yakalayana kadar zaten kadın voleyi vuruyor satıyor elindekileri.. konusu kapansın yeni üye olup başka açıyor :))) birde konular kapanmıyor ya o isme özelden msjda atılıp satışa devam ediliyor konusu kapansa bile buyuzden ztn bu işi ticarete dokenler farkındaysanız devamlı özele gelin mail verin yazıyor.
Ben bu açıklamanızın özelle ilgili kısmını kabul etmiyorum.......özele gelin deniyorsa bu üyelerin daha sağlıklı resimleri göre bilmesi içindir....
Sohbet alanına dönmemesi adınadır...ben kendi adıma belirteyim ki....bunu sadece düzenin bozulmaması için istiyorum.....her eşya için pazarlık yapıldığını düşünün konularda.....ürün nerde araki bulasın........hatta bu iş öyle abartılıyorki bazen kendi konumda başkaları gelip ürün reklamı bile yapıyorlar........madem böyle bir yere emek verip konu açıyor isek düzenine de dikkat etmek gerekiyor......
Sadece bit pazarı için değil bence forumun her alanı için buna dikkat etmek gerektiğini düşünüyorum.....kişilerin konularına saygı göstermek benim için çok önemli
bunu senmi yazıyorsunkim satacak o sıfır cantalarını guzelim yoksa kokteylde giydiklerini :/
Neden bana kafayı taktın JULYY......niye rahatsız etti benim kokteylde giydiklerim......seni inandırmak zorunda hissetmiyorum kendimi....yönetim istesin göndereyim o özel günlerin resimlerini ..... o zaman özür diler misin bu alaycı usluptan dolayı?
Benim her eklediğim beğeni topluyor diye mi bu rahatsız haller
Neden bana kafayı taktın JULYY......niye rahatsız etti benim kokteylde giydiklerim......seni inandırmak zorunda hissetmiyorum kendimi....yönetim istesin göndereyim o özel günlerin resimlerini ..... o zaman özür diler misin bu alaycı usluptan dolayı?
Benim her eklediğim beğeni topluyor diye mi bu rahatsız haller
1. ben çanta satmıyorm var 3 5 tane satılmış satılmamış cok lazım değil
2. ayakkabıda öyle..
burda pazardan envai çeşit senin gösterdiklerin tarz var tanesi 20 tl cok taksam gider toptan alır koyarım .. ben giyimlerimi satıyorum buyuzden senle aynı kulvar değilim. herkesi o guzel klavyenle kandırabilir şirini oynayabilirsinde bu insanlar saf değil sattıgın ürünlerin neler olduugunu görüyorlar guzelim. ve sen gibi konu açan etiketli satan herkes için gecerli yazılarım daha dogrusu buradaki herkesin yazıları okey
Ben bu bölümün ticarethaneye çevrilmesini son derece yanlış buluyorum.
Bizim de vardı etiketi üzerinde ürünümüz. Misal ben yurt dışından çizme aldım, olmadı ayağıma..Koydum onu konuma..
Ama bazı arkadaşlar resmen dışarıdan alıp alıp buradan satmaya çalışıyorlar, hani hiç birimiz çocuk değiliz, anlıyoruz.
Bir kaç üye tarafından ticari olarak kullanılmaya başlandı bu bölüm. Bölümün amacı bu değil ki..
GG, sahibinden gibi siteler var bunun için..Ayrıca oraları için dükkan kirası, ürün başına para ödeniyor sitelere..
Burası bedava ya nasılsa, cılkını illa çıkaralım
kimse kimseyi kandırmasın,julyyye ve medcezire katılıyorum.ay bunun
başka renkleri olsaydı keşkeı?..
patttt, al şekerim bak kırmızısı hatta başka renkleri de var...
gıcır gıcır el sürülmemiş hepsi.
hönk
nasıl yani
bırakın gerçekten bunu.
anlıyoruz, farkındayız,biliyoruz..
ha etketmi sorun okey o zaman,
etiketi çıkarayım, madem öyle satayım
.durumu buna getirdiniz şimdide.
umarım bir gün yapılan anlaşılır.
dipnot.
kıskanmıyorum. çünkü satılş yapmıyorum
hoşuma gidiyor bit pazarındaki satılanlara bakmak.
herkesin dikkatini çekiyor canım..ben hergün bakıyorum bit pazarına hoşuma gidiyor neler satıldığının görmek belki bir-iki şey alırım diye bakıyorum ancak dediğin gibi 1-2 satıcı ve ürünleri çok dikkatimi çekiyor.yani bit pazarını anlamı kullanılmış ürünler satmak 2.el ürünler ama bazılarının ürünlerinin sıfır olduğu çok belli.bu da insanları kandırmak değil mi?
bakın işte biri konu açmış işyerimi kapatıyorum çanta satıyor elinde kalanları satacakmış işte bu ticaret olmuyor burası yeri değil bu bölüme zarar vericekler bize tanınan bu hak gidecek elimizden üzülüyorum gerçekten ticarete dönüyor artık
o kadar bariz ki, ben de ayakkabı numaralarından farketmiştim, her biri farklı
kendim kullandım diye koyulmuş..
Bende buranın gizli takipçilerindenim .
Ne pazarda dükkanım var ne de herhangi bir alışverişim oldu .
Ama tek tek dolaşırım tükkanları
İşi ticaret dökenler , elinde gerçekten alıp kullanmadığı bir kaç ürünü satanla , mağazadan mal satanlar çok belli , ama belli olmak yetmiyor sanıyorum , Kişi itiraz ediyor hemen , eee benim konumu kapadınız , bakın bu kişi de sıfır satıyor diye.
Ya kör göze parmak gibi aşikar ,kimin iyi niyetle alıp kullanmadığı ürünü sattığı kiminse ticaret yaptığı .
İşin yasal kısmını düşünmeyin bakalım daha .
Bu sitenin gerçekten samimi olan ve evdeki fazlalıklarını paraya dönüştürme imkanı veren bu güzel sayfaları , hırsınıza ve ohhh beleşe dükkan mantığına alet etmeyin lütfen .
Ve şuna katılıyorum, bende kadınım, ayakkabı, çanta gibi tutkularım yoktur fakat çevremde çanta gördüğünde dayanamayıp ihtiyacı olmadığı halde alanlardan biliyorum ki bir ürünü ısrarla almak isteyipte alınca o ürünü takıntılı bir şekilde aylarca her kıyafetiyle kombinliyorlar, yani alınca dursun kenarda denmiyor, mutlaka hevesi geçene kadar kullanıyorlar ki az ve öz alan biri olarak bende öyleyim, haliyle hevesim geçene kadar sürekli kullanınca hangi eşya olursa olsun yıpranıyor.
İşin yasal kısmına gelince biz site olarak uyarımızı yaptık, sorumlulukta kabul etmiyoruz.
Satışlarınızı vergilendirip vergilendirmemek size kalmış birşey, yasalar açık, ev kadınları evde satış yapacaksa en yakın vergi dairesine bildirsin diyor, yani siteyi değil, kişileri ilgilendirir bu durum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?