Bit pazarı için söz sizde ...

Kazen

Yönetim
Administrator
14 Kasım 2001
21.326
En iyi cevaplar
2
69.475
1.623
101
Merhaba Arkadaşlar,
Son günlerde çok fazla sıfır eşya konulmaktadır. Tabi ki elinizde atıl olan eşyalarda olabilir ama 3-5 tane etiketi üzerinde sıfır çantaları burada sattığınız zaman bu artık ticarete dönüyor.

Bir diğer konu "her bir ürün için konu açarak tek konuda satış yapan arkadaşların ürünlerinin ilk sayfa da gözükmesi engelleniyor."

Tabi ki etiketi üzerinde ürün satabilirsiniz ama bununda bir sınırı olmalı değil mi ? 2 gün sonra gerçekten ticaret yapanlar gelir ve sizler burada hiç satış yapamaz hale gelirsiniz çünkü fiyat olarak onlarla asla baş edemezsiniz. Kendi kuyunuzu kazıyorsunuz söylemedi demeyin...

Biz kendi bakış açımızdan kuralları oluşturduk önerileriniz var ise buyrun yazın değerlendirelim ve Mune'nin açmış olduğu konuya bu kuralları da ekleyelim.

Unutmayın amaç evde bulunan atıl eşyaların değerlendirilmesi...

merhaba kazen bey
bende de mesela sıfır eşya çok alıp alıp kullanmadığım
ara ara foto koyuyorum hoş daha alan olmadı ama :27:
bence sıfır eşya olsun hatta daha iyi ikinci elden.
ticari olarak yapanlar az çok anlaşılır sanki ya.
mesaj sınırı filan olabilir belki.
belli bir sayı olmadan satış yapılamasın gibi..

her ürün için ayrı ayrı konu açılmasına ben de karşıyım
görüntü kirliliği oluyor resmen.

günaydınlar......
bence sıfır ürün de olmalı tercih meselesidir ikinci elde....bizlerin yeni konu açma sebebimiz mesajlarımızı silemiyoruz satıldı diyoruz mesela 1. sayfada yer alan ürün 3 .sayfada satıldı diyoruz ama arkdaşlar hemen cvp yazıyor bu satıldımı diye....ya özel hemen doluyor yada burada takip etmesi zorlaşıyor KAZEN BEY...
Hatta ben geçen gün Nevreste Hanım sayfamı düzenlermisiniz ...diye yazdım kendi konuma.... ben konu açmışım ,bir arkadaşım ayakkabı sormuş,diğeri başka bişi,ben satıldı demişim kimi ürünlere falan da falan inanın görüntü kirliliği bizim mesajlarımızı silemedğimizden dolayı bunların denetimini bize sunarsanız yada sürekli konu takip silme işlemi yaparsanız benim gibi bir çok arkadaşta yeni konu açma eyleminde çok fazla bulunmaz sanıyorum.
bilginiz dahilinde olsun iyi çalışmalar dilerim bnm ki sadece bir fikir değerlendirmeniz tavsiyemdir.kolay gelsin...

satışı ,2. el ürünlerle birlikte olmalı ve kesinlikle sınırlandırılmalı diyorum...
kısa vadede zevkli ve albenisi var kesinlikle bu ürünleri almanın (sıfır ürünler )ancak uzun vadede elimizdeki ürünleri satamayacağımız yada 2.el ürün alamayacağımız dolulukta oldugunda forum artık bizim şansımız olmayacak ,sadece ticaret amacı ile devam edecek ....
bu forumun açılmış olması ; ticaret yapamayan yada çalısmayan bayanlar için az da olsa bir gelir elde etme sansını vermesi bakımından eşsiz :)))ve umarım hem çevre için ,hem toplumsal kalkınmanın desteklenmesi için,hem bireysel kalkınmanın sağlanması için bu forumun devamı yine sadece 2.el takas,satış şeklinde devam edecektir tıpkı bir çok avrupa ülkesindeki 2.el eşya değerlendirme sitelerinde olduğu gibi...

nacizane fikrim :72:

her ürün için ayrı başlık açılmasına ısrarla karşıyım...
çünkü diğer başlıklar hemen geri sayfalara düşüyor...ilk sayfada rağbet oluyor, geçmiş sayfalara kimse bakmıyor...

Kazen bey mi? Bu siteyi erkek mi yönetiyor? Millet iç çamaşırı falan koyuyor.. Ay şoktayım. Çok kötü :20:

Kazen bey mi? Bu siteyi erkek mi yönetiyor? Millet iç çamaşırı falan koyuyor.. Ay şoktayım. Çok kötü :20:

yapmayın Allah aşkına, iç çamaşırı tvlerde sokaklarda, pazarda satılıyor...

erkek olsa ne olmuş, Kazen bey bu siteyi kurmasaydı bunca güzel paylaşımları nerede bulacaktık?

bu yorumunuz hiç hoş değil...

konu açılmasına sınır getirilmeli
bir ürün için 3 başlık açan var
sifir eşya satılabilir malüm zaman shopkolikler zamanı internetten al al al sonra giyıme:52: bari birisinin işini görsün

konu açılmasına sınır getirilmeli
bir ürün için 3 başlık açan var
sifir eşya satılabilir malüm zaman shopkolikler zamanı internetten al al al sonra giyıme:52: bari birisinin işini görsün

Merhaba
3 başlıktan başka açılmıyor.:31:4. konuyu açanların konularını bizzat kapatıyorum:34:

günaydınlar......
bence sıfır ürün de olmalı tercih meselesidir ikinci elde....bizlerin yeni konu açma sebebimiz mesajlarımızı silemiyoruz satıldı diyoruz mesela 1. sayfada yer alan ürün 3 .sayfada satıldı diyoruz ama arkdaşlar hemen cvp yazıyor bu satıldımı diye....ya özel hemen doluyor yada burada takip etmesi zorlaşıyor KAZEN BEY...
Hatta ben geçen gün Nevreste Hanım sayfamı düzenlermisiniz ...diye yazdım kendi konuma.... ben konu açmışım ,bir arkadaşım ayakkabı sormuş,diğeri başka bişi,ben satıldı demişim kimi ürünlere falan da falan inanın görüntü kirliliği bizim mesajlarımızı silemedğimizden dolayı bunların denetimini bize sunarsanız yada sürekli konu takip silme işlemi yaparsanız benim gibi bir çok arkadaşta yeni konu açma eyleminde çok fazla bulunmaz sanıyorum.
bilginiz dahilinde olsun iyi çalışmalar dilerim bnm ki sadece bir fikir değerlendirmeniz tavsiyemdir.kolay gelsin...

Konuları düzenleyemiyorum ama başlıkları değiştiriyorum..Bu çoğu arkadaşımızın işini görüyor:31:Sizde değiştirmek isterseniz bana ulaşabilirsiniz:31:

Erkek üye niye kabul edilmiyo madem. Madem nolmuş erkekse.. Herkes gelsin. Sokakta erkeklerde var senin mantığına göre. Konuşulanlar ne olucak? Ay çok ayıp millet neler yazıyo.. Ay yok çok ters bir durum.

Son düzenleme:
kazen bey site kurucusu....

Son düzenleme:
Erkek üye niye kabul edilmiyo madem. Madem nolmuş erkekle.. Herkes gelsin. Sokakta erkeklerde var. Konuşulanlar ne olucak? Ay çok ayıp millet neler yazıyo.. Ay yok çok ters bir durum.

Merhaba
Kadınlar kulubünü sadece site içindeki üyeler görmüyor.:26:Sitede eklenenleri yazılanları görmek için üye olmak gerekmiyor:31:Eğer rahatsız olacaksak yazdıklarımıza ve eklediklerimize dikkat etmeliyiz:34:

Erkek üye niye kabul edilmiyo madem. Madem nolmuş erkekle.. Herkes gelsin. Sokakta erkeklerde var. Konuşulanlar ne olucak? Ay çok ayıp millet neler yazıyo.. Ay yok çok ters bir durum.

çünkü kadınlara yönelik bir site... üslubunuza lütfen dikkat edin yaptığınız bu haksızlığa göz yumamam...

ne güzel ki bir erkek bu inceliği gösterip biz kadınları düşünmüş, uğraşmış ve hala uğraşıp çabalıyor...

burada yazılanları sadece üye olanlar değil, olmayanlarda görüyor ve bunları erkeklerde okuyabiliyor bunu hiçmi düşünemediniz?

biraz mantık yürütürseniz gereksiz bir yorum yaptığınızı anlayacaksınız...

çünkü kadınlara yönelik bir site... üslubunuza lütfen dikkat edin yaptığınız bu haksızlığa göz yumamam...

ne güzel ki bir erkek bu inceliği gösterip biz kadınları düşünmüş, uğraşmış ve hala uğraşıp çabalıyor...

burada yazılanları sadece üye olanlar değil, olmayanlarda görüyor ve bunları erkeklerde okuyabiliyor bunu hiçmi düşünemediniz?

biraz mantık yürütürseniz gereksiz bir yorum yaptığınızı anlayacaksınız...

Katiliyorum :kkk:

Benden kimse bir sey almadi ama niye aglarim ama :5:
Konumu güncelleyebilirmiyim ki onu bile bilmiyorum :9:

Sınırlandırılmalı aynı kişi 3 5 tane sınırı olmalı evindeki eşyasını satanın etiketlisini koyabilmesi , dükkan satanın bize engel oluşturmayacağı kadar ilan girebileceği bir kotası olmalı.
aslında biz kim dükkan ürünü satıyor kim alıpta kullanmadığı eşyayı satıyor farkedebiliyoruz birazda şikayete dayalı konu kapatma olabilir.

Back