandım diye koyulmuş..

kimse kimseyi kandırmasın,julyyye ve medcezire katılıyorum

ay bunun
başka renkleri olsaydı keşke ?..
patttt, al şekerim bak kırmızısı hatta başka renkleri de var...
gıcır gıcır el sürülmemiş hepsi.
hönk:53:
nasıl yani:53:
bırakın gerçekten bunu.:ssz:
anlıyoruz, farkındayız,biliyoruz..
ha etketmi sorun okey o zaman,:24:
etiketi çıkarayım, madem öyle satayım :27:
.durumu buna getirdiniz şimdide.:15:
umarım bir gün yapılan anlaşılır.:6:

dipnot.
kıskanmıyorum. çünkü satılş yapmıyorum:34:
hoşuma gidiyor bit pazarındaki satılanlara bakmak.

Son düzenleme:
kimse kimseyi kandırmasın,julyyye ve medcezire katılıyorum.ay bunun
başka renkleri olsaydı keşkeı?..
patttt, al şekerim bak kırmızısı hatta başka renkleri de var...
gıcır gıcır el sürülmemiş hepsi.
hönk:53:
nasıl yani:53:
bırakın gerçekten bunu.:ssz:
anlıyoruz, farkındayız,biliyoruz..
ha etketmi sorun okey o zaman,:24:
etiketi çıkarayım, madem öyle satayım :27:
.durumu buna getirdiniz şimdide.:15:
umarım bir gün yapılan anlaşılır.:6:

dipnot.
kıskanmıyorum. çünkü satılş yapmıyorum:34:
hoşuma gidiyor bit pazarındaki satılanlara bakmak.

ben hergün bakıyorum bit pazarına hoşuma gidiyor neler satıldığının görmek belki bir-iki şey alırım diye bakıyorum ancak dediğin gibi 1-2 satıcı ve ürünleri çok dikkatimi çekiyor.yani bit pazarını anlamı kullanılmış ürünler satmak 2.el ürünler ama bazılarının ürünlerinin sıfır olduğu çok belli.bu da insanları kandırmak değil mi?

kazen bey,
diğer sayfaları okumadım.
benım sıkıntım şu çok fazla alışveriş yaptım ve bır çoğu çöplük cıktı?
bu durumun nasıl önüne geçeriz.
yok 1 kez giydim yazılıyor ama haşatı çıkmış bişey geliyor.

ben hergün bakıyorum bit pazarına hoşuma gidiyor neler satıldığının görmek belki bir-iki şey alırım diye bakıyorum ancak dediğin gibi 1-2 satıcı ve ürünleri çok dikkatimi çekiyor.yani bit pazarını anlamı kullanılmış ürünler satmak 2.el ürünler ama bazılarının ürünlerinin sıfır olduğu çok belli.bu da insanları kandırmak değil mi?
herkesin dikkatini çekiyor canım..
ve evet kandırmak. ama hoş alanlarda biliyor bunun 2ci el olmadığını..

Son düzenleme:
Bende buranın gizli takipçilerindenim .

Ne pazarda dükkanım var ne de herhangi bir alışverişim oldu .

Ama tek tek dolaşırım tükkanları :1:

İşi ticaret dökenler , elinde gerçekten alıp kullanmadığı bir kaç ürünü satanla , mağazadan mal satanlar çok belli , ama belli olmak yetmiyor sanıyorum , Kişi itiraz ediyor hemen , eee benim konumu kapadınız , bakın bu kişi de sıfır satıyor diye.

Ya kör göze parmak gibi aşikar ,kimin iyi niyetle alıp kullanmadığı ürünü sattığı kiminse ticaret yaptığı .

İşin yasal kısmını düşünmeyin bakalım daha .

Bu sitenin gerçekten samimi olan ve evdeki fazlalıklarını paraya dönüştürme imkanı veren bu güzel sayfaları , hırsınıza ve ohhh beleşe dükkan mantığına alet etmeyin lütfen .

Son düzenleme:
bakın işte biri konu açmış işyerimi kapatıyorum çanta satıyor elinde kalanları satacakmış işte bu ticaret olmuyor burası yeri değil bu bölüme zarar vericekler bize tanınan bu hak gidecek elimizden üzülüyorum gerçekten ticarete dönüyor artık

Bizde tam bunu diyoruz Kuzunaz, bu bölüm ve çocuk 2. el ürün satış bölümleri çocuğunun veya kendinin küçülenlerini artık giymediklerini değerlendirmek isteyen kadınların isteği doğrultusunda açıldı bu bölümler, nasılsa 2. el dedik, üyelerinde samimiyetine güvendik, bölümler açıldı ama bazıları dükkanımı kapattım, yok ordan kaldı, burdan kaldı diye sıfır ürün satışına başladı ve malesef bu bölümlerde gerçekten hakkıyla konu açanların hakları gasp edilir oldu.
Açıkçası ben hakkı gasp edilen üyelerin mağdur olmasından endişe ediyorum.

o kadar bariz ki, ben de ayakkabı numaralarından farketmiştim, her biri farklı :1:
kendim kullandım diye koyulmuş..

Bende buranın gizli takipçilerindenim .

Ne pazarda dükkanım var ne de herhangi bir alışverişim oldu .

Ama tek tek dolaşırım tükkanları :1:

İşi ticaret dökenler , elinde gerçekten alıp kullanmadığı bir kaç ürünü satanla , mağazadan mal satanlar çok belli , ama belli olmak yetmiyor sanıyorum , Kişi itiraz ediyor hemen , eee benim konumu kapadınız , bakın bu kişi de sıfır satıyor diye.

Ya kör göze parmak gibi aşikar ,kimin iyi niyetle alıp kullanmadığı ürünü sattığı kiminse ticaret yaptığı .

İşin yasal kısmını düşünmeyin bakalım daha .

Bu sitenin gerçekten samimi olan ve evdeki fazlalıklarını paraya dönüştürme imkanı veren bu güzel sayfaları , hırsınıza ve ohhh beleşe dükkan mantığına alet etmeyin lütfen .

larissa, Ausencia ve bu bölümü takip edip birtakım şeyleri fark eden arkadaşlarım, lütfen ama lütfen bu tip konuları bize bildirin, bölüm editörü Nevreste topikleri takip ediyor, bende öyle ama gözümüzden kaçabilir, dikkat etmemiş olabiliriz, bu gibi durumlarda devreye sizler girin, bildirim yapın, şüphelerinizi bile bildirin inanın her bir bildirimle ilgileniyoruz, özelden yazanların mesajlarını bile değerlendirmeye alıyoruz.

Ve şuna katılıyorum, bende kadınım, ayakkabı, çanta gibi tutkularım yoktur fakat çevremde çanta gördüğünde dayanamayıp ihtiyacı olmadığı halde alanlardan biliyorum ki bir ürünü ısrarla almak isteyipte alınca o ürünü takıntılı bir şekilde aylarca her kıyafetiyle kombinliyorlar, yani alınca dursun kenarda denmiyor, mutlaka hevesi geçene kadar kullanıyorlar ki az ve öz alan biri olarak bende öyleyim, haliyle hevesim geçene kadar sürekli kullanınca hangi eşya olursa olsun yıpranıyor.

İşin yasal kısmına gelince biz site olarak uyarımızı yaptık, sorumlulukta kabul etmiyoruz.
Satışlarınızı vergilendirip vergilendirmemek size kalmış birşey, yasalar açık, ev kadınları evde satış yapacaksa en yakın vergi dairesine bildirsin diyor, yani siteyi değil, kişileri ilgilendirir bu durum.

Son düzenleme:
Oğluma birçoğunu Amerika'dan aldığım carters ralph lauren polo Calvin klein vs vs gibi markaların neredeyse hiç kullanılmamış kadar temiz ve yeni kıyafetlerini ayakkabılarını , yanında kullanılmış sürpriz hediyelerle satışa çıkarttım . Giyim yanı sıra Sultan hamağından fisher price mutlu bebwkler dönenceden yağmur ormanı hoppalaya ve daha birçok şey satıştadır. Ilk ve son çocuğum olduğu hiç herseyi fazla fazla almış bulunmaktayım. 2 adet yürüteç 3 adet araba vs vs . Bu sebeple birçok şey kullanılamadı. Bende kimse yok mu derneği gönüllüsü olarak satışa çıkarıp gelirinin bir kısmını oğlum adına bağış diğer kısmını da eğitim yatırımı olarak biriktirmeye karar verdim. Neye ihtiyacınız varsa s.camurcu@hotmail.com a mesaj atıp resim isteyip soru sorabikirsiniz.

rica etsem memnuniyet topiği sabitlenebilir mi sürekli girip bakıyorum yanılmamak için
yükarıda biri yazmış hepsi çöp çıktı diye:26:

Ve şuna katılıyorum, bende kadınım, ayakkabı, çanta gibi tutkularım yoktur fakat çevremde çanta gördüğünde dayanamayıp ihtiyacı olmadığı halde alanlardan biliyorum ki bir ürünü ısrarla almak isteyipte alınca o ürünü takıntılı bir şekilde aylarca her kıyafetiyle kombinliyorlar, yani alınca dursun kenarda denmiyor, mutlaka hevesi geçene kadar kullanıyorlar ki az ve öz alan biri olarak bende öyleyim, haliyle hevesim geçene kadar sürekli kullanınca hangi eşya olursa olsun yıpranıyor.

İşin yasal kısmına gelince biz site olarak uyarımızı yaptık, sorumlulukta kabul etmiyoruz.
Satışlarınızı vergilendirip vergilendirmemek size kalmış birşey, yasalar açık, ev kadınları evde satış yapacaksa en yakın vergi dairesine bildirsin diyor, yani siteyi değil, kişileri ilgilendirir bu durum.

her söylediğinize katılıyorum ama bu söylediğinize katılmıyorum bir kadın bir şeyi alıp hiç kullanmadan kenara koyabilir gerçekten bu bir psikolojik sorun yada psikolojik atak gibi bir şey olabiliyor kadınlarda ve bunu birden çok eşya için yapabiliyor önceki sayfamda yazdığım için tekrarlamayayaım diyorum ama ben bilhassa klinikte böyle insanlarla birarada bulundum ben diyorum ya yüzüğümü satıp 3 çift ayakkabı aldığımı biliyorum ve o ayakkabıdan biri hiç giyilmedi diğer ikiside bir gün giyildi ve 2 yıl oldu alalı ama tabi ayak numaram değişmediği için bunları satışa koymuyorum ... yani diyorum ya bu bir hastalık gibi olabiliyor ben neler dağıttım çevremdekilere neler bilemezsiniz birde kendimi mutlu etmek istediğim gibi başkalarınıda mutlu etmek için yani :) uzun lafın kısası alışveriş bir bağımlılık olabiliyor hatta tedaviside var... ama tabi hiç kimse aynı üründen bir sürü almaz sanmıyorum ... mesela ben hep elbise alırdım pantolon kendime pek yakıştıramazdım hep elbise ama kimini hiç giymeden kimini az kullanmışımdır... dolayısı ile bir başkasının hakkında hep çanta satıyor diye hüküm vermek doğrumu bilmiyorum tabi haklıda olabilirsiniz... bence satışlara bakılmalı beden farkediyorsa ayakkabı numarası farkediyorsa aynı ürünlerden çok var ise ... bu kişi dediğiniz gibi özel takibe alınmalı... ayrıca eğer yasal olarak sitenin sorumluluğunda değilde kişinin sorumluluğunda ise buna sevindim gerçekten... herkes kendisi alsın o sorumluluğu KK de zarar görmesin ... para kazanmak o kadar kolay olsaydı herkes yapardı...

konu güncellemeleri ile ilgilide birşeyler yapılmalı bence tmm haklısınız yasaklamakta ama benim konum şimdi kim bilir kaçıncı sayfada nasıl bulup da bir şey alsın insanlar?? gerçi alan yok ama neyssee:1: birde şu özel mesajda 5 dk şartı neden var ki çok sinir bozucu.......

Back