bu konuda katılıyorum. o kadar belliki. sadece dükkan ürünü olduğu. yüksek fiyatlı aksesuarlar satıyor bir üyeSınırlandırılmalı aynı kişi 3 5 tane sınırı olmalı evindeki eşyasını satanın etiketlisini koyabilmesi , dükkan satanın bize engel oluşturmayacağı kadar ilan girebileceği bir kotası olmalı.
aslında biz kim dükkan ürünü satıyor kim alıpta kullanmadığı eşyayı satıyor farkedebiliyoruz birazda şikayete dayalı konu kapatma olabilir.
ayrıca kapatılan konular görüntü kirliliği yapıyor,onlar silinse olmaz mı
Merhaba
Kadınlar kulubünü sadece site içindeki üyeler görmüyor.:26:Sitede eklenenleri yazılanları görmek için üye olmak gerekmiyorEğer rahatsız olacaksak yazdıklarımıza ve eklediklerimize dikkat etmeliyiz
Sınırlandırılmalı aynı kişi 3 5 tane sınırı olmalı evindeki eşyasını satanın etiketlisini koyabilmesi , dükkan satanın bize engel oluşturmayacağı kadar ilan girebileceği bir kotası olmalı.
aslında biz kim dükkan ürünü satıyor kim alıpta kullanmadığı eşyayı satıyor farkedebiliyoruz birazda şikayete dayalı konu kapatma olabilir.
Merhaba Arkadaşlar,
Son günlerde çok fazla sıfır eşya konulmaktadır. Tabi ki elinizde atıl olan eşyalarda olabilir ama 3-5 tane etiketi üzerinde sıfır çantaları burada sattığınız zaman bu artık ticarete dönüyor.
Bir diğer konu "her bir ürün için konu açarak tek konuda satış yapan arkadaşların ürünlerinin ilk sayfa da gözükmesi engelleniyor."
Tabi ki etiketi üzerinde ürün satabilirsiniz ama bununda bir sınırı olmalı değil mi ? 2 gün sonra gerçekten ticaret yapanlar gelir ve sizler burada hiç satış yapamaz hale gelirsiniz çünkü fiyat olarak onlarla asla baş edemezsiniz. Kendi kuyunuzu kazıyorsunuz söylemedi demeyin...
Biz kendi bakış açımızdan kuralları oluşturduk önerileriniz var ise buyrun yazın değerlendirelim ve Mune'nin açmış olduğu konuya bu kuralları da ekleyelim.
Unutmayın amaç evde bulunan atıl eşyaların değerlendirilmesi...
Vergi uyarısını kesinlikle ciddiye alın arkadaşlar gg deki satışıma vergi cezası ödüyorum her işlem başı vergi artı 139 ceza artı faizleri olarak
Konuları düzenleyemiyorum ama başlıkları değiştiriyorum..Bu çoğu arkadaşımızın işini görüyorSizde değiştirmek isterseniz bana ulaşabilirsiniz
Ben bu bölümün ticarethaneye çevrilmesini son derece yanlış buluyorum.
Bizim de vardı etiketi üzerinde ürünümüz. Misal ben yurt dışından çizme aldım, olmadı ayağıma..Koydum onu konuma..
Ama bazı arkadaşlar resmen dışarıdan alıp alıp buradan satmaya çalışıyorlar, hani hiç birimiz çocuk değiliz, anlıyoruz.
Bir kaç üye tarafından ticari olarak kullanılmaya başlandı bu bölüm. Bölümün amacı bu değil ki..
GG, sahibinden gibi siteler var bunun için..Ayrıca oraları için dükkan kirası, ürün başına para ödeniyor sitelere..
Burası bedava ya nasılsa, cılkını illa çıkaralım
Bölüm için teşekkürler ayrıca..Sayenizde dolapları, bazaları komple boşalttık
cnm çok guzel yazmışsın katılıyorum sana ama suan bile hala sıfır ürüne konu açılıp devam ediliyor ve bu kişinin kim oldugunu gözlemledim bikaç gecedir bu 2 konu aynı kişi 2 farklı ip ten açmış sanırım 2 taraflı çalışma varrrr
Vergi uyarısını kesinlikle ciddiye alın arkadaşlar gg deki satışıma vergi cezası ödüyorum her işlem başı vergi artı 139 ceza artı faizleri olarak
Yönetim yakalıyor onları, amaca ulaştırmıyor yani :)
Ben de kibledim az önce..
MUNE bu uyarıyı yaptığı günden beri şunu düşünüyorum.....ki sevgili beyondparadise arkadaşımızda birebir yaşamış ....peki sevgili Mune bu kadar kesin cezalar varsa neden bit pazarı devam ettiriliyor......burda yüzlerce insan konu açtı...herkez satış yapıyor....düşünemiyorum olacakları....açıkcası korkutuyor beni.....burası devam ettiği sürece herkezde satışa devam edecek gibi görünüyor....
Ne yapmalı bilemedim......satışlar durdurulmalı mı?
yakalayana kadar zaten kadın voleyi vuruyor satıyor elindekileri.. konusu kapansın yeni üye olup başka açıyor :))) birde konular kapanmıyor ya o isme özelden msjda atılıp satışa devam ediliyor konusu kapansa bile buyuzden ztn bu işi ticarete dokenler farkındaysanız devamlı özele gelin mail verin yazıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?