Kazen bey mi? Bu siteyi erkek mi yönetiyor? Millet iç çamaşırı falan koyuyor.. Ay şoktayım. Çok kötü
konu açılmasına sınır getirilmeli
bir ürün için 3 başlık açan var
sifir eşya satılabilir malüm zaman shopkolikler zamanı internetten al al al sonra giyımebari birisinin işini görsün
günaydınlar......
bence sıfır ürün de olmalı tercih meselesidir ikinci elde....bizlerin yeni konu açma sebebimiz mesajlarımızı silemiyoruz satıldı diyoruz mesela 1. sayfada yer alan ürün 3 .sayfada satıldı diyoruz ama arkdaşlar hemen cvp yazıyor bu satıldımı diye....ya özel hemen doluyor yada burada takip etmesi zorlaşıyor KAZEN BEY...
Hatta ben geçen gün Nevreste Hanım sayfamı düzenlermisiniz ...diye yazdım kendi konuma.... ben konu açmışım ,bir arkadaşım ayakkabı sormuş,diğeri başka bişi,ben satıldı demişim kimi ürünlere falan da falan inanın görüntü kirliliği bizim mesajlarımızı silemedğimizden dolayı bunların denetimini bize sunarsanız yada sürekli konu takip silme işlemi yaparsanız benim gibi bir çok arkadaşta yeni konu açma eyleminde çok fazla bulunmaz sanıyorum.
bilginiz dahilinde olsun iyi çalışmalar dilerim bnm ki sadece bir fikir değerlendirmeniz tavsiyemdir.kolay gelsin...
Erkek üye niye kabul edilmiyo madem. Madem nolmuş erkekle.. Herkes gelsin. Sokakta erkeklerde var. Konuşulanlar ne olucak? Ay çok ayıp millet neler yazıyo.. Ay yok çok ters bir durum.
Erkek üye niye kabul edilmiyo madem. Madem nolmuş erkekle.. Herkes gelsin. Sokakta erkeklerde var. Konuşulanlar ne olucak? Ay çok ayıp millet neler yazıyo.. Ay yok çok ters bir durum.
çünkü kadınlara yönelik bir site... üslubunuza lütfen dikkat edin yaptığınız bu haksızlığa göz yumamam...
ne güzel ki bir erkek bu inceliği gösterip biz kadınları düşünmüş, uğraşmış ve hala uğraşıp çabalıyor...
burada yazılanları sadece üye olanlar değil, olmayanlarda görüyor ve bunları erkeklerde okuyabiliyor bunu hiçmi düşünemediniz?
biraz mantık yürütürseniz gereksiz bir yorum yaptığınızı anlayacaksınız...
Katiliyorum
Benden kimse bir sey almadi ama niye aglarim ama
Konumu güncelleyebilirmiyim ki onu bile bilmiyorum
Allah çarşına bereket versin
arada bir yeni şeyler koyki dikkat çeksin
yapmayın Allah aşkına, iç çamaşırı tvlerde sokaklarda, pazarda satılıyor...
erkek olsa ne olmuş, Kazen bey bu siteyi kurmasaydı bunca güzel paylaşımları nerede bulacaktık?
bu yorumunuz hiç hoş değil...
herkesin kadın olduğu ne belli ki ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?